Værdibevis til Gastronomer

Oplev en verden af oste, frisk pasta, ravioli, charcuteri og delikatesser hos delikatessebutikken Gastronomer på Vesterbro med et værdibevis i hånden.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Gastronomer slog her i efteråret dørene op på Vesterbro og byder i deres butik på et flot sortiment af oste og delikatesser hentet hjem fra udvalgte producenter i Italien, Frankrig og Danmark. 

 

Du kan nu glæde dig til at dykke ned i deres sortiment med et værdibevis i hånden.

 

På Gasværksvej finder du delikatessebutikken, der udover kvalitetsoste fra Frankrig og Spanien, også byder på klassiske, danske skæreoste samt masser af delikatesser og specialiteter som frisk pasta, pølser samt vin og øl.

 

Alle produkter hos Gastronomer er artisanalt producerede. Gastronomer går meget op i bæredygtighed, og at fagligheden altid er i top. Du er derfor garanteret produkter, der alle er af den højeste kvalitet.


Du får:

 • Værdibevis til Gastronomer pålydende 175 kr.

 

SPOTpris 95 kr. Normalpris 175 kr. Spar %

 

Værdibeviset kan indløses fra den 3. januar 2022 til og med den 31. marts 2022.


Om Gastronomers leverandører

Deres artisanale charcuterimager anvender udelukkende lokale dyr fra enten Piemonte i Italien eller Auvergne i Frankrig til fremstillingen af deres produkter. Disse to regioner er topregioner i Europa for lufttørret skinke og kolde kødspecialiteter.

 

Gastronomer modtager sine oste fra en særdeles erfaren og velanset 5. generations fromager/affineur, der stammer fra Lyon, "Madens by" i Frankrig. Denne "ostemester" er et nyt indslag på den danske ostescene og der er gode ting i vente til danske oste-elskere. Når "ostemesteren" har modnet sine oste, i nogle tilfælde helt op til 24 måneder, modtager Gastronomer dem i butikken - og her kan du glæde dig til at hente dine kvalitetsoste og andre delikatesser.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Værdibeviset kan indløses fra den 3. januar 2022 til og med den 31. marts 2022.

Én unik kode gælder for 1 værdibevis til Gastronomer pålydende 175 kr.

 

Eventuelle restbeløb udbetales ikke.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Gastronomer.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Gastronomer

  Gasværksvej 4, 1650 København V
  Tlf.: 42 55 44 46 | CVR: 41602503 | gastronomerkontakt@gmail.com | Hjemmeside |

  Sidste chance: 24. december 2021 kl. 23:59

  Værdibevis til Gastronomer