Autentisk Paella Valenciana

Sidste chance!

Forårssolen titter frem og leder tankerne hen på sydens sol og varme. Så hvilken bedre måde at byde foråret velkommen end med en smagsoplevelse, der sender dig direkte til Spanien? Nyd en autentisk paella med skaldyr på Den Danske Riviera.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Med udsigt til vandet i smukke Rågeleje ligger Restaurant El Meson Canarios som en autentisk spanske perle. Her står Juan i køkkenet og inviterer på en generøs portion Paella Valenciana. Nyd et fad fyldt med saftig kylling, friske skaldyr som rejer, blæksprutter og muslinger samt sprøde grøntsager og bomba ris, der alt sammen er kogt i hjemmelavet bouillon og krydret med safran.

 

Juans familie åbnede den første spanske restaurant i Danmark i 70'erne, og i dag viderefører Juan stolt traditionen for at tilføje ægte spansk gastronomi til danskernes hverdag. 

 

Tag forskud på sommerens glæder og dig gør klar til en aften, hvor den spanske sol går ned over Den Danske Riviera i Rågeleje.


Du får:

 

 • Paella Valenciana hos El Meson Canario

 

SPOTpris 149 kr. Normalpris 275 kr. Spar 45 %

 

Værdibeviset kan indløses mandag - fredag til og med den 1. maj 2024. 


Om El Meson Canario

 

Restaurant El Meson Canario fremstiller alt fra bunden med stor kærlighed og friske, nøje udvalgte råvarer. Hos El Meson Canario sætter de en stor ære i at forkæle deres gæster med kun det bedste - og det vil du i den grad opleve, når du smager deres fantastiske paella. 

 

Når du træder ind i den familieejede restaurant i Rågeleje, mærker du med det samme atmosfæren i de hyggelige lokaler, der oser af spansk stemning og interiør. I eftermiddagssolen kan du desuden nyde havudsigten fra Restaurantens terrasse.

 

Her kan du opleve autentisk spansk mad, når det er bedst. Maden laves med gode lokale råvarer og efter ægte spanske traditioner. 

Der skal købes minimum 2 værdibeviser per ordre.

 

Der skal bestilles bord ved at ringe på tlf. nr.: 50 53 91 38 - husk at nævne, der er tale om en SPOTdeal.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobilen.

 

Værdibeviset kan indløses mandag - fredag til og med den 1. maj 2024. 

Én unik kode gælder til 1 portion Paella Valenciana

 

   Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til El meson canario.

    

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   El meson canario

   rågeleje strandvej 93, 3210 Vejby
   Tlf.: 50 53 91 38 | CVR: 39397889 | kontakt@elmesoncanario.dk |

   Sidste chance: 03. april 2024 kl. 23:59

   Autentisk Paella Valenciana hos El Meson Canario