Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Fransk Caféburger hos Le Coeur de L'île

Nyd en burger med det luksuriøse brød brioche, okse-eller kyllingebøf og sprøde grøntsager. Dertil råstegte kartofler og 2 slags dip. Le Coeur de L'île er rost af Aarhus Update og Jyllands-Posten. Kan indløses til frokost (11.00 - 15.30).

Frokosttilbud på Fransk Caféburger m. råstegtekartofler og dip hos Le Coeur de L'île i Aarhus.

Pris79

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
114 solgte

Værdi160

Rabat50

Spar81

Franskmændenes passion for brioche er uendelig og findes derfor på hylderne hos hver eneste bager i Frankrig. De traditionelle briocher har mange forskellige former.

Hos Le Coeur de L'île får du med deres Franske Caféburger mulighed for at smage deres udgave af den luksuriøse bolle, der er karakteresieret ved at være luftig, blød og smørlækker.

I bollen kan du vælge at få en okse- eller kyllingebøf. Derudover består fyldet af forskellige sprøde grøntsager. Til burgeren får du råstegte kartofler med groft salt og to slags dip - en med grillet aubergine og en med artistok.  
Til maden har de et bredt udvalg af vine fra hele verdenen, specialøl og økologiske sodavand.

Det får du

  • Brioche, Fransk Cafeburger m. råstegte kartofler og 2 slags dip

 SPOTpris 79 kr. Normalpris 160 kr. Spar 50 %

Den Franske Caféburger er et frokosttilbud og kan derfor indløses i tidsrummet 11.00-15.30 alle åbningsdage til og med 30. juni 2017.

OBS: Vi gør opmærksom på, at restauranten lukker pr. 30. juni 2017, da den overtages af anden part, og værdibeviset kan derfor ikke anvendes eller forlænges herefter.

Hjertevarm og hyggelige restaurant
Hos Le Coeur de L'île bliver du ikke kun forføret af deres franskinspirerede retter, men også af den meget hjertevarme til mad og mennesker og de hyggelige omgivelser. Her bydes der nemlig på ærlig madlavning, og gæsterne mødes med et smil og ægte venlighed.

Den lille restaurant ser ikke ud af meget. Her er småt og ikke mange ting. Men det gør ikke noget. Her er hyggeligt alligevel. Det sørger træmøblerne og de funklende stearinlys for. Og så bliver du heller ikke distraheret af noget, men kan koncentrere dig om din medspisende og ikke mindst maden.

Og den skylder du meget opmærksomhed. For hvis du gør det, vil den belønne dig med velsmag og overraskelser, du vil huske længe efter, og ikke vil kunne lade være med at fortælle din omgangskreds om.

Bag retterne er lagt meget tid og penge på at finde de bedste råvarer og delikatesser. Og de ressourcer vil restauranten fortsætte med at bruge, da de kan se, hvor meget de med den indsats kan højne madens kvalitet og smag.

Alle grøntsager er økologiske, og de får dagligt leveringer af kød, fisk og grøntsager, og er du vegetar, veganer eller har allegier, kan du altid få rettet menuen til.

Anmelderoser!
Madanmelder hos Aarhus Update har slået vejen forbi Le Coeur de L’île med et SPOTdealbevis og har forfattet en begejstret anmeldelse af oplevelsen. Hun skriver bl.a.:

"Der er ikke overladt meget til tilfældighederne hos Le Coeur de L’île. Ejeren har hjertet på det rette sted, og ønsker alle får en dejlig oplevelse med både mad, stemning og betjening (...) Der er tænkt over tingene. Der var kræset om de fem anretninger vi fik, og de tog sig pænt ud på tallerkenen."

Aarhus Update 20. januar 2016.

Også Jyllands-Posten Aarhus har rosende ord til restauranten, hvor den høster 4 flotte stjerner:

"Le Coeur de L’île er et ærligt sted med god mad og god valuta for pengene. Menuen er begrænset, men maden kreeres og serveres med så megen større følelse."

Jyllands Posten 15. marts 2016

På deres Facebookside er der også mange rosende ord. Blandt de seneste er bl.a. disse udtalelser:

"Vi var på Le Coeur De Líle i aftes. Vores fjerde besøg, og det var som altid 1. Klasse. Fremragende mad, sød og opmærksom betjening, og alt i alt en virkelig god oplevelse. Desværre var der ikke ret mange gæster, og det er synd. Vi kommer snart igen, og glæder os allerede."

Anmeldt 10. februar 2017.

"Besøgte jeres super hyggelige restauranter i januar sammen med min kæreste. Servicen var helt i top og har aldrig fået serveret en så udsøgt menu."

Anmeldt 23. februar 2017.

"Vi fik den lækreste 4-retters menu. Utrolig smagsoplevelse, som vi vil huske længe. Både det møreste kalvekød og den mest smagfulde chokoladedessert, jeg nogensinde har smagt. Atmosfæren var enormt hyggelig og afslappet, og indretning, musik og betjeningen gik op i en højere enhed."

Anmeldt 21. januar 2017.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Den Franske Caféburger er et frokosttilbud og kan derfor indløses i tidsrummet 11.00-15.30 alle åbningsdage til og med 30. juni 2017.

OBS: Vi gør opmærksom på, at restauranten lukker pr. 30. juni 2017, da den overtages af anden part, og værdibeviset kan derfor ikke anvendes eller forlænges herefter.

Du kan kun reservere bord ved at ringe på telefon 86 13 63 64. Vi anbefaler, at du senest booker bord senest 1 dag forinden, da der kan forekomme travlhed.

Åbningstider:
Tirs-tors 17.15-23
fre-lør 17.15-24
Lukket: søn-mandag 

Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én Fransk Caféburger m. råstegte kartofler og 2 slags dip på Le Coeur de L'île.

Der kan maks. købes 10 værdibeviser per kunde.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Le Coeur de L'île i Aarhus.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Le Coeur de L'ile

Nørre Allé 51, 8000 Aarhus

Sidste chance: 29. maj 2017 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst