Ophold for 2 på Hotel Alte Post i Flensborg

Sidste chance!

Få et skønt ophold på Hotel 'Alte Post' i Flensborg. Her finder I gæstfrihed og service i smukke rammer og en ideel base for udforskning af området. Opholdet er for 2 personer og inkl. 1 overnatning, morgenmad og én 2-retters aftenmenu.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Nordic Life & Style Hotel Alte Post byder på 75 attraktive værelser hvor komfort og kvalitet går hånd i hånd. Med perfekt beliggenhed i hjertet af Flensborg, er der aldrig langt til det store udbud af kultur, historie, smuk arkitektur og ikke mindst shopping til rigtigt gode priser. 

Flensborg bærer stort præg af at være en gammel søfartsby og ved havnen er der gode muligheder for at nyde en lækker frokost med udsigt. En slentretur i de gamle brostensbelagte gader er oplagt, og perfekt til blot at opleve den unikke atmosfære og gode stemning i byen. 

Tilbage på hotellet kan I lade batterierne op, slappe af på de skønne, lyse værelser og indtage en fremragende 2-retters middag i restauranten. og man kan naturligvis også starte aftenen med en cocktail i den rustikke og hyggelige pub på stedet. Det hele er indenfor kort rækkevidde!


Prisen er for 2 peroner og inkluderer:

  • 1 overnatning i 'classic' dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • 2-retters menu (Køkkenchefens valg)               

1 overnatning for 2 personer : SPOTpris 1.300 kr. Normalpris 2.100 kr. Spar 38 %

Opholdet kan indløses fra 1. september 2016 til og med 31. marts 2017. Dog ikke fra 25. november 2016 til og med 2. Januar 2017.

Tilkøb

  • Ekstra overnatning: Ønsker I en ekstra overnatning med morgenmad, kan I tilkøbe dette her på spotdeal.dk. Prisen er 960 kr. for 2 personer.
  • Opgradering til temaværelse: 40 Euro (ca. 300 kr.) pr. nat - bestilles og betales direkte til hotellet. - € 1,50 turistskat pr. person/dag skal betales direkte til hotellet.

Restaurant 1871 – Grill & Buns har lukket om søndagen


Hotellet
Innovativt design og moderne mødelokaler i en historisk bygning – denne interessante blanding udgør kernen af hotellet 'Alte Post'. De 75 værelser har alle top-beliggenhed og er godt indrettet.  

Det skal man se - de 4 temaværelser

De virksomheder, som med stor kærlighed til detaljerne har indrettet temaværelser, er kendt langt ud over Flensborgs grænser: Bryggeriet 'Flensburger Brauerei', ORION, SG Flensburg-Handewitt & avisforlaget sh:z samt virksomheden 'Nord-Schrott' beviser herved stor kreativitet og stilsikkerhed.

Mange succesopskrifter - Restaurant '1871 - Grill & Buns' 
Steaks, burgere og mere i smagfulde omgivelser – det kan du finde på hotellets restaurant 1871 Grill & Buns. Retterne er selvfølgelig altid frisk tilberedt, ikke kun om aftenen, men også til frokost.

Bottoms up! Pubben Beefeater.
Uanset, om I vil lade aftenen klinge ud eller starte den - i den rustikale pub Beefeater finder du de perfekte muligheder hertil. Nyd øl, vin, cocktails eller varme drikke samt små snacks i de hyggelige siddegrupper.

Omgivelserne
Der er skønt omkring hotellet, og området indbyder til gode gåture og sightseeing. Kommer I forbi Strandhotel Glücksburg, må I ikke snyde jer selv for en kop kaffe og lækker kage på det hyggelige hotel.

Du booker dit ophold på info@ap-hotel.de. Husk at oplyse, at der er tale om en deal samt din unikke kode.

Reservationen er først gyldig, når hotellet har sendt en bekræftelse. Opholdet kan indløses fra 1. september 2016 til og med 31. marts 2017. Dog ikke fra 25. november 2016 til og med 2. Januar 2017.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme ekstra travlhed i weekenden samt i starten og slutningen af perioden.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder et ophold for 2 personer og inkluderer: 

1 overnatning i 'classic' dobbeltværelse
Morgenmad
2-retters menu (Køkkenchefens valg)               

Opholdet kan indløses fra 1. september 2016 til og med 31. marts 2017. Dog ikke fra 25. november 2016 til og med 2. Januar 2017.

Tilkøb
Ekstra overnatning: Ønsker I en ekstra overnatning med morgenmad, kan I tilkøbe dette her på spotdeal.dk. 

Opgradering til temaværelse: 40 Euro (ca. 300 kr.) pr. nat - bestilles og betales direkte til hotellet. - € 1,50 turistskat pr. person/dag skal betales direkte til hotellet.

Restaurant 1871 – Grill & Buns har lukket om søndagen

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Figaro Alte Post officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Figaro Alte Post.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Figaro Alte Post GmbH & Co. KG.

Rathausstrasse 2 , 24937 Flensborg
Tlf.: 10 00 00 00 | CVR: DE295299934 | info@ap-hotel.de | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. september 2016 kl. 23:59

Ophold for 2 på Hotel Alte Post i Flensborg