REBEL SOMMERMENU

Sidste chance!

Gør dig klar en til rebelsk aften med en dejlig sommermenu hos Restaurant Rebel i Store Kongensgade. Aftenen byder på forskellige snacks og sæsonbetonede retter. Glæd dig til en smagsoplevelse i topklasse i hyggelige og moderne rammer.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Giv dig selv og en du holder af en oplevelse, der vil efterlade jer forbløffet og begejstrede og tag med på en smagsrejse hos Restaurant Rebel i København.

Rebel ønsker at din madoplevelse skal være afslappet og jordnær, som et lille rebelsk oprør mod den meget ophøjede og absurd performanceprægede kultur, Rebel mener, der er blandt mange af byens bedre spisesteder:.

Udover den "rebelske" stemning er menuen hyppigt skiftende med lidt færre retter på kortet. Derfor vil jeres sommermenu variere efter sæson, men du kan være sikker på at de dygtige kokke og det dedikerede personale, vil forkæle jer med en uforglemmelig aften, hvor hver servering er som et kunstværk på din tallerken.


Du får:

 • 3 snack-serveringer, 1 amuse og 3 retter 


SPOTpris 375 kr. Normalpris 615 kr. Spar 39 %

 • 3 snack-serveringer, 1 amuse og 3 retter 
 • Vinmenu for én person

SPOTpris 750 kr. Normalpris 1.110 kr. Spar 32 %

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag, onsdag og torsdag med bordbestilling mellem kl. 17.30 - 20.30. Fredag og lørdag er der tillæg på 200 kr. pr. person for menuen. 300 kr. pr. person for menu med vinmenu.

 

Værdibeviset kan indløses fra den 17. maj til og med den 14. september 2023. Efter den 14. September forlænges eller kompenseres dealen ikke.


Om Rebel

Restaurant Rebel i København er en kulinarisk oase, der lokker med en spændende og innovativ menu, der kombinerer klassiske retter med moderne twist og indeholder mange inspirerende smagsoplevelser, som forkæler dine sanser.

Lokalerne er moderne og stilfulde, med en afslappet atmosfære og en varm velkomst fra det venlige personale. Restaurantens indretning er minimalistisk med bløde belysningselementer og møbler, der skaber en hyggelig og elegant stemning.

Udover den lækre mad kan du også nyde et bredt udvalg af drikkevarer, der inkluderer alt fra friske cocktails til nøje udvalgte vine og øl. Der er noget for enhver smag og enhver lejlighed.


Alt i alt er Restaurant Rebel en absolut perle i Københavns madscene, du ikke bør gå glip af. Med sin innovative menu, varme atmosfære og venlige personale, vil du helt sikkert føle dig hjemme og blive behandlet som en konge under dit besøg.


Som gæst hos Rebel er du ikke i tvivl om, at du sidder på en af byens mest populære mødesteder for feinschmeckere.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Bord reserveres på www.restaurantrebel.dk.

Vigtigt: De unikke koder SKAL oplyses i kommentarfelt når man booker bordet online. Booking er kun gældende via restaurantens hjemmeside.

 

Værdibeviset kan IKKE benyttes til frokost, takeaway, arrangementer eller andre tilbud.

Du må gerne købe flere værdibeviser, men der kan kun benyttes ét værdibevis pr. kunde pr. besøg og max 10 værdibeviser pr. reservation.

Værdibevis medbringes enten som print eller på mobil.

Ved eventuelle afbud skal Rebel kontaktes via mail info@restaurantrebel.dk minimum 24 timer før reserveringen. Ved udeblivelse eller for sent afbud er Rebel berettiget til at indløse dit værdibevis.

 

OBS: Restaurant Rebel holder sommerlukket fra den 24. juli til  og med den 8. august.

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag, onsdag og torsdag med bordbestilling mellem kl. 17.30 - 20.30. Fredag og lørdag er der tillæg på 200 kr. pr. person for menuen. 300 kr. pr. person for menu med vinmenu.

 

Værdibeviset kan indløses fra den 17. maj til og med den 14. september 2023. Efter den 14. September forlænges eller kompenseres dealen ikke.

Én unik kode gælder til 1 sommermenu for 1 person med eller uden vinmenu.


Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Rebel.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Rebel

   Store Kongensgade 52 , 1264 København K
   Tlf.: 33 32 32 09 | CVR: 33250320 | info@restaurantrebel.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 31. maj 2023 kl. 23:59

   Sommermenu hos Rebel