Premium affugter

Døjer du også med fugtige og våde ruder i den kolde tid? Få fingre i denne effektive affugter, der holder ruderne tørre og indeklimaet i top.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Er du træt af tiden og mængden af viskestykker, du kan bruge hver morgen, når du tørrer vinduer og karme af i den fugtige tid? Hvis du gerne vil undgå de duggede ruder, så få fingre i denne effektive affugter fra Pingi.


Du får: 

 • Pingi Vida 1S Premium affugter

 

SPOTpris 449 kr. Normalpris 649 kr. Spar 30 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 2. november 2021.


Sundere indeklima

Pingi Vida 1S Premium er en kompakt affugter, der nemt og effektivt fjerner overskydende fugtighed med et enkelt tryk på en knap. Du sparer masser af tid, og får tilmed et bedre og sundere indeklima.

 

Vida 1S Premium har en 1000 ml tank. Når tanken er ca. 90 % fuld, lyser tanken rødt og slukker automatisk. Skub blot tanken ud, hæld vandet ud, og affugteren er klar igen.

 

Brug din Vida 1S affugter i lukkede rum op til 30 m2 som f.eks. toiletter, badeværelser, loftsrum eller kælderværelser. Den kan naturligvis også være god i campingvognen, kolonihavehuset eller andre tilsvarende steder. Affugteren anbefales ikke til åbne, stærkt ventilerede områder.

Det er muligt at tilslutte en 10 mm slange (medfølger ikke) og lave et permanent afløb, hvilket kan være praktisk, hvis du ikke har mulighed for at tømme tanken regelmæssigt.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 2. november 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.  

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme. 

Én unik kode gælder for 1 stk. Pingi Vida Premium affugter.

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Alaska A/S. 

  

Returadresse:
Alaska A/S
Løkkebyvej 12
5953 Tranekær

  

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Alaska A/S.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Alaska

  Løkkebyvej 12 , 5953 Tranekær
  Tlf.: 20 86 55 60 | CVR: 25590627 | jd@alaska.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 26. oktober 2021 kl. 23:59

  Elektrisk affugter