KRYDSTOGT TIL MAGISKE ISLAND

Sidste chance!

På dette fantastiske krydstogt tages du både med til magiske Island og det betagende skotske højland. Forkæl dig selv med en ekstraordinær oplevelse både i land og ombord på skibet. Afgang fra Danmark den 29. maj 2022. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Her er en unik mulighed for at opleve både Island og Skotland på ét og samme krydstogt. Bad i Den Blå Lagune, besku ”Guds vandfald”, besøg isolerede forladte landsbyer, se gletsjere og gejsere og tag på vandretur i det skotske højland på denne fascinerende rejse, der har fokus på den smukke, barske natur.

 

Du skal sejle med MSC Orchestra - og livet ombord er virkelig et kapitel for sig. Skibet byder på flotte og indbydende omgivelser i de mange lounger, ligesom dagene kan nydes på det dejlige soldæk, hvor der er pool, jacuzzier og bar. Skibet byder på høj service, god atmosfære og ikke at forglemme lækker gastronomi. Læs meget mere om MSC Orchestra længere nede.


Rejsen inkluderer:

 • Bus fra Danmark til Hamborg t/r
 • 20 kg bagage og håndbagage
 • 11 overnatninger ombord på MSC Orchestra i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

 

Afrejse 29. maj 2022

 • Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 9.990 kr.
 • Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 10.990 kr.
 • Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 13.990 kr.
 • Balkonkahyt Bella: SPOTpris 15.490 kr.
 • Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 16.990 kr.
 • Balkonkahyt Aurea inkl. Easy drikkepakke*: SPOTpris 19.990 kr.

 

*Se mere om drikkepakker længere nede

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.  

 

Ekskl. i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr på 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Personlige forsikringer

  

Kahytskategorier – Bella, Fantastica og Aurea

Alle kahytskategorier er inklusiv helpension og den samme gode service.

 

Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
 • Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
 • Gratis udbringning af roomservice ud fra gældende menu
 • Mulighed for morgenmad i kahytten

 

Ved tilkøb af Aurea får du samme ydelser som i Fantastica samt:

 • Easy drikkepakke
 • ”My Choice Dining” med flexible spisetider
 • Fri adgang til Aurea Spa og 60 min. massage
 • Fri adgang til eksklusivt soldæk
 • Badekåbe og tøfler i kahytten

Rejserute:

Dag 1: Bus til Hamborg for ombordstigning. 19:00 Afgang Hamborg
Dag 2: På havet
Dag 3: 08:00 – 18:00 Kirkwall/Orkneyøerne, Skotland
Dag 4: På havet
Dag 5: 10:00 Ankomst Reykjavik, Island
Dag 6: 18:00 Afgang Reykjavik
Dag 7: 07:00 – 19:00 Isafjordur, Island
Dag 8: 08:00 – 18:00 Akureyri, Island
Dag 9: På havet
dag 10: 12:00 – 20:00 Invergordon, Skotland
Dag 11: På havet
Dag 12: 07:00 ankomst Hamborg. Bustransport til Danmark.

 

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

 

rute_786x430.jpg


Rejsebeskrivelse

Denne spændende rejse begynder i Danmark, hvorfra du køres med bus til Hamborg, hvor MSC Orchestra ligger for anker og venter på dig. Om aftenen stævner skibet ud på sin færd og sejler straks mod nord. Efter en dag på havet, hvor du kan blive fortrolig med dette imponerende krydstogtskib og benytte nogle af de mange faciliteter og aktiviteter ombord, ankommer du til Kirkwall.

 

Af de 67 afsidesliggende Orkneyøer er kun de 18 beboede, og mange af de andre tjener som yngleplads for havfugle, vandrefalke, spurvehøge og kongeørne. Øernes dramatiske landskaber, der spænder fra barske klinter, der rejser sig 300 meter over bølgerne, til hvide sandstrande, gør dem populære blandt vandrere, naturelskere, fuglekiggere og lystfiskere. Men der er også, for besøgende med andre interesser, masser af interessante seværdigheder – herunder deres berømte forhistoriske steder. To af disse er gravhøjen Maeshowe Chambered Cairn og landsbyen Skara Brae, der i dag er et friluftmuseum med velbevarede huse og rester af møbler fra stenalderen. Vikingerne regerede Orkneyøerne i flere hundrede år og har efterladt mange levn. I hovedbyen Kirkwall, der har ca. 9.000 indbyggere, er et de mest iøjnefaldende af disse efterladenskaber den smukke St. Magnus katedral i røde sandsten. Sammen med nærtliggende Biskoppens Palads fra det 12. århundrede og ruinerne af det noget yngre Jarlens Palads udgør den et trekløver af anselige middelalderlige bygningsværker i hjertet af Kirkwall.

