Stegt flæsk ad libitum hos Teglkroen

Nyd en frokost med stegt flæsk, kartofler og persillesovs ad libitum på Teglkroen i Teglgårdsstræde i Indre By, hvor du siden 1936 kunnet slukke tørsten og nyde et godt måltid mad. Slut frokosten af med en flot portion jordbær med fløde.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Oplev Teglkroen lige midt i Københavns latinerkvarter - populært kaldet for ’Pisserenden’. En by-i-byen, hvor Teglkroen med sin lange historie skiller sig ud og inviterer indenfor til danske madtraditioner.

 

Lige nu bydes du på den elskede danske sommerret, stegt flæsk ad libitum, naturligvis med kartofler og persillesovs - helt som vor mor ville have lavet det. Og til at runde måltidet af med, får du serveret en skål friske jordbær med fløde og strøsukker (ikke ad libitum).

 

Herlighederne serveres til frokost og er derfor oplagt til at lægge en god bund, inden I skal videre på f.eks. kanalrundfart, shopping eller til en teaterforestilling i hovedstaden. 


Du får:

 

 • Stegt flæsk ad libitum med nye kartofler og persillesovs samt 1 portion jordbær med fløde og strøsukker

 

SPOTpris 165 kr. Normalpris 258 kr. Spar 36 %

 

OBS: Der skal købes minimum 2 værdibeviser for at tilbuddet kan indløses.

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag - fredag kl. 12.00 - 15.00 til og med den 9. august 2024.


Historien om Teglgårdsstræde 17

 

Teglkroen var i dens første år et enkelt indrettet håndværkerværtshus og fast tilholdssted for kvarterets lokale.

 

I modsætning til så mange andre værtshuse fra 1930’erne og 1940’ere overlevede Teglkroen uforstyrret, fordi det lykkedes at holde de lokale prostituerede ude, således at bevillingspolitiet intet havde at udsætte på stedet. Sidenhen blev kroen overtaget af nye ejere og blev langsomt, men sikkert, transformeret til et spiseværtshus med sin helt egen stil.

 

I dag indgår Teglkroen som et fast stoppested på byens mange populære byvandringer, hvor blandt andre byhistorikeren Allan Mylius Thomsen viser rundt og fortæller om byens historiske udskænkningssteder og indvier deltagerne i en verden af bryggere, brændevinsbrændere, værtshuse, og de folk, der kom på stederne.

OBS: Der skal købes minimum 2 værdibeviser for at tilbuddet kan indløses.

 

Bordreservation skal ske kl. 10.00 - 12.00 senest 2 dage før det ønskede tidspunkt på tlf.: 33 12 84 08. Det er ikke muligt at bestille bord på e-mail. Husk at gøre opmærksom på, at I har en SPOTdeal.

 

Medbring dit værdibevis printet ved indløsning.

 

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag - fredag kl. 12.00 - 15.00 til og med den 9. august 2024.

Én unik kode gælder for:

 

 • Stegt flæsk ad libitum med nye kartofler og persillesovs samt 1 portion jordbær med fløde og strøsukker

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Teglkroen.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Teglkroen

  Teglgårdsstræde 17 , 1452 København K
  Tlf.: 33 12 84 08 | CVR: 18887533 | teglkroen@hotmail.com | Hjemmeside |

  Sidste chance: 17. juni 2024 kl. 23:59

  Stegt flæsk hos Teglkroen i København