Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Smørrebrød og gl. daws æblekage på Restaurant Skovmøllen

Nyd 2 stykker dejligt smørrebrød og gammeldaws æblekage med kaffe eller te på Restaurant Skovmøllen med idyllisk beliggenhed i Marselisborgskoven ved Aarhus. Begrænset antal.

Restaurant Skovmøllen i Aarhus - Smørrebrød og gammeldaws æblekage med kaffe/te.

Pris170

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
344 solgte

Værdi280

Rabat39

Spar110

Tag en tur i Marselisborgskoven og få en gennemført madoplevelse i unikke omgivelser. Restaurant Skovmøllen hører til i et gammelt, 1800-tals stråtækt bindingsværkhus, der ligger lige midt i skoven, tæt på stranden og samtidig kun godt og vel 10 minutter fra centrum af Aarhus. Det må siges at være en beliggenhed i topklasse!

Når kokkene på Skovmøllen folder sig ud, kan du forvente en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Og i køkkenet er stor respekt for de danske råvarer og deres producenter - heriblandt lokale avlere som landmand Henrik fra Olsgaard ved Solbjerg, frugtavler Bent fra Karensminde ved Hou, Urte Lars fra Lisbjerg, honning fra egne bistader og urter og svampe fra Moesgaard skove.

Det får du:

  • 2 stykker smørrebrød (efter kokkens valg)
  • Gammeldaws æblekage
  • Kaffe eller te

SPOTpris 170 kr. Normalpris 280 kr. Spar 39 %

Værdibeviset kan benyttes onsdag, torsdag og fredag fra 12. september - 9. november 2018 fra kl. 11.30-16.00. Husk at bestille bord. 

Begrænset antal!

Restauranten tager forbehold for mindre ændringer i menuen.


Et sted med historie, godt håndværk og masser af patina
Skovmøllen med de lavloftede stuer, skæve vægge, massive trægulve og de smukke gamle møbler danner rammen om gæsternes besøg.

Der er således dømt ren Morten Korch stemning og mere charme og idyl skal man lede længe efter!

Bag Skovmøllen står Rune Aabye, som siden 2013 har haft sin gang i historiske Restaurant Skovmøllen. Dermed er der kommet liv i den gamle Skovmølle, som nu byder på spiseoplevelser af den bedste slags. Store spiseoplevelser kræver god betjening, og ifølge Jyllands-Posten er den i top:

'Betjeningen var i topklasse: Diskret, men venlig og konstant opmærksomhed med lidt jysk eufemisme i kvalitetskontrollen: Går det an? spurgte tjeneren, da han korrekt kort efter serveringen skulle høre, om maden var i orden. Jo, det gik bestemt an'

Betjeningen er med andre ord i topklasse: Diskret, men venlig og opmærksomhed, og baren er således hævet betragteligt for, hvad man kan forvente af et besøg på det gamle traktørsted.

Velsmag og kvalitet
Hos Skovmøllen satser man på gourmetkvalitet med fokus på det moderne, uden at det dog går hen og bliver molekylært. En oplevelse på Skovmøllen byder på smagen af rå natur, forarbejdet, så det giver gæsten gyldne øjeblikke - og det er ikke for meget sagt, at stedet er garant for enkelt velsmag.

I køkkenet udfolder kokken alle sine talenter og kræser for gæsterne med en udsøgt frokost.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal reservere bord på Book bord online http://skovmollen.dk Husk at skrive i kommentarfeltet, at der er tale om en SPOTdeal.

Værdibeviset kan benyttes onsdag, torsdag og fredag fra 12. september - 9. november 2018 fra kl. 11.30-16.00. Husk at bestille bord.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én person og inkluderer 2 stykker smørrebrød og gammeldaws æblekage m. kaffe/te. Smørrebrødet bestemmes af kokken.

Restauranten tager forbehold for mindre ændringer i menuen grundet sæson og beskaffenhed.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Skovmøllen. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Skovmøllen

Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg

Sidste chance: 19. september 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst