Famosi E Golosi - 8 retter

Sidste chance!

Anmelderroste Famosi E Golosi på Frederiksberg ved, hvordan de skal begejstre deres gæster med udsøgte retter, venlig betjening og italiensk atmosfære! Besøg restauranten og nyd en 8-retters menu tilberedt efter stolte italienske traditioner.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Ristorante Famosi E Golosi er en 'ægte' italiensk restaurant af høj klasse, hvor der sættes en ære i at holde de stolte italienske madtraditioner i hævd. Hos Famosi E Golosi sætter de pris på kvalitet, og derfor tilberedes maden af udsøgte råvarer tilført masser af italiensk kærlighed. 

Filosofien hos Famosi E Golosi er, at en god middagsoplevelse handler om at tilfredsstille alle sanser. Derfor gør de meget ud af at skabe en autentisk italiensk oplevelse. Grib chancen og oplev en lille bid af Italien i hjertet af Frederiksberg! 

Du får:

  • 6 forretter (serveres sammen)
  • 1 hovedret
  • 1 dessert

SPOTpris 215 kr. Normalpris 430 kr. Spar 50 %

Menuen fastlægges af restauranten.

Værdibeviset kan indløses tirsdag-lørdag fra 7. september til og med 7. november, dog ikke i uge 42 og ved specielle arrangementer.

OBS! Du skal ved booking hos restauranten vælge mellem to seatings: 
Den tidlige seating (kl. 17.15-19.15) eller den sene (kl. 19.30 og frem).


I mere end 15 år har Walter Garau med sin italienske (sardinske) oprindelse stolt kræset om specialiteterne i sit køkken, bl.a. i næsten 7 år på Famosi E Golosi og tidligere på Peccati di Gola i Helsingør. Alle deres retter er altid lavet helt fra bunden af friske danske og italienske råvarer. På Famosi E Golosi er der virkelig sjæl og charme i alt, hvad der drejer sig om mad og vin. Bordene med mosaik er dækket på italiensk, med bordlamper og med dæmpet belysning i selve restauranten. Har du været i Italien, så dukker alle ferieoplevelserne frem, når du ser stedet og menukortet. Et besøg hos Famosi E Golosi er nærmest som en spontan tur til Italien. Roberto Balbi, som har arbejdet på Famosi E Golosi i flere år, sørger for den rette stemning og kræser om gæsterne i en hyggelig og romantisk atmosfære.

Du reserverer bord på http://famosiegolosi.dk/reservations eller på telefon 35391891. Husk at oplyse, at du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset. 

OBS! Du skal ved booking hos restauranten vælge mellem to seatings:
Den tidlige seating (kl. 17.15-19.15) eller den sene (kl. 19.30 og frem).

Bemærk at bordbestilling skal ske minimum 24 timer før. 

Værdibeviset kan indløses tirsdag-lørdag fra 7. september til og med 7. november, dog ikke i uge 42 og ved specielle arrangementer.

Til selskaber på 6 personer eller flere, skal du kun ringe til restauranten før køb og forhøre dig om ledig dato, da restauranten er lille.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for en 8-retters menu, som er bestemt af restauranten. 6 forretter (serveres sammen), 1 hovedret og 1 dessert. 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Famosi e Golosi.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Famosi e Golosi

Rolighedsvej 10, 1958 Frederiksberg C
Tlf.: 35 39 18 91 | CVR: 37300780 | famosigolosi@gmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 19. september 2017 kl. 23:59

Famosi E Golosi - 8 retter