Julefrokost på Dragør Badehotel

Sidste chance!

Hold årets julefrokost på idylliske Dragør Badehotel, hvor der serveres en skøn, klassisk julemenu inkl. øl, vin og vand ad libitum. Efter maden spilles der op til musik og dans. Vælg mellem flere datoer i november og december.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Oplev den fantastiske julestemning i Dragør og hold julefrokosten på Badehotellet, der på fem datoer i november og december inviterer inden for til klassisk julemad efterfulgt af musik og dans. Julefrokosten byder på en klassisk julebuffet og drikkevarer ad libitum.

OBS!
Kl. 01.15 efter julefrokosten afgår der en bus fra badehotellet til metroen i Københavns Lufthavn. Pris: 30 kr. pr. person, som betales på Dragør Badehotel.

Det får du

  • Julefrokost inkl. julebuffet og vin, øl og vand ad libitum (mellem kl. 18.30 og 21.00)

SPOTpris 399 kr. Normalpris 745 kr. Spar 46 % 

Vælg mellem flg. datoer:

17. november 2018
24. november 2018
1. december 2018
8. december 2018
15. december 2018

Tilkøb (bestilles og afregnes med Dragør Badehotel på dagen for julefrokosten):

  • Armbånd til fri bar mellem 21.30 og 00.30: 275 kr. pr. person

Julebuffeten inkl. øl, vand, vin ad libitum serveres mellem kl. 18.30 og 21.00. Musikken spiller fra kl. 21.30 til 00.30. Arrangementet slutter kl. 01:00

Der udleveres 1 genstand i baren pr. udskænkning pr. person. Det vil sige, at der ikke kan hentes flere genstande pr. person ad gangen.

Dans og musik foregår i teltet ved vandet med fri placering. Dragør Badehotel forebeholder sig retten til at flytte musiken af hensyn til afviklingen af arrangementet.  

Ved større grupper kontakt venligst dragor@badehotel.dk.

Buffeten byder på:

  • 2 slags sild
  • Gravad laks med dilddressing
  • Æg og rejer med mayonaise
  • Fiskefilet med remoulade
  • Bagt laks - mayonnaise - tomat og kaviar
  • Sylte med sennep og rødbeder
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Flæskesteg med rødkål
  • Glaseret skinke grønlangkål
  • Konfiteret andelår, æbler og svesker
  • Ris a la mande kirsebærsauce
  • 2 slags brød - smør og fedt

OBS! Der tages forbehold for ændringer i menuen.


Dragør Badehotel
Dragør er vel nok en af Danmarks mest idylliske byer, med brostensbelagte gader, historiske huse og en beliggenhed lige ud til vandet. Midt i al denne skønhed ligger Dragør Badehotel, som blev opført da den gamle jernbane blev etableret i 1907. Jernbanen blev lukket for længe siden, men Dragør Badehotel står stadig i sin smukke gamle stil. Hotellet er blevet smukt restaureret uden at miste sin oprindelige stil. 

Havnebyen Dragør – landsbystemning kun 12 km fra København
Det gamle fiskerleje Dragør ligger blot 12 km fra Københavns centrum og har en historie, der går helt tilbage til 1300-tallet. Gennem tiden har Dragør både været en vigtig handelsplads for sild, beboet af hollændere, som skulle forsyne hoffet med grøntsager, og senere i 1700 tallet en af Danmarks vigtigste søfartsbyer. I dag er byens havn stadig et centralt omdrejningspunkt, men nu er det i højere grad lystbådene og de lækre fiskerestauranter, der tiltrækker folk.

Den gamle bydel
Dragørs bykerne er med sine snævre gader og lave huse fra 1700- og 1800-tallet en af de bedst bevarede byer i Danmark. Der er en helt fantastisk hyggelig stemning i byen, der er kendetegnet ved husenes sorttjærede sokler, mange gule facader og røde tage. Om sommeren blomstrer bonderoser, roser og andre herligheder om kap med hinanden og de charmerende omgivelser. I byen har flere kunstnere deres værksteder, og der er også rig mulighed for at være kulturel på museerne eller med en historisk byvandring. 

Husk at medbringe printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Er I 20 personer eller mindre, bliver I placeret sammen, hvis der er foretaget et samlet køb. Er I mere end 20 personer, eller har I ikke foretaget et samlet køb, så kontakt Dragør Badehotel for at være sikre på, at I kommer til at sidde samlet.

Ved større gruppe kontakt venligst dragor@badehotel.dk.

OBS!
Kl. 01.15 efter julefrokosten afgår der en bus fra badehotellet til metroen i Københavns Lufthavn. Pris: 30 kr. pr. person, som betales på Dragør Badehotel.

Én unik kode gælder for én person til et julefrokostarrangement på Dragør Badehotel på den valgte dato. 

Julefrokosten er inkl. klassisk julebuffet samt vin, øl og vand ad libitum (mellem kl. 18.30 og 21.00)

Julebuffeten serveres mellem 18.30 og 21.00. Musikken spiller fra 21.30 til 00.30. Arrangementet slutter 01:00

Der udleveres 1 genstand i baren pr. udskænkning pr. person. Det vil sige, at der ikke kan hentes flere genstande pr. person ad gangen.

Tilkøb (bestilles og afregnes med Dragør Badehotel på dagen for julefrokosten):
Armbånd til fri bar mellem 21.30 og 00.30: 275 kr. pr. person.

Dans og musik foregår i teltet ved vandet med fri placering. Dragør Badehotel forebeholder sig retten til at flytte musiken af hensyn til afviklingen af arrangementet.

Værdibeviset gælder til den valgte dato. Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a" ikke fortrydes.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Dragør Badehotel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Dragør Badehotel - Copenhagen Airport Hotel

Drogdensvej 43, 2791 Dragør
Tlf.: 32 53 05 00 | CVR: 33386427 | dragor@badehotellet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 25. oktober 2018 kl. 23:59

Julefrokost på Dragør Badehotel