Rejse til Rhodos med All Inclusive

Sidste chance!

Nyd en uge på altid populære Rhodos med dens fantastiske sandstrande. Rejsen inkluderer 7 overnatninger på Virginia Family Resort, All Inclusive, tryghedspakke, dansktalende rejseleder og fly fra BLL/AAL/CPH.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Det er ganske let at forstå, hvorfor tusindvis af danskere vælger at rejse til Rhodos igen og igen. Rhodos er en fantastisk sammenblanding af nyt og gammelt. Her finder I gode strande, restauranter og byliv side om side med smukke middelalderborge og dybe voldgrave omkring den gamle bydel. En bydel, der virkelig charmerer mange med sine brostensbelagte gader og græske atmosfære. Samtidig har øen et væld af spændende oplevelser, som I kan opleve på jeres ferie.

 

I kan glæde jer til at skulle bo på Virginia Family Resort, der udover sit All Inclusive-koncept, byder på masser af aktiviteter, en af øens allerbedste strande Kalima Beach og dejlige poolområder, både til små og store. 


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund, Aalborg eller København – Rhodos t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse med balkon/terrasse på Virginia Family Resort (kat 4)
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og Københavns lufthavn – ved bestilling min 60 dage før afrejse

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer: 

 

Billund:

Den 22. april 2022 - SPOTpris 3.799 kr. Normalpris 5.399 kr. Spar 29 %

Den 29. april 2022 - SPOTpris 3.799 kr. Normalpris 5.399 kr. Spar 29 %

Den 6. maj 2022 - SPOTpris 3.999 kr. Normalpris 5.399 kr. Spar 25 %

Den 13. maj 2022 - SPOTpris 3.999 kr. Normalpris 5.399 kr. Spar 25 %

Den 20. maj 2022 - SPOTpris 3.999 kr. Normalpris 5.599 kr. Spar 28 %

Den 27. maj 2022 - SPOTpris 4.199 kr. Normalpris 5.899 kr. Spar 28 %

 

Aalborg:

Den 6. maj 2022 - SPOTpris 4.199 kr. Normalpris 5.599 kr. Spar 25 %

Den 13. maj 2022 - SPOTpris 4.199 kr. Normalpris 5.599 kr. Spar 25 %

Den 20. maj 2022 - SPOTpris 4.199 kr. Normalpris 5.799 kr. Spar 27 %

Den 27. maj 2022 - SPOTpris 4.399 kr. Normalpris 6.099 kr. Spar 27 %

 

København:

Den 22. april 2022 - SPOTpris 3.999 kr. Normalpris 5.599 kr. Spar 28 %

Den 29. april 2022 - SPOTpris 3.999 kr. Normalpris 5.599 kr. Spar 28 %

Den 6. maj 2022 - SPOTpris 4.199 kr. Normalpris 5.599 kr. Spar 25 %

Den 13. maj 2022 - SPOTpris 4.199 kr. Normalpris 5.599 kr. Spar 25 %

Den 20. maj 2022 - SPOTpris 4.199 kr. Normalpris 5.799 kr. Spar 27 %

Den 27. maj 2022 - SPOTpris 4.399 kr. Normalpris 6.099 kr. Spar 27 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. dobbeltværelse. Det betyder, at du skal købe minimum 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Tilkøb (købes direkte hos SPOTdeal):

 • Opredning barn (2-12,99 år) - SPOTpris 2.499 kr. 

 

Bemærk: Max 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring: 299 kr.
 • Transport til og fra hotel: 220 kr.
 • Mad om bord på flyet: 190 kr.
 • Bagage (18 kg t/r): 240 kr.

Virginia Family Resort

På Rhodos’ østkyst, i den populære ferieby Kalithea, finder I det skønne Virginia Family Resort. Hotellet er en del af Bravo Tours’ Bonavida Resort-koncept – ganske enkelt fordi det er essensen af det gode ferieliv og noget af det allerbedste, vi har, når det gælder faciliteter og god feriestemning. Virginia Family Resort er kort sagt det ideelle valg tæt på både by og strand med masser af fantastiske faciliteter. Her er både aktiviteter og vandrutsjebane samt et skønt All Inclusive-koncept. I kommer ikke til at mangle noget, når ferien foregår lige her.

