'Made to measure' jakkesæt fra Tailoriet

Sidste chance!

Nu er det slut med jakkesæt, der har for korte ærmer eller brede skuldre! Med dette tilbud har du nemlig chancen for at få et flot jakkesæt, der passer dig til punkt og prikke. Ideel til årets bryllupper, fester, konfirmationer m.m.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Gom eller gæst, businessman eller feinsmekker? Formålet kan være forskelligt, men lækre made to measure jakkesæt er for alle med hang til kvalitet.

Skal du eksempelvis giftes i 2017, så kan du få designet dit helt eget personlige sæt tøj til brylluppet og tag gerne din bestman med. Tailoriet har stor erfaring med design af bryllupstøj, og har mange gode idéer. Det er både gode minder forbundet med et bryllup, og med et specialdesignet sæt tøj fuldender du oplevelsen.

Der tages mål til jakkesættet i Danmark, hvorefter det sys af italienske metervarer hos Tailoriets europæiske producenter af jakkesæt. Når det kommer retur til Tailoriet foretages de endelige tilretninger, så du bliver helt tilfreds med pasform og design. 

  • Jakkesæt fra Tailoriet - 'made to messure':
    SPOTpris 4.500 kr. Normalpris 7.500 kr. Spar 40 %

Tilkøb (foretages her på spotdeal.dk)
Vest til jakkesæt: SPOTpris 1500 kr. Normalpris: 2000 kr.
Ekstra bukser: SPOTpris 1500 kr. Normalpris: 2000 kr.

Værdibeviset kan indløses til og med 25. september 2017.

Nedenfor kan du læse mere om processen fra start til slut.


Skræddersyede jakkesæt fra Tailoriet 
Tailoriet samarbejder med en anerkendt, europæisk jakkesætproducent, der blandt andet producerer for Zegna, Hackett og Loro Piana. Tailoriet har adgang til de bedste metervarer og de dygtigste skræddere.

Når du har fået taget mål, og vi sammen har designet dit jakkesæt, skal du regne med en produktionstid på ca. 6 uger. Når jakkesættet kommer til Danmark, kommer du og prøver det hos Tailoriet, som sørger for at få rettet de eventuelle sidste smådetaljer der måtte være, så du kan blive helt tilfreds.

Skrædderen Simon står klar til at give professionel råd & vejledning under hele processen, så I får skabt din helt egen personlige stil.

Jakkesættet - 'halv kanvas'
Dit made to measure jakkesæt er af typen 'halv kanvas'. Hvis man skal være meget overordnet, så findes der 3 typer af jakkesæt:

1) Fused jakkesæt: Her er der tale om billige made to measure jakkesæt og de typiske stangvarer i butikken

2) Halv kanvas: Her er der typisk tale om en god kvalitet made to measure jakkesæt samt de dyreste jakkesæt i butikken

3) Fuld kanvas: Som oftest er der tale om et skræddersyet jakkesæt samt nogle få topproducenter af jakkesæt, der findes i udvalgte butikker

Den helt store forskel på de forskellige typer af jakkesæt, er tiden der bruges på at sy jakken. Ved et fused jakkesæt limes store dele af skulder og brystparti sammen, og da det ikke tager så lang tid, er det den billigste form for jakkesæt.

I et halv kanvas jakkesæt som det Tailoriet producerer, er skulder og brystpartier syet sammen for at sikre en bedre pasform og bedre holdbarhed. Det er en proces, der tager skrædderen meget længere tid, og det er derfor typisk her prisforskellen kan aflæses.

Design selv
Du er i høj grad selv med til at designe dit nye jakkesæt og vælger blandt andet:

  • Metervare (stoffet det sys i), vælg mellem mere end 150 forskellige italienske kvalitetsmetervarer
  • Knapper
  • Foer
  • Stikninger
  • Revers
  • Monogram
  • Slids
  • Etc.

Processen
Når du har fået taget mål og valgt designet af dit jakkesæt, sendes det til produktion. Tailoriet holder dig løbende orienteret omkring produktionen af dit jakkesæt. Efter ca. 6 uger er dit jakkesæt leveret til Danmark, og du kan komme ind og prøve jakkesættet en sidste gang. De sidste små detaljer rettes til, så du bliver helt tilfreds.

Vest og ekstra bukser
Har du valgt at tilkøbe vest eller ekstra bukser, kan de produceres i samme metervare som jakkesættet. Har du ønske om en anden metervare til dine ekstra bukser eller vest, kan det også sagtens lade sig gøre. Tailoriet tager mål til vesten i forbindelse med resten af jakkesættet.

Book tid, ring på telefon 31516380 eller mail tailoriet@tailoriet.dk

Værdibeviset kan indløses til og med 25. september 2017.

Processen: 
Sammen med Tailoriet finder du en tid, der passer dig. Du skal regne med ca. at sætte 1 time af.
Du vil blive målt op ,og sammen med Tailoriet vælger du design.
Herefter bliver du løbende holdt orienteret omkring produktionen af dit jakkesæt
Efter ca. 6 uger er dit jakkesæt leveret til Danmark
Du får en ny tid, så du kan komme ind og prøve jakkesættet en sidste gang.
De sidste små detaljer rettes til, så du bliver helt tilfreds med resultatet.  

Vest og ekstra bukser
Har du valgt at tilkøbe vest eller ekstra bukser, kan de produceres i samme metervare som jakkesættet. Har du ønske om en anden metervare til dine ekstra bukser eller vest, kan det også sagtens lade sig gøre. Tailoriet tager mål til vesten i forbindelse med resten af jakkesættet.

 

Én unik kode gælder for ét jakkesæt fra Tailoriet.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Tailoriet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Tailoriet

Nikolaj Plads 9, 1067 København K
Tlf.: 31 51 63 80 | CVR: 30605705 | tailoriet@tailoriet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. april 2017 kl. 23:59

'Made to measure' jakkesæt fra Tailoriet