Tapas og vin for 2 personer

Sidste chance!

Få en ægte københavner-oplevelse og nyd en let tapas sammen med en, du holder af i et af Københavns ældste kvarterer hos Groth & Perssons vinbar. Vælg mellem Pinot Grigio eller Merlot som følge dertil.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Groth & Persson Vinbar inviteret jer indenfor i de hyggelige, rustikke lokaler, hvor I kan dele en lækker, let tapas sammen med en flaske vin. Netop i uformelle og afslappede stunder som disse opstår der noget ganske magisk i vores relationer. Samtalen flyder lettere og varer måske lidt længere.

 

Ægte kvalitetstid suppleres godt af kvalitets tapas. Tapasbrættet byder på et fint udvalg af oste og pålæg, som passer helt perfekt med en dejlig vin. I vælger selv, om I foretrækker en rød Merlot eller en hvid Pinot Grigio. 

 

Sæt en dag i kalenderen til en hyggelig voksenstund med lækker tapas og vin i inspirerende omgivelser.


Du får:

 

 • Let tapas for 2 personer + en flaske Pinot Grigio eller Merlot

 

SPOTpris 299 kr. Normalpris 505 kr. Spar 40 %

 

Værdibeviset kan indløses onsdag kl. 14.00 - 20.00 samt torsdag, fredag og lørdag kl. 14.00 - 22.00 til og med den 1. september 2024.


Om Groth & Persson Vinbar

Groth & Persson Vinbar ligger på Kattesundet, centralt i København, og er et oplagt sted at starte en god aften i byen. 

 

Stedet er ejet og drevet af Dennis Groth og Thomas Persson. Dennis Groth er uddannet sommelier i Italien og har de seneste 10 år boet på italienske vingårde. Således har han opnået et særdeles godt kendskab til og viden om produktion af italienske vine. Derudover har han forfattet bogen Baronen og det halve vinslot.

 

Thomas Persson har haft en lang karriere som ICA-køber. Han startede i 1988 og driver i dag ICA-supermarkedet i Osby, Sverige. Thomas passion for mad og vin har ført ham ud på utallige ture rundt om i verden, og besidder derfor omfattende viden.

 

Derfor er dine smagsløg i utroligt gode hænder, når du får serveret vin hos Groth & Persson.

Book dit bord online eller på e-mail til info@grothpersson.com minimum 1 dag i forvejen. Husk at gøre opmærksom på, at du har en SPOTdeal.

 

Man kan max indløse 1 værdibevis per aften.

 

SPOTdealen kan ikke benyttes i kombination med andre tilbud og rabatter.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil.

 

Værdibeviset kan indløses onsdag kl. 14.00 - 20.00 samt torsdag, fredag og lørdag kl. 14.00 - 22.00 til og med den 1. september 2024.

Én unik kode gælder til:

 

 • Let tapas for 2 personer + en flaske Pinot Grigio eller Merlot

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Groth & Persson Vinbar.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Groth & Persson Vinbar

  Kattesundet 10, 1458 København K
  Tlf.: 24 64 34 14 | CVR: 37168645 | info@grothpersson.com | Hjemmeside |

  Sidste chance: 29. maj 2024 kl. 23:59

  Tapas og vin i København