 

Nyd livet ved hotellets dejlige poolområde. Her finder I både behagelige liggestole til ren afslapning, mens der som noget helt nyt også er vandrutsjebane fra sommeren 2021. Det betyder, at alle aldre kan få styret deres indre legebarn – og for der bliver med garanti masser af sjove timer for hele familien. Når I får brug for en pause fra solens varme stråler, kan I slå parasollen op og tage en pause i skyggen. I den indbydende swimmingpool kan I snuppe en dukkert, mens I i poolbaren kan få kolde forfriskninger.Men det er ikke kun poolområdet, der er fantastisk på hotellet. I får den skønneste beliggenhed ved en af øens allerbedste strande Kalima Beach. Her finder I den skønneste og hyggeligste strandbar, hvor I virkelig kan nyde livet. Her er det muligt at købe mad og drikke. Og vil I nyde endnu mere af Rhodos på jeres ferie, når I let ind til Rhodos by. Her finder I gode shoppingsmuligheder, et lækkert havneområde og ikke mindst den hyggelige og charmerende gamle bydel. Snyd ikke jer selv for en tur i disse gader.Jeres ophold på Virginia Family Resort er med All Inclusive. Her er masser af retter at vælge imellem – både lokale og internationale – så der er garanti for at få noget, som falder lige netop i jeres smag. På hotellet er der desuden en snackbar, hvor I kan få lette anretninger i løbet af dagen, hvis sulten pludselig melder sig. Der er også to a la carte restauranter – en fiskerestaurant, samt en græsk, traditionel restaurant/taverna - og I har en middag på en af restauranterne inkluderet i All Inclusive.På Virginia Family Resort har I mulighed for at få et afbræk fra poolen ved at tage et spil billard, mens I på stranden kan prøve kræfter med vandsport mod gebyr. Her er også en lille legeplads til hotellets yngste gæster, og trænger I til en dejlige massage, er det også muligt mod ekstra betaling.Sådan skal I bo

På Virginia Family Resort er alle værelser indrettet med et lille køleskab, te- og kaffefaciliteter, safebox, telefon, aircondition (gratis fra juni-september – før/efter mod betaling), wi-fi (det er dog muligt at tilkøbe en bedre forbindelse) og hårtørrer. Alle værelser har også balkon eller terrasse. 

 

Alle dobbeltværelserne ligger i hotellets hovedbygning og dermed tæt på alle hotellets fællesområder. De er indrettet med en dobbeltseng samt en enkeltseng og bruser.. Der er elevator i hovedbygningen. Dobbeltværelser et 25 m2.


Flyinformationer:

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 16.30
 • Ankomst Rhodos kl. 21.10
 • Afgang fra Rhodos kl. 22.10
 • Ankomst Billund kl. 00.50

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 15.40
 • Ankomst Rhodos kl. 20.15
 • Afgang fra Rhodos kl. 21.15
 • Ankomst København kl. 00.05

 

Flytider Aalborg:

 • Afgang fra Aalborg kl. 15.40
 • Ankomst Rhodos kl. 20.20
 • Afgang fra Rhodos kl. 21.15
 • Ankomst Aalborg kl. 00.15

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 500 kr. pr. person. Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund, Aalborg eller København – Rhodos t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse med balkon/terrasse på Virginia Family Resort (kat 4)
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og Københavns lufthavn – ved bestilling min 60 dage før afrejse

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. dobbeltværelse. Det betyder, at du skal købe minimum 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Bemærk: Max 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring: 299 kr.
 • Transport til og fra hotel: 220 kr.
 • Mad om bord på flyet: 190 kr.
 • Bagage (18 kg t/r): 240 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours 1998

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. februar 2022 kl. 23:59

Rejse til Rhodos med All Inclusive