Day Spa Wellness og Beauty

Sidste chance!

Kom ned i gear med en afslappende, dybdegående og muskellindrende massage inklusiv hovedbundsmassage hos Day Spa i Kastrup. Massagen frigør spændinger og blokeringer i muskler, mens hovedbundsmassagen forbedrer blodgennemstrømningen til hårsækkene.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Dybdegående muskellindrende og afslappende massage er en fantastisk måde at lindre spændinger og smerter i kroppen, mens du samtidig slapper helt af. Massagen går dybt ned i musklerne og frigør spændinger og blokeringer, hvilket kan øge bevægelighed og forbedre kroppens funktion.

 

Denne massage inkluderer også en dejlig hovedbundsmassage, som kan hjælpe med at reducere stress, angst og hovedpine. Hovedbundsmassagen kan lindre spændinger i hovedbunden og forbedre blodgennemstrømningen til hårsækkene, hvilket kan føre til sundere hår.

 

Dybdegående muskellindrende og afslappende massage er en perfekt måde at forkæle dig selv og din krop på. Det er også en fantastisk gaveidé til en ven eller en du holder af. Så tag et øjeblik til at slappe af og lade vores dygtige autoriserede massører tage sig af din krop og sind.

 

Day Spa Wellness og Beauty har en særlig briks med hul i, der passer til gravide maver. Massagen er derfor en velegnet gave til en gravid kvinde, der trænger til at få lindret og frisket musklerne op.


Du får:

 • Dybdegående muskellindrende og afslappende massage inkl. hovedbundsmassage


SPOTpris 549 kr. Normalpris 900 kr. Spar 39 %


Værdibeviset kan benyttes alle åbningsdage til med 13. juli 2023.


Om Day Spa

Day Spa Wellness og Beauty er beliggende i Kastrup og ejet af massør, kosmetolog og mikropigmentist, Dorottya.

 

Dorottya og hendes team har mere end16 års erfaring med kosmetiske behandlinger og permanent make-up fra The Ultimate Salon i Dublin og fra The Four Seasons Hotel i Budapest. De har stor erfaring og ekspertise indenfor økologisk og naturlig hudpleje og fysiurgiske massage.

 

Hos Day Spa Wellness & Beauty anvendes der udelukkende økologiske produkter, lavet på planter, frugter, urteekstrakter og æteriske olier. Produkterne indeholder hverken konservering, parfume, mineralske olier eller animalske produkter.

 

For åbningstider og meget andet - se Facebook.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du bestiller tid via hjemmesiden https://dayspawellnessbeauty.klikbook.dk/


Medbring bevis i klinikken på tablet, telefon eller printet.

Værdibeviset kan benyttes alle åbningsdage til med 13. juli 2023.

Én unik kode gælder til en dybdegående muskellindrende og afslappende massage inkl. hovedbundsmassage.


Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Day Spa.

 

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Day Spa

   Kastruplundgade 9, 2770 Kastrup
   Tlf.: 52 45 01 99 | CVR: 32012833 | dayspa@hudpleje-kastrup.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 13. april 2023 kl. 23:59

   Massage hos Day Spa Wellness og Beauty