Herre- eller dameklip hos Ksz Hairline

Sidste chance!

Opdag din nye yndlingsfrisør med en personlig frisørbehandling hos Ksz Hairline på Frederiksberg: Nyd en skræddersyet herre- eller dameklip med kompetent vejledning fra de erfarne frisører og salonejere Sencan og Kamilla.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Ksz Hairline er fornylig åbnet på Rolighedsvej på Frederiksberg og har klippet 50 % af prisen på en herre- eller dameklip til dig, der trænger. Slå derfor til i dag og få en frisk frisure eller klippet de slidte spidser af. 

 

Sencan og Kamilla står klar med frisørsaksen og giver dig en herre- eller dameklip efter dine ønsker. Få frisket frisuren op eller prøv noget helt nyt. Sencan og Kamilla er nemlig altid behjælpelig med kyndig vejledning og gode forslag. Begge slags behandlinger inkluderer vask og let føn.


Vælg mellem:

 

 • Herreklip med vask og let føn
  SPOTpris 175 kr. Normalpris 350 kr. Spar 50 %

 

 • Dameklip med vask og let føn
  SPOTpris 200 kr. Normalpris 400 kr. Spar 50 %

 

Værdibeviset kan indløses efter aftale til og med den 30. juni 2024.


Om Ksz Hairline:

 

Ksz Hairline er en nyåbnet frisørsalon, der er ejet af frisørkollegaerne Sencan og Kamilla, der har arbejdet tæt sammen i mange år. 

 

Sencan er en rolig frisør med begge ben plantet solidt på jorden. Hun gør derfor en dyd ud af at give sine kunder en afslappende behandling og et flot resultat. Hos hende kan du sætte dig godt til rette og nyde en velfortjent pause fra hverdagens travlhed. Sencan har 20 års erfaring indenfor frisørfaget.

 

Kamilla blev udlært som frisør i 2006 og har ligeledes  mange års erfaring indenfor frisørfaget. Hun tager sig altid tid til at have den gode dialog med kunden, så I sammen kan finde den perfekte frisure eller farve til lige netop dig. Der er ikke noget vigtigere end tilfredse kunder, der går fra sæsonen med lige netop den frisure og farve, der komplimenterer deres ansigt og stil.

Det er nødvendigt at bestille tid til din behandling online. Husk at oplyse, at der er tale om en SPOTdeal.

 

Medbring værdibevis printet eller på mobil.

 

Værdibeviset kan indløses efter aftale til og med den 30. juni 2024.

Én unik kode gælder til 1 behandling af den valgte type.

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ksz hairline.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Ksz hairline

  rolighedsvej 17, 1958 Frederiksberg C
  Tlf.: 31 51 77 84 | CVR: 33791097 | szulanovska@gmail.com |

  Sidste chance: 24. april 2024 kl. 23:59

  Herre- eller dameklip