Nyhed! Restaurant Blød Hat

Sidste chance!

Midt i København ligger Restaurant Blød Hat, der måske er byens mest stemningsfulde restaurant. Her kan du i hyggelige rammer nyde skønne retter og spændende drikkevarer til live-jazz.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

I den gamle del af København finder du Restaurant Blød Hat. Et sted, der er lavet med kærlighed og passion. Og hvor det unge personale nyder at være og hermed giver stedet en hyggelig hjemlig atmosfære. Her kan I nyde tosomheden eller have et selskab med familie eller venner.  

Kælderrestauranten har plankeborde med whiskeyglas som vandglas og friske lysserøde roser. Her er både råt og elegant. Maden er i dansk-fransk bistrostil. Rustik og fantastisk smagfuld. Og de gode øl og drinks og den behagelige jazzmusik (der er live-jazz hver aften) giver en lyst til at blive til langt ud på aftenen.

"Selvom vi er en restaurant, tænker vi på os selv som en oplevelse. Uanset om du er på udkig efter et lækkert måltid, fremragende vin, lokal øl, fantastiske drinks eller alle af ovenstående," siger indehaver Christoffer Søgaard.

Besøg Restaurant Blød Hat med dette tilbud på en 3-retters aftenmenu. Menuen kan variere og skifte efter årstiden. Menuen vil dog altid have et klassisk præg. For eksempel laks til forret, steak med kartofler og sauce til hovedret og chokoladekage til desset. Smørrebrød kan være: Meunierestegt rødspættefilet, stegt sild, grov tartar, røget laks eller kartoffel.

Du kan få:

  • 3 stk. smørrebrød: SPOTpris 99 kr. Normalpris 185 kr. Spar 46 %
  • 3-retters aftenmenu - efter årstiden: SPOTpris 216 kr. Normalpris 360 kr. Spar 40 %

 

Frokosten kan benyttes alle ugens dage kl. 11.00-16.00 - undtagen helligdage - til og med d. 4. april 2017. 

Aftenmenuen kan benyttes søndage-torsdage kl. 18.00-22.00 - undtagen helligdage - fra 2. januar til og med 4. april 2017.

Se video fra Restaurant Blød Hat:

Du reserverer bord online senest 24 timer før på http://www.bloedhat.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én frokost el. én aftenmenu hos Restaurant Blød Hat. 

Frokosten kan benyttes alle ugens dage kl. 11.00-16.00 - undtagen helligdage - til og med d. 4. april 2017. 

Aftenmenuen kan benyttes søndage-torsdage kl. 18.00-22.00 - undtagen helligdage - fra 2. januar til og med 4. april 2017.

OBS forlænget til og med 31. maj 2017 grundet ombygning. (påført efter dealen er afsluttet)

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Blød Hat.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Blød Hat

Rådhusstræde 7, 1466 København K
Tlf.: 33 12 23 93 | CVR: 36732393 | info@bloedhat.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. december 2016 kl. 23:59

Nyhed! Restaurant Blød Hat