Herskabeligt ophold i Kullaberg

Sidste chance!

Med sit hjemlige herregårdsmiljø tilsat himmelsk gastronomi og smukke omgivelser inviterer Villa Brunnby indenfor til et ophold i luksusklassen. Villaen ligger i en af de smukkeste dele af Skåne, som indbyder til naturskønne vandreture med havudsigt.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Idyllisk beliggende på Kullahalvøen i Sydsverige, midt mellem Arild og Mölle, finder I det familieejede Villa Brunnby. Fra det herskabelige hus har I en fantastisk udsigt over bølgende græsgange, århundreder gamle ege og en af ​​Sveriges største vinmarker.

 

Kullahalvøen byder på en særledes spektakulær natur med hyggelige fiskerlejer, salte bade, lokale fødevareproducenter, fine golfbaner, fantastiske solnedgange og meget, meget mere. Faktisk har rejsebloggen @svenskadestinationer erklæret Kullaberg som et af de bedste rejsemål i Sverige - og dét med god grund.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Mulighed for vandreture i "Sveriges Toscana", der byder på uvirkeligt smukke omgivelser med sine bakkede landskaber, åbne marker og æbleplantager 
 • Oplevelsesmiddag med 5 serveringer inkluderet
 • Bo på et nyrenoveret, familieejet hotel

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i "small" dobbeltværelse
 • Velkomstbobler
 • Oplevelsesmiddag med 5 serveringer
 • Morgenmad
 • Kort over Kullaberg og Nimis med vandreruter

 

SPOTpris 850 kr. Normalpris 1.301 kr. Spar 34 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle torsdage og fredage fra den 1. november 2022 til og med den 31. marts 2023.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Villa Brunnby

Villa Brunnby ligger på Kullahalvøen i det nordvestlige Skåne, ca. 30 minutter fra Helsingborg og med cirka en times kørsel til Malmø.

 

Den historiske bygning, der oprindeligt er fra slutningen af 1800-tallet, kom i Lavré-familiens eje, efter at de på en udflugt i foråret 2018 faldt pladask for det herskabelige hus. De gik straks i gang med renoveringsarbejdet, og efter tre års totalrenovering står Villa Brunnby i dag som en herskabelig perle midt i den fantastiske, svenske natur. Her er der både højt til himlen og loftet og ikke mindst rum til total fordybelse.

 

Helt ny spaafdeling

Selvom der er sat punktum efter det store renoveringsarbejde, har Familien Lavré fortsat et stort fokus på at forbedre og optimere på Villa Brunnby. Derfor er de i øjeblikket i gang med at bygge et helt nyt spaområde, hvor de forventer, at første del står klar i vinteren 2022/2023.

 

Vandretur på Kullahalvøen

Lige uden for Villa Brunnby finder I en af de smukkeste dele af Skåne. Kullaberg byder på en næsten uvirkeligt smuk udsigt over havet og Nordvestskåne med sine bakker, klipper og varierede skov- og græsgange. Omgivelserne minder om dem i Toscana, og området kaldes derfor også i folkemunde for "Sveriges Toscana". Det eneste, der umiddelbart adskiller Kullahalvøen fra Italiens Toscana, er, at halvøen er omgivet af vand.

 

Denne særlige beliggenhed med Øresund mod syd og Skälderviken mod nord giver gode muligheder for naturskønne gåture og hyggelige timer i den friske havbrise. Med det inkluderede kort finder I nemt rundt, og Villa Brunnby hjælper også gerne med tips til vandreturen. På både Kullabergs Naturreservats hjemmeside, Kullabergsguidernas hjemmeside og på Skåneleden.se kan I desuden finde gode forslag til korte og længere ture.

 

Efter en dejlig dag ude i den friske luft venter en velsammensat middag i Restaurant Amber, hvorefter I kan se frem til en god nats søvn på et nyistandsat dobbeltværelse, inden I vågner op til en indbydende morgenbuffet.

 

Restaurant Amber

I køkkenet på Villa Brunnby kreerer kokkene smagfulde retter, som altid laves helt fra bunden og med årstidens bedste råvarer fra lokale producenter.

 

Menuen varierer baseret på dagens høst eller fangst, og I er altid garanterede en velkomponeret, gennemtænkt og velsmagende aften indrammet af miljøet i Villa Brunnbys smukke spisestue.

 

Ønsker I vin til maden, har stedets sommerlier i samråd med køkkenet sammensat forskellige vinpakker, som vil tilføje endnu en dimension til madoplevelsen.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et dobbeltværelse, der er indrettet med en dejlig blanding af ældre charme og mere moderne designdetaljer. Værelset rummer blandt andet en komfortabel, svensklavet seng, en mindre arbejdsplads med skrivebord, strygejern, safety-box og kedel samt badeværelse med hårtørrer.

 

Der er gratis wi-fi på alle værelser.


Villa-Brunnby.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer opholdet hos Villa Brunnby på mail til reception@villabrunnby.se. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal, den unikke kode fra værdibeviset, ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle torsdage og fredage fra den 1. november 2022 til og med den 31. marts 2023.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i "small" dobbeltværelse
 • Velkomstbobler
 • Oplevelsesmiddag med 5 serveringer
 • Morgenmad
 • Kort over Kullaberg og Nimis med vandreruter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Villa Brunnby.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Villa Brunnby

  Bränneslyckevägen 40 , 26041 Nyhamnsläge , reception@villabrunnby.se
  Hjemmeside |

  Sidste chance: 24. november 2022 kl. 23:59

  Ophold på Villa Brunnby