Farvebehandling og dameklip

Sidste chance!   14 timer tilbage

I den flotte salon Ksz Hairline på Frederiksberg står to dygtige frisører klar med saks og 20 års erfaring til at give dig netop den frisure og farve, der komplimenterer dit ansigt og din stil. Vælg mellem flere typer farvebehandling.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

På Rolighedsvej på det charmerende Frederiksberg ligger salonen Ksz Hairline og skinner som en perle indenfor frisørverdenen. Bestil en tid og sæt dig til rette i stolen til en afslappende stund i velværens tegn. Du er velkommen uanset, om du ønsker en komplet forvandling eller blot en frisk opdatering af din frisure.

 

Sencan og Kamilla, ejere og frisører i salonen, står klar med frisørsaksen og giver dig en valgfri farvebehandling og klipning af spidser. Vælg selv, om du vil have lavet en helfarve, striber, balayage eller en toningsfarve.


Vælg mellem:

 

 • Striber med klip af spidser
  SPOTpris 779 kr. Normalpris 1.565 kr. Spar 50 %

 

 • Balayage med klip af spidser
  SPOTpris 835 kr. Normalpris 1.665 kr. Spar 49 %

 

 • Helfarve med klip af spidser
  SPOTpris 635 kr. Normalpris 1.265 kr. Spar 49 %

 

 • Toning med klip af spidser
  SPOTpris 485 kr. Normalpris 965 kr. Spar 49 %

 

Værdibeviset kan indløses efter aftale til og med den 30. juni 2024.

 

OBS: Er dit hår allerede farvet, og du ønsker en stor forvandling med balayage eller lyse striber, kan der forekomme et tillægsgebyr på 350 kroner, der betales direkte til frisøren. Dette dækker en farveredigeringsbehandling. 


Om Ksz Hairline

 

Ksz Hairline er en nyåbnet frisørsalon, der er ejet af frisørkollegaerne Sencan og Kamilla, der har arbejdet tæt sammen i mange år. 

 

Sencan er en rolig frisør med begge ben plantet solidt på jorden. Hun gør derfor en dyd ud af at give sine kunder en afslappende behandling og et flot resultat. Hos hende kan du sætte dig godt til rette og nyde en velfortjent pause fra hverdagens travlhed. Sencan har 20 års erfaring indenfor frisørfaget.

 

Kamilla blev udlært som frisør i 2006 og har ligeledes næsten 20 års erfaring indenfor frisørfaget. Hun tager sig altid tid til at have den gode dialog med kunden, så I sammen kan finde den perfekte frisure eller farve til lige netop dig. Der er ikke noget vigtigere end tilfredse kunder, der går fra salonen med lige netop den frisure og farve, der komplimenterer deres ansigt og stil.

Det er nødvendigt at bestille tid til din behandling online på www.ksz.admind.website. Husk at oplyse, at der er tale om en SPOTdeal.

 

Er dit hår allerede farvet, og du ønsker en stor forvandling med balayage eller lyse striber, kan der forekomme et tillægsgebyr på 350 kroner, der betales direkte til frisøren. Dette dækker en farveredigeringsbehandling. 

 

Medbring værdibevis printet eller på mobil.

 

Værdibeviset kan indløses efter aftale til og med den 30. juni 2024.

Én unik kode gælder til den valgte frisørbehandling.

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ksz hairline.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Ksz hairline

  rolighedsvej 17, 1958 Frederiksberg C
  Tlf.: 31 51 77 84 | CVR: 33791097 | szulanovska@gmail.com |

  Sidste chance: 15. april 2024 kl. 23:59

  Dameklip og hårfarve