KRYDSTOGT VIA SUEZKANALEN: FRA ITALIEN TIL DUBAI

Sidste chance!

Tag med på et lækkert langtidskrydstogt fra Italien til imponerende og fascinerende Dubai via Suezkanalen. Rejs den 26. november på et 3-ugers krydstogt med helpension, fly og en overnatning i Nice. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Nyd livet ombord på det flotte, nye krydstogtskib Costa Toscana og få masser af spændende oplevelser i land, når I sejler fra Italien gennem Middelhavet og Suezkanalen til solrige Dubai. En fortryllende rejse, der byder på den perfekte kombination af kulturelle oplevelser og ren afslapning.

 

Eventyret starter den 26. november, hvor I flyver til charmerende Nice i Sydfrankrig. Her har I en nat på hotel, så I kan starte ferien med en dejlig middag i den hyggelige gamle bydel. Næste dag køres I til Savona, hvor I går ombord på Costa Toscana, som vil være jeres hjem de næste 3 uger.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Nice og Dubai - København
 • 20 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – hotel
 • 1 overnatning med morgenmad på 3* hotel i Nice
 • Transfer fra Nice banegård til skibet i Savona
 • 20 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Transfer fra skibet i Dubai til lufthavnen

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Afrejse 26. november – 17. december 2022

Indvendig kahyt: SPOTpris 14.990 kr.

Udvendig kahyt: SPOTpris 18.490 kr. 

Balkonkahyt: SPOTpris 21.490 kr.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 7.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge: 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Transport fra hotel i Nice til banegården
 • Udflugter
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

Rejseplan

26. november: Fly til Nice og transfer til hotel for check in
27. november: Transfer til skibet og check in. 18:00 Afgang Savona
28. november: 08:00 – 18:00 Ajaccio/Korsika, Frankrig
29. november: 07:00 – 18:00 Civitavecchia/Rom, Italien
30. november: 10:00 – 16:00 Palermo/Sicilien, Italien
1. december: På havet
2. december: 09:00 – 17:00 Piraeus/Athen, Grækenland
3. december: På havet
4. december: 09:00 – 23:59 Haifa, Israel
5-10. december: På havet inkl. passage gennem Suezkanalen
11. december: 07:00 – 18:00 Salalah, Oman
12. december: På havet
13. december: 10:00 – 20:00 Muscat, Oman
14. december: På havet
15. december: 10:00 – 22:00 Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
16. december: 08:00 Ankomst Dubai
17. december: Transfer til lufthavnen og hjemrejse

 

rutekort,-786-x-430.jpg

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.


Rejsebeskrivelse

I flyver til Nice i Sydfrankrig, hvor I har en nat på hotel. Næste dag køres I til Savona, hvor I går ombord på Costa Toscana.

 

I besøger først den smukke franske ø Korsika, hvor I finder hyggelige kystbyer, skønne strande, savtakkede bjerge og frodige dale og skove. Skibet anløber hovedstaden, Ajaccio, hvor selveste Napoleon blev født i 1769. I dag er hans barndomshjem et museum dedikeret til hele hans familie og liv. I kan også fortabe jer i den gamle bydel, der byder på flot barokarkitektur og flere smukke kirker. Eller tag rundt på øen og se nogle af de spændende statuer og andre mystiske levn fra fortiden og bliv betaget af de flotte, forrevne kyster fra et af de mange udkigspunkter.

 

Tilbage i Italien lægges til i Civitavecchia, der var de gamle romeres strandparadis, men i dag nok er mest kendt som ”Roms havn”. I sig selv er Civitavecchia en ganske hyggelig by at tilbringe en dag i, ligesom den har en meget fin strand, hvis I bare trænger til en slapperdag. Fort Michelangelo er byens symbol og bestemt et besøg værd sammen med de interessante romerske ruiner af Tauriner-badene. I kan også fortage jer selv i den atmosfærefyldte gamle bydel med godt tiltrådte brosten, grønne vejrbidte skodder og fyldte tørresnore. Ønsker I den helt store sightseeing-dag, skal I begive jer til Rom, der ligger ca. 70 km fra Civitavecchia. Rom er fyldt med ikoner fra Antikken og den kristne tro – seværdigheder, der er så ”store”, at de er obligatoriske for enhver med bare en lillebitte globetrotter i maven.

 

Sicilien lægger jord til næste anløb: Palermo. Sicilien har altid haft en strategisk vigtig beliggenhed midt i Middelhavet, og gennem årtusinder har forskellige civilisationer således passeret forbi her på kanten af Europa. I Palermo vil I derfor opleve et krydret mix af flere kulturer, hvor souk-agtige markeder ligger side om side med katolske barokkirker og gotiske paladser indrammet af daddelpalmer. Palermo er en fantastisk by bare at slentre omkring i på må og få, for rundt om hvert gadehjørne gemmer den på nye betagende syn. Udover den iøjnefaldende katedral har Palermo også Italiens største operahus, og så venter der en både bizar og lidt makaber oplevelse i kapucinernes katakomber.

 

Den græske hovedstad Athen er en vaskeægte storby med masser af seværdigheder og gode shoppingmuligheder. Besøg f.eks. betagende Akropolis, tag en tur med kabelbanen for en fantastisk udsigt eller slentr en tur på Plakaen, hvor I også kan nyde en smagfuld, græsk frokost på en af de hyggelige beværtninger.

 

Efter en dag på havet kommer I nu til Haifa i Israel, som har usandsynligt meget at vise frem. I kan komme en tur tilbage i historien og besøge Betlehem, Jerusalem og Nazareth, og I kan se Gethsemane Have, Via Dolorosa, Gravkirken, Grædemuren, Fødselskirken og meget mere. Eller tag til Jordens laveste punkt, Dødehavet, hvor alle kan flyde.

 

Herfra fortsætter Costa Toscana mod Suezkanalen, som nu skal passeres. Denne 163 km lange kanal, der tog 10 år at bygge, er ingeniørernes triumf over naturen og gør det muligt for skibe at sejle mellem Europa og Asien uden at skulle hele vejen uden om Afrika. Omkring 25.000 skibe sejler igennem kanalen hvert år, og I befinder jer nu ombord på ét af dem - på vej mod Rødehavet.

 

Kursen sættes nu mod Oman, hvor skibet har to anløb. Først lægges der til i Salalah, der er en meget atypisk arabisk by, idet den er meget frodig med både banan- og papayaplantager, og bag de hvide sandstrande med kokospalmerne karakteriseres landskabet af bizarre grønne bakkeformationer. Længere nede ad kysten finder I Mughsail Beach, hvis geysere byder jer velkommen med op til 15 m høje sprøjt. Herefter besøges hovedstaden, Muscat. Denne by har en glorværdig fortid, som stadig ses i den gamle bydel. Besøg fæstningen og den store moské eller shop løs i souken. Her er masser af arabisk mystik og stemning og en hel dag til at suge alle indtrykkene til sig.

 

Fra en hovedstad til en anden: Abu Dhabi i Emiraterne – en luksuriøs og elegant storby med flere betagende bygningsværker som f.eks. den storslåede hvide marmormoské og de iøjnefaldende skyskrabere i glas, der har givet byen kælenavnet ”Arabiens Manhattan”. Her er også mulighed for en jeepsafari ud i de gyldne sanddyner, et besøg i den gamle oaseby, Al Ain, der er kendt for sit kamelmarked – eller hvad med en tur i Ferrari World?

 

Fredag den 16. december lægger Costa Toscana til i Dubai, der er en fascinerende metropol med mange overvældende seværdigheder. Alt i Dubai skal være større, bedre og mere imponerende end noget andet sted, så det er let at tabe pusten og blive betaget af fantastiske bygningsværker som Burj Khalifa og Jumeirah moskeen. I får endda også fornøjelsen af at opleve Dubai i ”aftenklæder”, da den sidste nat tilbringes ombord på skibet i havnen. Tidligt næste morgen er der afgang til lufthavnen og hjemrejse efter en fantastisk og minderig rejse.


Transport

Rejsen inkluderer fly og transfers t/r.

 

Flytider den 26. november:

 • København – Bruxelles: 07:05 – 08:40 
 • Bruxelles – Nice: 09:40 – 11:20                    

 

Flytider den 17. december:        

 • Dubai – København: 08:20 – 12:20                    Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Fra Nice lufthavn er der transfer til hotellet. Næste dag kører bussen til skibet fra Nice banegård, som ligger ca. 600 m fra hotellet. På hjemrejsedagen er der transfer fra skibet til lufthavnen.


Hotel i Nice

I kommer til at bo på det 3-stjernede Best Western Hotel Lakmi med en perfekt beliggenhed ved den store shoppinggade og i gåafstand til både stranden og den charmerende gamle bydel, der vrimler med lækre restauranter og interessante butikker.