 

I Island besøges tre byer. Den første er hovedstaden, Reykjavik, der ligger i den sydvestlige del af landet. Byen blev grundlagt i år 874, da vikingen Ingolfur Arnarson kastede træpæle i vandet fra sit skib og svor at ville slå sig ned, hvor pælene flød i land. I dag er Reykjavik en ultramoderne by, der dog stadig holder fast i landets stolte vikingehistorie. Af en hovedstad at være er Reykjavik ganske lille med kun 215.000 indbyggere, men selvom byen i den målestok kan være stille, er den også lunefuld, historisk og kunstnerisk – et mekka med fantastisk arkitektur og kulturelle elementer. Langs havnefronten ligger farverige bygninger i form af gamle fiskeskure, der er renoveret og i dag huser butikker, caféer, barer og spillesteder. I den gamle bydel kan du stadig se rester af primitive islandske boliger, mens de vigtigste arkitektoniske monumenter er den ikoniske Hallgrímskirke i hjertet af byen og Harpa Koncertsal ved havnen. Koncertsalen er kunstnerisk unik og har vundet flere arkitekturpriser. Udefra kan den minde lidt om et bistade, og selvom den er iøjnefaldende om dagen, bliver den ualmindeligt fascinerende om aftenen, hvor vinduerne lyses op i en regnbue af farver. Reykjavik har hele 17 termiske pools, hvor du kan slappe af, men er du til mere aktivitet, kan dagsudflugter herfra bringe dig på hesteryg eller i jeep rundt til én af Islands 30 vulkaner, månelandskaber, vandfald og gejsere. Du har det meste af to dage i Reykjavik, så der er tid til at se sig godt omkring.

 

Den største by i Islands fjerne og mere øde nordvestlige del, der kaldes Vestfjordene, er næste stop. Isafjordur er et perfekt udgangspunkt for oplevelser og aktiviteter i naturen, der er helt uspoleret og ganske dramatisk på disse kanter. Vestfjordene byder på kontraster i overflod med smukke fjorde og floder op imod de dramatiske bjerge og grønne dale. Det er et ægte islandsk vildnis med et imponerende liv med ynglende havfugle på de barske klipper, polarræve i deres huler og små fiskerbygder, der er klynget op mod de stejle fjelde. Her er det naturens kræfter, der hersker, mens mennesket til tider kan ligne statister. Alligevel ånder her en særlig fred og ro, så man føler sig velkommen. Du finder også landets ældste hus i Isafjordur, og der er rig mulighed for at lære mere om ”gamle dage” og Islands mange sagn og sagaer, for i denne afsidesliggende region spiller tradition og arv også en stor rolle i den lokale kultur, og området var i gammel tid kendt for sine troldmænd. Den islandske folklore kan du lære mere om på museer, der har trolddom og hekseri, monstre og søuhyrer som temaer.

 

Du kommer hele vejen rundt om Island, hvor sidste anløb er i Akureyri. Byen på øens nordkyst er porten til det berømte "Land of Fire and Ice" - Islands dramatiske landskab med vulkanske kratere, uddøde lavasøer og majestætiske vandfald. Et landskab med en forbløffende variation i farver fra de lysegrønne enge til de røde mineraler, der bryder op fra øens dyb. Men også områder med lavaørkner og det fineste sand, der minder om et sandt månelandskab, og faktisk var det her omkring Askja krateret, at astronauterne fra Apollo 11 trænede inden månelandingen. Det kan være svært at forstå, at byen ligger lige under polarcirklen, for klimaet her er tempereret. Således fylder blomsterkasser husenes vinduer, mens de velplejede veje kantes af træer. Takket være det milde klima giver Akureyris botaniske have et hjem til over 2.000 plantearter fra hele verden, og alle overlever de uden drivhuse. Det er derfor ikke underligt, at islændinge omtaler Akureyri som den mest behagelige by på hele øen.

