2 drinks og en snack på Groth & Persson Vinbar

Sidste chance!

Få en ægte københavner-oplevelse og nyd en forfriskende drink i en af byens ældste kvarterer hos Groth & Perssons vinbar i Kattesundet. Vælg mellem Campari eller Aperol Spritz og få en lille snack som følge dertil.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Forestil dig at runde en succesfuld shoppingdag på Strøget af med en kold og forfriskende drink i hånden, mens du hviler dine fødder og opsummerer dagens fund. Groth & Perssons Vinbar, beliggende i det maleriske og historierige kvarter Kattesundet, byder dig velkommen til dette hyggelige scenario. Her kan du og en ledsager vælge mellem en forfriskende Campari Spritz eller Aperol Spritz, der serveres med en lille snack som kompliment til jeres drinks.

 

Nyd den afslappede atmosfære og forfriskende drinks i godt selskab hos Groth & Perssons Vinbar, inden I tager hjem eller videre ud i Københavns levende natteliv.


Du får:

  • 2 valgfrie drinks med snacks


SPOTpris 99 kr. Normalpris 225 kr. Spar 56%

 

Værdibeviset kan indløses kl. 14:00 - 20:00 på onsdage samt kl. 14:00 - 22:00 på torsdage, fredage og lørdage til og med 20. juli 2024.


Om Groth & Persson Vinbar:

 

Goth & Persson er ejet og drevet af Dennis Groth og Thomas Persson. Dennis Groth er uddannet sommelier i Italien og har de seneste 11 år boet på italienske vingårde. Således har han opnået et særdeles godt kendskab til og viden om produktion af italienske vine, og du kan derfor se frem til en vinsmagning i yderst kompetent selskab.Thomas Persson har haft en lang karriere som ICA-køber. Han startede i 1988 og driver i dag ICA-supermarkedet i Osby, Sverige. Thomas passion for mad og vin har ført ham ud på utallige ture rundt om i verden, og besidder derfor omfattende viden.Hos Groth & Persson Vinbar bydes du indenfor i helt nyrenoverede og smukke lokaler, der emmer af god stemning. Du har også mulighed for at besøge vinkælderen, der er indrettet med loungemøbler, vintønder og barstole, så der på bedste vis kan nydes vin i den rette atmosfære.

Book dit bord online eller på e-mail til info@grothpersson.com minimum 1 dag i forvejen. Husk at gøre opmærksom på, at du har en SPOTdeal.

 

Man kan max indløse 1 værdibevis per person per aften.

 

Værdibeviset kan ikke benyttes i kombination med andre tilbud og rabatter.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil.

 

Værdibeviset kan indløses kl. 14:00 - 20:00 på onsdage samt kl. 14:00 - 22:00 på torsdage, fredage og lørdage til og med 20. juli 2024.

Én unik kode gælder til 2 valgfri drinks + snacks.

 

Der kan maks. indløses 1 værdibevis per person per aften.


Vælg mellem

  • Campari Spritz
  • Aperol Spritz


Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Groth & Persson Vinbar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Groth & Persson Vinbar

Kattesundet 10, 1458 København K
Tlf.: 24 64 34 14 | CVR: 37168645 | info@grothpersson.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. april 2024 kl. 23:59

Groth & Persson Vinbar