 

Hotellets værelser er lyse og pæne på ca. 15 m2 og med aircondition, fladskærms-tv og eget badeværelse med hårtørrer. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet, og morgenmad er inkluderet.

 

Se mere om hotellet her: www.hotel-lakmi-nice.com.


Skibet

Costa Toscana er flådens nye flagskib, søsat i år. Hun er 337 meter lang, har 20 dæk og plads til 6.500 passagerer, der kan boltre sig i fantastiske omgivelser. Skibet er en hyldest til kunsten, kulturen og landskaberne i den region, som har lagt navn til skibet.

 

Når I går ned ad den brede trappe i agterstavnen, er det som at være på Den Spanske Trappe i Rom, og når I slentrer mellem butikker, barer og restauranter, kan I opleve samme liv og stemning som i den farverige Trastevere-bydel i den italienske hovedstad. Ombord på Costa Toscana er det dog med den ekstra fordel, at I har en enestående udsigt over havet.

 

Stilen ombord er mere afdæmpet og moderne, end man ofte ser på de store krydstogtskibe, men der mangler bestemt ikke noget. 15 forskellige restauranter (nogle mod tillæg) frister jeres smagsløg med alt fra showmiddage i Teppanyaki restauranten til sushi, pizza og store kulinariske oplevelser i gourmetrestauranten, mens tørsten kan stilles i 18 barer. Selvfølgelig findes der også flere pools med vandrutsjebaner, et stort lækkert spa-område, fitnesscenter, sportsbaner, butikker, kasino og et teater – her i flere etager – og meget mere.

 

Costa Toscana er også et af de mest miljøvenlige skibe på krydstogtsmarkedet, idet hun sejler på flydende naturgas (LNG) – det reneste fossile brændstof i verden. Dermed genererer hun al sin egen energi både i havne og på havet, hvilket betyder en væsentlig reduktion af udstødningsemissioner, hvilket bidrager positivt til miljøbeskyttelse og bæredygtighed.

 

Et meget flot skib, der indbyder til total livsnydelse.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige drikkepakker på disse rejser. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online til en højere pris. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

MY DRINKS PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 4.800 kr. (240 kr. pr. dag)


MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne. Minibaren i kahytten er også inkluderet.

Pris: 6.500 kr. (325 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

Pris:

Børn 2-17 år: 2.300 kr. (115 kr. pr. dag)

Voksne: 3.300 kr. (165 kr. pr. dag)

 

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 • Børn u/18 år: 10.990 kr.
 • Voksne: 12.990 kr.

 

Enekahyt 

Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

 • Tillæg for indvendig kahyt: 4.000 kr. 
 • Tillæg for udvendig kahyt: 5.500 kr.
 • Tillæg for balkonkahyt: 6.500 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Da visse ture kan blive udsolgt, anbefaler vi at bestille udflugter på forhånd, men de kan også købes ombord, så længe der er plads. Rederiets udflugtsprogram er pt. ikke færdiglavet. Det er også muligt at gå i land på egen hånd og lave din egen dag. 


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt fra Italien til Dubai med Costa Toscana tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib kræves fuld Covid-19 vaccine, og der skal fremvises en negativ PCR- eller kviktest, som er max. 48 timer gammel ved ombordstigning. Pt. er der krav om brug af mundbind i teateret ombord samt på transfer- og udflugtsbusser. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol vil være aktuel i hele 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom yderligere krav om f.eks. værnemidler og forsikring kan indføres, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.:70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Adresse og et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 7.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Nice og Dubai - København
 • 20 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – hotel
 • 1 overnatning med morgenmad på 3* hotel i Nice
 • Transfer fra Nice banegård til skibet i Savona
 • 20 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Transfer fra skibet i Dubai til lufthavnen

 

Ikke inkluderet i rejsens pris:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge: 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Transport fra hotel i Nice til banegården
 • Udflugter
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne, ligesom et flyskift undervejs kan forekomme.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib kræves fuld Covid-19 vaccine, og der skal fremvises en negativ PCR- eller kviktest, som er max. 48 timer gammel ved ombordstigning. Pt. er der krav om brug af mundbind i teateret ombord samt på transfer- og udflugtsbusser. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol vil være aktuel i hele 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom yderligere krav om f.eks. værnemidler og forsikring kan indføres, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. juli 2022 kl. 23:59

Krydstogt fra Italien til Dubai