Vinsmagning og tapas hos Groth & Persson

Sidste chance!

Glæd dig til at besøge Groth & Persson Vinbar, der er en nyåbnet vinbar med speciale i vinsmagninger, som de sammensætter ud fra deres indgående kendskab til især italienske vine.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Groth & Persson Vinbar inviterer til vinsmagning bestående af 5 glas udsøgte italienske vine og bobler samt en let tapasanretning. Vinene vil variere fra smagning til smagning, men vil altid være særlig udvalgt af sommelier Dennis Groth, der fortæller om de forskellige vine undervejs.

 

Dennis Groth er uddannet sommelier i Italien og har de seneste 11 år boet på italienske vingårde. Således har han opnået et særdeles godt kendskab til og viden om produktion af italienske vine, og du kan derfor se frem til en vinsmagning i yderst kompetent selskab.

 

Hos Groth & Persson Vinbar bydes du indenfor i helt nyrenoverede og smukke lokaler, der emmer af god stemning. Du har også mulighed for at besøge vinkælderen, der er indrettet med loungemøbler, vintønder og barstole, så der på bedste vis kan nydes vin i den rette atmosfære.

 

Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige vinsmagninger, og vælger du den opgraderede version, vil du få mulighed for at nyde nogle meget eksklusive vine.


Vælg mellem:

 • Luksus vinsmagning - onsdag til lørdag kl. 18.00
  1 glas bobler, 1 glas hvidvin, 3 glas rødvin og en let tapasanretning med tilbehør
  SPOTpris 229 kr. Normalpris 350 kr. Spar 34 %

 • Opgraderet vinsmagning med udsøgte årgangsvine - onsdag til lørdag kl. 19.00
  1 glas bobler, 1 glas hvidvin, 3 glas rødvin og en let tapasanretning med tilbehør
  SPOTpris 329 kr. Normalpris 450 kr. Spar 26 %

 

Værdibeviset kan indløses onsdag-lørdag fra kl. 18 (Luksus vinsmagning) eller kl. 19 (Opgraderet vinsmagning) til og med den 10. november 2022.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Bestil bord efter kl. 12.00 på tlf.: 24 64 34 14 eller på mail: info@grothpersson.com.

 

Medbring værdibevis printet eller på mobil.

 

Værdibeviset kan indløses onsdag-lørdag fra kl. 18 (Luksus vinsmagning) eller kl. 19 (Opgraderet vinsmagning) til og med den 10. november 2022.

Én unik kode gælder for 1 glas bobler, 1 glas hvidvin, 3 glas rødvin og en let tapasanretning med tilbehør for 1 person. Vælg mellem Luksus eller opgraderet vinsmagning. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Groth & Persson Vinbar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Groth & Persson Vinbar

Kattesundet 10, 1458 København K
Tlf.: 24 64 34 14 | CVR: 37168645 | info@grothpersson.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. august 2022 kl. 23:59

Vinsmagning og tapas hos Groth & Persson