Romsmagning på Holmen

Sidste chance!

Oplev en historisk romsmagning, hvor du også får Holmens historie fortalt i selskab med cand. mag. Magnus Nilaus Olsen fra Historiens Vingesus og destillatør Alan Kampman fra Gefjun Destilleri.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Livet på de syv verdenshave og rom hænger uløseligt sammen - det kan du blive endnu klogere på med denne romsmagning, hvor du bliver præsenteret for 4 forskellige rom på en historisk vandring rundt på Holmen.

 

Præsentationen af rommen er lagt i hænderne på destillatør Alan Kampman fra Gefjun Destilleri, mens Magnus Nilaus Olsen fra Historiens Vingesus leverer den historiske baggrund.

 

Du kommer, i løbet af de 2 timer smagningen varer, i selskab med et par kyndige fortællere, der på hver deres måde kommer til at berige dig og undervejs kan besvare de spørgsmål, der måtte dukke op. Uanset om det gælder rom eller historie.


Du får: 

  • Romsmagning og historisk vandring

 

SPOTpris 249 kr.

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 1. september 2023. Der bliver løbende lagt tidspunkter ind på Gefjuns hjemmeside - https://gefjun.dk/products/den-fulde-historie-sprut-skumsprojt


Om oplevelsen

I mødes på Holmen, den historiske flådebase i København, hvor der fortælles om baggrunden for Holmens opbygning. Derefter går I rundt og ser de historiske spor, der trækker tråde tilbage til, da Danmark var en stor søfartsnation.Sømændenes liv var hårdt, kort og fyldt med hårdt arbejde. For at styrke mandskabet var sprut en del af hverdagen ombord på skibene, og hver sømand havde krav på en kop sprut hver dag. Især i den britiske flåde var rom en fasttømret tradition, der startede da England erobrede Jamaica i 1655. I den engelske flåde blev traditionen først afskaffet i 1970.I skal se resterne af byggepladsen hvor de største skibe blev bygget og sat i søen, takkelagehusene hvor de mange kilometer af reb blev opbevaret, og spanteloftbygningen, hvor tegningerne til skibenes ribben blev udfærdiget.Herefter går turen til Sixtus Batteri, hvor man i 1801 kunne betragte den danske flådes kamp mod overmagten under Slaget på Reden, og I slutter af ved Mastekranen, hvor man udrustede de store sejlskibe med master.Undervejs skal I smage fire særligt udvalgte rom, der er udvalgt af destillatør Alan Kampman. Alle fra destillerier, der selv har skabt et historisk renommé ude i verden - lige som den danske flåde.

 

Det er muligt, at købe rom efter smagningen.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du booker din smagning via dette link: https://gefjun.dk/products/den-fulde-historie-sprut-skumsprojt. Når du indtaster din værdikode bliver prisen nulstillet.

 

Det kræver 5 tilmeldte for at en smagning gennemføres. Ved for få tilmeldte tilbydes du at deltage i en anden smagning

 

Værdibevis skal medbringes printet eller på telefon.

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 1. september 2023. Der bliver løbende lagt tidspunkter ind på Gefjuns hjemmeside - https://gefjun.dk/products/den-fulde-historie-sprut-skumsprojt

 En unik værdikode gælder til:

  • Romsmagning og historisk vandring

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Gefjun.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Gefjun

Skolevej 67, 4622 Havdrup
Tlf.: 23 96 55 11 | CVR: 40799354 | ak@gefjun.dk |

Sidste chance: 23. marts 2023 kl. 23:59

Romsmagning på Holmen