Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Luksuriøs ansigtsbehandling

Luksus ansigtsbehandlingen hos Aarhus Hudplejeklinik er 75 min. effektiv ansigtsbehandling og velvære for dig. Få en smukkere hud og masser af råd om pleje med hjem.

Ansigtsbehandling med masser af velvære hos Aarhus Hudplejeklinik.

Pris349

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
63 solgte

Værdi680

Rabat48

Spar331

Er du ikke tilfreds med din huds udseende, eller med de produkter du bruger, bør du booke en tid til en ansigtsbehandling hos Dorte i Aarhus Hudplejeklinik.

Hendes mangeårige erfaring med kunder og store interesse for hudplejeprodukter gør, at hun vil behandle og vejlede dig, så du får den hud du drømmer om.

Med dette tilbud kan du få klinikkens Luksus ansigtsbehandling. Behandlingen består af afrens, hudanalyse, eksfoliering, korrektion af bryn, massage af decolté og ansigt, ansigtsmaske, håndmassage og afsluttende produkter. Derudover kan du gratis i behandlingen vælge, at få farvet vipper eller bryn, eller få vokset overlæbe eller hage – dette aftaler vi under behandlingen.


Du får:

  • Luksus ansigtsbehandling á 75 min. varighed. 

SPOTpris 349 kr. Normalpris 680 kr. Spar 48 %

Værdibeviset kan indløses til og med 28. maj 2018.


Aarhus Hudplejeklinik, beliggende i Åbyhøj, er en eksklusiv behandlingsklinik, der har et bredt udvalg af behandlinger til både kvinder og mænd. De tilbyder f.eks. flere former for ansigts- og kropsbehandlinger, hånd- og fodbehandlinger og voksbehandlinger. Særligt er deres effektive ansigtsbehandlinger klinikkens speciale.

Aarhus Hudplejeklinik forhandler en række effektive hudplejeprodukter, som du kan købe, så du kan forsætte med deres skønne produkter i dit daglige hudplejeprogram derhjemme.

 

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Ring og bestil tid på 86198019, eller book din behandling online på www.aarhushudplejeklinik.dk. Ved online booking vælges ”Spot-ansigtsbehandling” og din Spotdealkode noteres i kommentarfeltet.

Bemærk at tilbuddet kun kan bookes hos Dorte hos Aarhus Hudplejeklinik.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én Luksus ansisgtbehandling hos Aarhus Hudplejeklinik.

Værdibeviset kan indløses til og med 28. maj 2018.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Aarhus Hudplejeklinik.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Aarhus Hudplejeklinik

Silkeborgvej 244, 8230 Åbyhøj

Sidste chance: 20. marts 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst