Burger på Cafe Smagløs

Sidste chance!

Nyd en lækker burger med fritter på Café Smagløs, der ligger på kanten af latinerkvarteret i Aarhus. Få en god spiseoplevelse i caféens hyggelige bistrostemning.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Café Smagløs disker op med en velsmagende burger med sprøde fritter, når de byder inden for på deres utraditionelle café på Klostertorv i kanten af Aarhus' latinerkvarter.

 

Café Smagløs er alt andet end smagsløs, og der er noget for alle - både når det kommer til spiseoplevelserne og miljøet. Du finder nemlig intime hjørner, der er oplagt til kærestehyggen eller et hyggeligt brætspil før eller efter maden. Du finder også oplyste siddepladser, hvis du vil have fokus på hyggen omkring din mad. Søger du roen alene, eller med fokus på tosomheden, er der også mere 'dunkle' kroge, du/I kan trække jer tilbage til. 


Du får:

  • NamNam burger med fritter 

 

SPOTpris 99 kr. Normalpris 149 kr. SPAR 33 % 

 

Værdibeviset kan indløses søndag til torsdag kl. 12 - 20 til og med den 30. juni 2022.


Hyggelige omgivelser

Forrige år fik Café Smagløs ny ejer, og siden der er der blevet skruet gevaldigt op for fokusset på det gode køkken, der nu leverer lækre bistro- og caféklassikere på stribe i de hyggelige omgivelser.

 

Indretningen hos Café Smagløs er på én og samme gang bistro-inspireret, hjemlig, hyggelig og ikke uden en vis kitschværdi. De afslappede rammer gør det let at læne sig tilbage og nyde maden og det gode selskab.

Bordbestilling er ikke nødvendigt, men anbefales. Book her eller på tlf.: 23 10 20 10 - husk at oplyse, at du har et værdibevis fra SPOTdeal.

 

Værdibeviset skal medbringes og fremvises ved bestilling.

 

Værdibeviset kan indløses søndag til torsdag kl. 12 - 20 til og med den 30. juni 2022.

Én unik kode gælder for NamNam burger med fritter til 1 person.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Cafe Smagløs.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Cafe Smagløs

Klostertorv 7, 8000 Århus C
Tlf.: 26 74 49 90 | CVR: 41106182 | vince@cafesmagloes.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. juni 2022 kl. 23:59

Burger på Cafe Smagløs