Online mindfulness-forløb

Sidste chance!

Luk ro og mental klarhed ind i dit liv med dette effektive online mindfulness-forløb tilbudt af Lev Stress Fri. Forløbet lærer dig at integrere mindfulness-øvelser i din dagligdag og er udviklet til dig, der ønsker en øget personlig indsigt.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

I en travl hverdag er det afgørende for din sundhed at finde veje til indre ro. Med dette online forløb fra Lev Stress Fri får du værktøjerne til at opnå netop dette. Forløbet inkluderer 10 videoguides, hvor eksperter introducerer dig til brugbare mindfulness-øvelser, der fremmer tilstedeværelse og mental klarhed. Disse daglige praksisser er din nøgle til at håndtere stress, øge fokus og finde fred i nuet.

 

Fra vejrtrækningsøvelser til yoga og mindfulness lærer du teknikker til at navigere livets udfordringer uden at give slip på din indre ro. Så er du klar til at tage skridtet mod et stressfrit liv? Dette forløb tilbyder dig en praktisk tilgang til mental velvære, værktøjerne til at overvinde daglig stress, og nøglen til en dybere forståelse af dig selv.

 

Grib denne mulighed og start dit mindfulness-forløb i dag. Du vil hurtigt mærke en forskel på dit mentale velbefindende.


Du får:

 

  • Online mindfulness-forløb med 10 videoer

 

SPOTpris 395 kr. Normalpris 1.995 kr. Spar 80 %

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 1. august 2024.


Om Lev Stress Fri

Med udgangspunkt i AMMA-stresshåndteringsmodel tilbyder Lev Stress Fri dig effektive værktøjer og metoder til at forebygge og håndtere stress. Missionen er at hjælpe stressramte til ikke blot at overvinde deres stress, men også at opbygge mental styrke og ro, så de hurtigere kan vende tilbage til arbejdslivet og leve et liv fri for stress.

 

Deltagelse i online-forløb giver dig adgang til skræddersyet viden og færdigheder, der er udviklet i samarbejde med førende specialister og behandlere. Online-platformen giver dig fleksibiliteten til at tilgå disse ressourcer præcis, når det passer dig.

 

Du kan logge ind og benytte materialerne så ofte du ønsker, og eftersom indholdet løbende opdateres, er du altid sikret adgang til de seneste strategier og teknikker indenfor stresshåndtering.

 

Lev Stress Fri tror på, at forandring starter med dig. Giv dig selv de bedste forudsætninger for at overkomme stress og leve det liv, du drømmer om.

Efter køb på SPOTdeal vil du modtage en velkomstmail fra Lev Stress Fri med login til online-forløbet.

 

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".

 

Vær opmærksom på Lev Stress Fris  handelsbetingelser og privatlivspolitk, der tilgås her: https://levstressfri.dk/handelsbetingelser/ og https://levstressfri.dk/cookie-og-privatlivspolitik/

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 1. august 2024.

Én unik kode gælder til 1 online mindfulness-forløb med 10 videoer.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Big media Aps.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Big media

Refshalevej 163, 1432 København K
Tlf.: 70 60 30 58 | CVR: 35863176 | hej@levstressfri.dk |

Sidste chance: 03. april 2024 kl. 23:59

Online mindfulness-forløb