Softice med Nutella og friske jordbær

Sidste chance!

Forkæl sanserne hos Pantella på Nørrebro med en cremet softice, toppet med Nutella og friske jordbær. En ægte forår- og sommerdelikatesse, der kan nydes i det dejlige vejr og til at fejre livets søde øjeblikke.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Forår- og sommertid er lig med is-tid, og lige nu kan du nyde den mest velsmagende og cremede softice til blot 19 kroner. Desserthuset Pantella på Nørrebro inviterer nemlig indenfor i deres sukkersøde univers, hvor du kan bestille en softice med Nutella og friske jordbær. Hvis du vil tilkøbe topping, kan du gøre det for 7 kroner per topping. Der er næsten 50 forskellige typer at vælge mellem, så det er nemt at vælge dine favoritter at personliggøre din is med.

 

Køb så mange værdibeviser, du har lyst til, så du har nok is til at holde helt til sommer.


Du får:

 

 • Softice med Nutella og friske jordbær

 

SPOTpris 19 kr. Normalpris 39 kr. Spar 51 %

 

Værdibeviset kan indløses mandag - fredag kl. 15.00 - 24.00 samt lørdag - søndag kl. 13.00 - 24.00 til og med den 15. juli 2024.


Om Pantella:

 

Siden 2021 har Pantella på Nørrebro, grundlagt af kokken Mahir Shakir Malikshahi, tilbudt et stort udvalg af søde fristelser. Mahir åbnede det delikate desserthus med en vision om at samle alle de bedste desserter under ét tag.

 

Kendt for deres pyntede donuts, fortryllende softice-baserede milkshakes og uimodståelige slikdesserter, har Pantella hurtigt etableret sig som et must-visit for enhver dessertelsker. Men det er især deres pandekager, luftige som æbleskiver og generøst toppet med chokolade, is og friske bær, som stjæler rampelyset.

 

Besøg Pantella og oplev, hvordan passionen for kvalitet og innovation har gjort stedet til et kært stop på mange dessertentusiasters rejse.

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil.

 

Topping tilkøbes direkte hos partner for 7 kroner per topping.

 

Værdibeviset kan indløses mandag - fredag kl. 15.00 - 24.00 samt lørdag - søndag kl. 13.00 - 24.00 til og med den 15. juli 2024.

Én unik kode gælder til 1 softice med Nutella og friske jordbær.

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Pantella.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Pantella

  Nørrebrogade 51, 2200 København N
  Tlf.: 31 34 64 32 | CVR: 41522534 | email@email.com | Hjemmeside |

  Sidste chance: 24. april 2024 kl. 23:59

  Softice med Nutella og jordbær hos Pantella