Overdådigt ophold i historisk bank

Sidste chance!

Med et ophold på The Vault Hotel kommer I til at bo i en gammel bank fra 1899, hvis arkitektur mest af alt minder om et palads med de rektangulære hjørnetårne og den rigt skulpterede facade. Herfra kan I opleve historiske Helsingborg fra første parket.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Et ophold på The Vault Hotel er ikke som andre ophold. Her sendes tankerne mod en svunden tid, hvor bygningen fungerede som bank, og hvor det smukke, det overdådige og det storslåede var kendetegnende for både arkitektur og atmosfære. I dag er fortidens gyldne dage genskabt med et nyt, moderne islæt, og de gamle bankbokse er transformeret til indbydende og smagfuldt indrettede værelser med kræs for både øjne og sjæl.

 

The Vault Hotel ligger lige i hjertet af Helsingborg, så når I ikke fornøjer jer i hotellets restaurant eller atriumbar, kan I tage på shopping i byens hyggelige handelsgader eller udforske de historiske og kulturelle seværdigheder.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Bo i overdådige rammer i en historisk bygning.
 • Hotellet ligger midt mellem Helsingborgs mange seværdigheder, caféer og butikker.
 • Der er kun 20 minutters sejlads fra Helsingør til Helsingborg - og I kan gå fra færgelejet til The Vault Hotel på blot 10 minutter.

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i Classic Vault dobbeltværelse
 • 2-retters middag med forret og hovedret
 • Morgenmad

 

SPOTpris 850 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra mandag-lørdag fra den 1. oktober 2022 til og med den 30. april 2023.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med The Vault Hotel.

 

 • Weekendtillæg på fredage: 300 SEK pr. værelse
 • Weekendtillæg på lørdage: 400 SEK pr. værelse

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


The Vault Hotel

Velkommen til The Vault Hotel - stedet, hvor historien og nutiden mødes i fantastisk synergi. Her kan I få et tiltrængt afbræk og skabe dejlige minder i rummelige, smukt udsmykkede rammer, mens livet i den historiske købstad går sin gang lige uden for døren.

 

Godt nok er The Vault Hotel beliggende i en gammel bank, men hvis I hører noget, der klirrer i dag, er det ikke 50-ører, men derimod isterninger, der hældes i glasset for at afkøle jeres cocktails. Hotellet er nemlig kendetegnet ved sin atriumbar, hvor de gamle hvælvinger danner rammerne om et helt særligt rum, hvor glassene klirrer ekstra lystigt, morgenkaffen smager ekstra godt, og cocktailsne slukker tørsten lidt ekstra.

 

Når I om aftenen går til bords til jeres 2-retters middag, er det i hotellets restaurant, Trattoria Venti, hvor den indbydende og afslappede atmosfære fra Italien er i højsædet, og hvor enkelheden i råvarernes skønhed inspirerer kokkene til vidunderlige smagssammensætninger. Måltidet kan eksempelvis byde på risotto, fisk og skaldyr, noget fra grillen eller pasta - altid med masser af italiensk velsmag og finesse.

 

Sådan skal I bo

Når I overnatter på det gamle bankpalads, bliver det på et flot indrettet dobbeltværelse, hvor historien møder det nye med smukke paneler, blomster, guld, fløjl og moderne kunst. Alle værelser byder derudover på en minibar med et nøje udvalgt sortimentet samt et flot badeværelse med hotellets eget hudplejesortiment.

 

Sauna, fitness og afslapning

Efter en god dag med masser af indtryk og oplevelser kan I mod et tillæg komme helt ned i gear i hotellets afslapningsområde, der bl.a. rummer forskellige saunaer. I kan også styrke kroppen i hotellets fitnessområde, der byder på alle de faciliteter og udstyr, der er nødvendigt for en god træning. Spørg i receptionen, hvis dette har interesse.

 

Godt at vide

Der er gratis wi-fi på hotellet.

 

Det nærmeste parkeringshus er Magnus Stenbock Gallerians parkering kun 200 meter fra hotellet. Udover dette er der parkeringspladser på Stortorget. Andre parkeringshuse, som vi anbefaler, er Sundstorgsgaraget, cirka 5 minutters gang fra hotellet.


Oplev Helsingborg

Helsingborg er Skånes næststørste by og byder på et væld af restauranter, caféer og specialbutikker samt kulturelle og historiske seværdigheder. Her kan I få mange timer til at gå, og faktisk starter oplevelserne allerede, når I ankommer med færgen. Her bliver I nemlig mødt at byens rådhus, som er et af byens vartegn, og som blev opført i nygotisk stil i 1897. Rådhuset imponerer bl.a. med sine tårn og tinder, den udsmykkede facade og et 65 meter højt klokketårn. Også indendørs kan I lade jer imponere af det fine interiør med bl.a. glasmosaikker og malerier.

 

Lidt øst for rådhuset, i den hyggelige park Slottshagen, finder I Kärnan, der er et 35 meter højt borgtårn fra 1300-tallet. Fra borgtårnets top har I en smuk udsigt over byen og sundet, og herfra kan I danne jer et godt indtryk af Helsingborg by.

 

Nede i byen bør I bl.a. lægge vejen forbi Sankt Maria Kirka, som er byens ældste kirke, og som kan dateres helt tilbage til den 12. århundrede. Byens nuværende gotiske stil stammer dog fra det 15. århundrede, hvor kirken blev genopbygget.

 

Kommer I i bil, kan vi anbefale at tage turen til Sofiero Slot og blomsterpark, som ligger blot 5 kilometer nord for The Vault Hotel. Her kan I beundre de cirka 10.000 rododendronbuske, det smukke slot og den vidunderlige udsigt over Øresund. Haven betragtes som den smukkeste i Europa og er lige så smuk om vinteren, som den er om sommeren.

 

Også Fredriksdals Frilands- og Havemuseum er værd at besøge. Museet er Sveriges største friluftsmuseum og ligger et par kilometer nordøst for Helsingborgs centrum. Her finder I omkring 50 historiske bygninger, hvor bl.a. en gammeldags skånsk bondegård og herregården Fredriksdal kan opleves. I finder derudover flere forskellige haver, der rummer alt fra vildtvoksende planter til roser.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer opholdet hos The Vault Hotel på mail til reception@thevaulthotel.se. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal, den unikke kode fra værdibeviset, ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra mandag-lørdag fra den 1. oktober 2022 til og med den 30. april 2023.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 2-retters middag med forret og hovedret
 • Morgenmad

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med The Vault Hotel.

 • Weekendtillæg på fredage: 300 SEK pr. værelse
 • Weekendtillæg på lørdage: 400 SEK pr. værelse

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til The Vault Hotel.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

The Vault Hotel

Stortorget 20, 252 23 Helsingborg
Tlf.: 00 00 00 00 | CVR: SE556897743201 | reception@thevaulthotel.se | Hjemmeside |

Sidste chance: 19. oktober 2022 kl. 23:59

Ophold på The Vault Hotel