 

På vej tilbage til det europæiske fastland deles sejlturen i to med et anløb i Invergordon. Her i det skotske højland bydes på mere barsk, men smuk natur med klipper, skov og blanke søer foruden flere betagende slotte med interessante historier. Store dele af landskaberne er dog stadig næsten uberørte og øde. De store tørvemoser i nord er for eksempel blandt de mest omfattende og uspolerede vildmarksområder i Europa, og en håndfuld af vestkystens isolerede landsbyer kan stadig kun nås med båd. Tilløbsstykket ved Invergordon er selvfølgelig Loch Ness og dens sagnomspundne uhyre, men du kan også besøge både borge, slagmarker som de sås i storfilmen ”Braveheart” og whisky-destillerier. Dermed kan alle de store oplevelser her skylles ned med gyldne, ravfarvede dråber. I selve Invergordon er hele områdets historie visualiseret på farverige vægmalerier på flere af byhusene, så en slentretur kan blive til en hel historielektion.

 

Mens du dag efter dag betages af den smukke natur, sørger besætningen ombord på MSC Orchestra for at servicere og forkæle dig. Du skal bare slappe af og nyde livet! På rejsens 12. dag er du tilbage i Hamborg, hvorfra der er bustransport tilbage til Danmark.


Skibet

Du skal sejle med MSC Orchestra, der har plads til ca. 3.200 passagerer og byder på masser af skønne faciliteter, såsom pool, jacuzzier, barer og loungeområder.

 

Hører du til de aktive, kan du tage en løbetur på den udendørs løbebane eller tilbringe noget tid i det flotte fitnesscenter, som byder på et af skibets bedste panoramaudsigter. På MSC Orchestra findes også et lækkert spaområde, hvor du mod betaling kan tilbringe tiden i de forskellige saunaer og bade eller få en balinesisk massage.

 

Du kan også lade dig underholde ved at deltage i skibets animationsprogrammer, og selvfølgelig må du ikke gå glip af de imponerende shows og arrangementer, der hver aften bydes på i det store teater, ligesom lykken naturligvis kan prøves i skibets kasino. Man har virkelig kræset om indretningen af dette skib.

 

Helpension

Opholdet ombord på MSC Orchestra er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få en 3-5-retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.

 

Drikkepakker

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet i rejsens pris. Yderligere drikkevarer kan købes efter forbrug, eller du kan vælge en af de fordelagtige drikkepakker. Disse bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af dit værdibevis.

 

Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord samt i hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

 

EASY PAKKEN dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke. Pris pr. person 2.640 kr.


EASY PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter. Pris pr. person 3.630 kr.


PREMIUM EXTRA PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter. Pris pr. person 5.060 kr.

 

MINORS PAKKEN er til mindreårige (3-17 år) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice. Pris pr. person 1.210 kr.


Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 • Børn u/18 år: 2.990 kr.
 • Voksne i Bella kahyt: 6.190 kr.
 • Voksne i Fantastica kahyt: 6.690 kr.
 • Voksne i Aurea kahyt: Ikke muligt

 

Enekahyt

Der er et begrænset antal pladser. Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet. Aurea kahytter fås ikke som enekahytter.

 • Tillæg for indvendig kahyt: 6.000 kr.
 • Tillæg for udvendig kahyt: 7.500 kr.
 • Tillæg for balkonkahyt: 9.000 kr.

Særlige forhold på dette tilbud

Vi må tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet MSC indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et MSC skib skal der fremvises en negativ PCR test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Du kan læse meget mere om MSC’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du inden for 2 hverdage din rejse hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende i Danmark

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.  

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

 

Der er afrejse den 29. maj 2022.

Én unik kode gælder for én person, og prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

 

Rejsen inkluderer:

 • Bus fra Danmark til Hamborg t/r
 • 20 kg bagage og håndbagage
 • 11 overnatninger ombord på MSC Orchestra i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Ekskl. i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr på 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet MSC indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et MSC skib skal der fremvises en negativ PCR test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Du kan læse meget mere om MSC’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. november 2021 kl. 23:59

Krydstogt til Island