Frokosttapas på Le Coeur de L'île

Sidste chance!

Prøv en delikat sammensætning af 4 små anretninger i hyggelige rammer hos Le Coeur de L'île på Nørre Allé i Aarhus.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Der er ikke overladt meget til tilfældighederne hos Le Coeur de L'île i hjertet af Aarhus. Når du træder ind, bliver du mødt af en hyggelig atmosfære, der oser af sydlandsk hygge, på den helt rigtige måde. Her bydes der på ærlig madlavning og gæsterne mødes med et smil og ægte venlighed.  

Maden hos Le Coeur de L'île bærer præg af en stor kærlighed til det sydlandske køkken og en god sans for aktuelle råvarer. Er du én af dem, der holder af små forskellige retter og flere smagsindtryk, er det derfor oplagt med et smut forbi.

Frokosttapas: SPOTpris 69 kr. Normalpris 140 kr. Spar 50 %

Med denne deal får du en tapas med 4 små anretninger, som eksmeplvis kunne være: Lakserose m. urtemayo, marineret svinemørbrad, kyllingeterrine, soltørrede tomater, italiensk pesto, trøffelcreme, røget landbrie og friskbagt brød.

Anmelderoser i Aarhus Update!  
Madanmelder hos Aarhus Update har slået vejen forbi Le Coeur de L’île med vores SPOTdealbevis i lommen, og har forfattet en begejstret anmeldelse af oplevelsen. Hun skriver bl.a.:

"Der er ikke overladt meget til tilfældighederne hos Le Coeur de L’île. Ejeren har hjertet på det rette sted, og ønsker alle får en dejlig oplevelse med både mad, stemning og betjening. I alle tilfælde var det et god frokost. Der er tænkt over tingene. Der var kræset om de fem anretninger, vi fik og de tog sig pænt ud på tallerkenen.... Små forskellige retter med mange smagsindtryk og passion for mad og stemning er, hvad der venter gæsterne i den hyggelige restaurant." 

Læs hele anmeldelsen her: http://aarhusupdate.dk/anmeldelse-le-coeur-de-lile-fin-sydlandsk-stil-med-omtanke/

Værdibeviset kan indløses tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag mellem kl. 11.45-15.00 t.o.m den 31. marts 2017.

Du reserverer bord på telefon 86136364. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x tapasanretning.

Værdibeviset kan indløses tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag mellem kl. 11.45-15.00 t.o.m den 31. marts 2017.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Le Coeur de L'île i Aarhus.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Le Coeur de L'ile

Nørre Allé 51, 8000 Aarhus
Tlf.: 86 13 63 64 | CVR: 36023554 | pm@deal.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. januar 2017 kl. 23:59

Frokosttapas på Le Coeur de L'île