Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ophold på Gilleleje Badehotel

Nyd et efterårs- eller vinterophold på et af Danmarks mest idylliske badehoteller i det naturskønne område omkring Gilbjerghoved. Her er hyggelig knitren i pejsen, dejlig mad og smukt indrettede værelser. Inkl. middag, morgenmad m.m. Pris pr. person.

GILLELEJE BADEHOTEL i Nordsjælland - 1 overnatning, 3-retters middag og meget mere.

Pris975

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
252 solgte

Værdi1.395

Rabat30

Spar420

Oplev nostalgien og den hyggelige stemning på vidunderlige Gilleleje Badehotel med den samme atmosfære, som da det blev opført i 1908. Hotellet ligger ved Gilbjerghoved, Nordsjællands højeste punkt, med udsigt til den svenske kyst tværs over sundet.

De smalle stier der snor sig langs de stejle klinter ved Kattegat inviterer til lange gåture. Tilbage på hotellet kan I som den naturligste ting i verden slå jer ned i lobbyen eller biblioteket - nyde et enkelt glas inden middagen og mærke varmen fra den knitrende pejs, der bliver tændt, når mørket sænker sig over landskabet.


Ophold inkluderer:

 • 1 overnatning i charmerende værelse
 • 3-retters aftenmenu i Spisesalen
 • Morgenbuffet
 • Eftermiddagskaffe/te og hjemmelavet æble/rabarbertrifli
 • Morgenkåbe (til låns)
 • Fri adgang til badeafdeling med tyrkisk bad, aroma-dampbad og maghognisauna

SPOTpris 975 kr. Normalpris 1.395 kr. Spar 30%

Prisen er pr. person.

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag - fredag til og med 30. december 2018 med forbehold for udsolgte datoer.

Tilkøb (bestilles og betales hos Gilleleje Badehotel)

 • Opgradering til værelse med balkon og havudsigt - fra 100 kr. pr. person pr. nat.
 • Enkeltværelsetillæg - 300 kr. pr. nat.

Flot anmeldt
Som da Børsen var forbi Gilleleje Badehotel, hvor de gav det 5 stjerner og blandt andet ordene:

"Bekvemt uden at være luksuriøs og afslappet uden at være kedeligt. Skulle man være en større tilhænger af indendørs bade end havbade, så kan denne trang stilles i hotellets badeafdeling, som tilbyder aromadampbad, sauna, jacuzzi og massage". Læs hele anmeldelsen her.

Amerikanske Vogue var i sensommeren også på besøg på badehotellet, og omtaler det i artiklen "Go Beyond Copenhagen: 4 Charming Danish Countryside Escapes" i amerikanske Vogue.

Her står der bl.a: 'The hotel was originally built in 1908, but it’s now modernized with pretty whitewashed wood walls and blue accents throughout. Venture out for a walk on the beach and a swim in the sea, or just relax on your balcony and watch the bathers from a (warm) distance." Læs hele artiklen her

Se video om Gilleleje Badehotel:

Gilleleje Badehotel from vnr.tv on Vimeo.

Et lang historie
Ved ankomst til den smukke hvide bygning fornemmer I straks stedets lange historie fra tiden, hvor det bedre københavnske borgerskab tog på landet for at rekreere. Det var dengang du kunne leje badekabiner på stranden, og hvor der om aftenen var musikalsk underholdning i hotellets spisesal.

Et badehotel kan noget, som et almindeligt hotel ikke kan præstere, og Gilleleje Badehotel er i den henseende ingen undtagelse. Der værnes om de klassiske dyder, og hotellet byder på noget af det bedste, du finder indenfor genren.

Kongstanken er, at gæsterne ved ankomst blot skal lade skuldrene falde ned og glide ind i en stemning af velvære og ro på det lille familiære badehotel.

Stemningen er ’low-key’, og komforten er uovertruffen. Et sted, der henvender sig til dem, der søger det ultimative sted at slappe af. Lyden af blæsten, duften af havet, følelsen af nærhed og glæden ved de små ting i livet.

Træk derfor stikket ud og lad dig indlogere til et døgn i selvforkælelsens tegn.

Når alt bare spiller…
Gennem tiden har Gilleleje Badehotel gennemgået en nænsom renovering med skyldig respekt for de gamle traditioner. Det smukke hvide strandhotel knejser med sine tre etager højt hævet over havet og det fremstår i dag, som et af Sjællands få originale badehoteller. Her er i bogstaveligste forstand højt til loftet og det ’hvide palæ’ er i allerhøjeste grad præget af nostalgi og romantik.

Indretningen er sparsom, som den hør og bør på et rigtigt badehotel. Lys og venlig. Interiøret på de enkle, hyggelige værelser er holdt i smukke farver med mønstrede tapeter. Hvid og almueblå er de gennemgående farver, og gennem vinduet ses det skiftende lys, der i mere end 100 år har fascineret de besøgende. 

Alle 24 værelser har eget bad og toilet, og mange af dem har udsigt over havet og Danmarks smukkeste solnedgang. Lige neden for hotellet ligger stranden. Men i erkendelse af, at det ikke er alle gæster, som på denne tid af året er parat til at kaste sig ud i bølgen blå er der i hotellets underetage indrettet en spaafdeling med blandt andet sauna, dampbad og tyrkisk hamam bad.

Fra hotellets svalegang kan I sidde og nyde udsigten og indsnuse den friske havluft.

Det er naturen og roen, der er i centrum, men som en del af pakken får I naturligvis også serveret en 3-retters aftenmenu i den stemningsfyldte spisesal. Her vil stedets kok byde på en velkomponeret spiseoplevelser, der balancerer mellem klassisk fransk og det nye nordiske køkken. 

Maden, vinene og serveringen. Raffineret og underfundigt. Gastronomi i øjenhøjde. Alt sammen nøje afstemt og aldeles fremragende.

Velkommen til Gilleleje Badehotel.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du bestiller dit ophold på Gilleleje Badehotel på 48 30 13 47 eller på mail: info@gillelejebadehotel.dk.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Én unik kode gælder for ét ophold for 1 person på Gilleleje Badehotel.

Ophold inkluderer:

 • 1 overnatning i charmerende værelse
 • 3-retters aftenmenu i Spisesalen
 • Morgenbuffet
 • Eftermiddagskaffe/te og hjemmelavet æble/rabarbertrifli
 • Morgenkåbe (til låns)
 • Fri adgang til badeafdeling med tyrkisk bad, aroma-dampbad og maghognisauna

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag - fredag til og med 30. december 2018 med forbehold for udsolgte datoer.

Tilkøb (bestilles og betales hos Gilleleje Badehotel)

 • Opgradering til værelse med balkon og havudsigt - fra 100 kr. pr. person pr. nat.
 • Enkeltværelsetillæg - 300 kr. pr. nat.


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Gilleleje Badehotel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Gilleleje Badehotel .

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Gilleleje Badehotel

Hulsøvej 15, 3250 Gilleleje


Sidste chance: 04. oktober 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst