Forrygende ophold på Rødvig Kro & Badehotel

Sidste chance!

Nyd en ægte badehotelsoplevelse på idylliske Rødvig Kro & Badehotel. Hotellet ligger på Stevns med udsigt til Østersøen, og er kåret som Danmarks Bedste Badehotel i 2020. Opholdet er inkl. 1 overnatning, 3-retters middag og morgenbuffet.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Intet er overladt til tilfældighederne på Rødvig Kro & Badehotel. Det familiedrevne badehotel er en smuk indrettet kro med den helt særlige stemning, som understreges med friske blomster, levende lys, ild i pejsen, hyggelige stuer, en dejlig gårdhave, skønne måltider og et altid venligt personale. 

 

Fra hotellet er der en smuk udsigt over Østersøen og til Stevns Klint, som er på UNESCOS verdensarvsliste. Hotellet ligger helt ned til stranden og kun få minutters gang fra den hyggelige havn.

 

Skøn mad og venlig service er omdrejningspunktet på Rødvig Kro & Badehotel. I hotellets restaurant, som også har havudsigt, serveres lækre middage sammensat med årstidens dagsfriske råvarer. Grøntsager handles hos de lokale producenter, og fisk kommer fra havnen i nærheden. Der serveres kun mad af høj kvalitet - altid ledsaget af en venlig bemærkning og et smil på læben.

 

Et ophold på Rødvig Kro & Badehotel er en oplagt julegaveidé til ham eller hende, der skal forkæles lidt ekstra i år og som sætter pris på dejlig mad og nyder skønne naturoplevelser.


Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Bobler og snacks
 • 3-retters middag
 • Morgenbuffet
 • Fri parkering

 

SPOTpris 1.598 kr. for 2 personer. Normalpris 2.598 kr. Spar 38 %

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra søndag-torsdag fra den 15. november 2021 til og med den 31. marts 2022. Kan dog ikke benyttes i perioden fra den 20. december 2021 til og med den 10. januar 2022.

 

Tillæg (aftales og afregnes direkte på hotellet):

 • Tillæg for værelse med havudsigt: 250 kr. pr. person
 • Ekstra overnatning inkl. morgenbuffet: 1.048 kr. pr. værelse pr. nat (ikke muligt fredag og lørdag)

Rødvig Kro & Badehotel - kåret til Danmarks bedste i 2020

Hotellet har til huse i historiske rammer - en gammel kro, som er istandsat med respekt for både historie og detaljer. Hotellet råder over 19 værelser, hvoraf de fleste har udsigt over Østersøen og Stevns Klint. 

 

Værelserne er individuelt indrettet, så de har deres egen unikke atmosfære og sjæl. Væggene er fint udsmykket af kunstneren Sara Skaaning, som er en del af værtsparrets familie, og alle kroens originale gamle møbler er ombetrukket med smukt og farverigt stof af familiemedlemmet Camilla Dammegaard. På den måde har værtsparret forsøgt at bevare så meget af kroens originale indretning som muligt. Der er trådløst internet og fjernsyn på alle værelser. Ekstra opredning eller barneseng kan arrangeres på flere af værelserne.

 

Opdagdanmark.dk har kåret Rødvig Kro & Badehotel til Danmarks Bedste Badehotel anno 2020. Faktisk vandt hotellet både i kategorien Danmarks og Sjællands Bedste Badehotel, og løb dermed med sejren foran SPOTfavoritter som Aarøesund, Knudhule og Dyvig Badehotel, som dog alle endte i Top 10.

 

Rødvig Kro & Badehotel fik en tredjeplads i 2021, kun overgået af Strandhotel Røsnæs og Knudhule Badehotel. 

 

Besøg udsigtstårnet

Skovtårnet ved Camp Adventure ligger ca. en halv times kørsel fra Rødvig Kro & Badehotel. Tårnet åbnede i marts 2019, og giver med sine 45 meter og 135 meter over havets overflade et fuldkommen majestætisk syn ud over Sydsjælland. Fra toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab. Mod nord og i klart vejr kan man se helt til Øresundsbroen og Turning Torso i Malmø, og selv dele af den københavnske skyline toner frem, når man nyder udsigten fra toppen. 

 

En bæredygtig spiseoplevelse 

I restauranten er der fokus på de gode råvarer og der arbejdes hele tiden på at gøre madlavningen mere bærdedygtig. Heribandt er der stor fokus på madspild og Økologi. Det er derfor også med stor stolthed, at restauranten nu har modtaget det Økologiske spisemærke i bronze.

 

Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer i vores køkken og restaurant, der er økologiske. Det Økologiske Spisemærke findes i tre udgaver; guld (90-100%), sølv (60-90%) og bronze (30-60%).

 

Det er vores klare mål at nå næste trin i ordningen, sølvmærket.

 

Se den lille film om hotellet

Rødvig Kro & Badehotel folder sig ud i denne fine video, som giver dig en god fornemmelse af stedet.

 

 

Udmærkelsescertifikat på Tripadvisor
De mange fine anmeldelser fra gæster, der har boet på Rødvig Kro & Badehotel, har ført til et flot udmærkelsescertifikat på Tripadvisor. Gæsterne giver bl.a. følgende ord med på vejen:

 

"Fremragende sted til et weekendophold
Godt sted at gæste. På alle fronter i top hvad angår maden, betjeningen, personalet. Meget positiv oplevelse også hvad omgivelserne lige ud til vandet og ikke mindst Stevns klint og Stevnsfortet. Vi var ovenud tilfredse."
Anmeldt juli 2021
 

"Fremragende ophold

Super fin kro og badehotel. Super service, fantastisk mad og dejligt værelse. Alt i alt et super skønt ophold, som kan anbefales. Havnen er hyggelig og trampe stien en dejlig skøn tur men dejlig udsigt."

Anmeldt juni 2021

 

"Fine omgivelser, dejlig mad, fremragende service.

Hoteller ligger virkelig fint og centralt, og værelserne er pæne og rene, behagelige og stille. Service, imødekommenhed og fleksibilitet er helt i top, uanset om det gælder ændringer i booking / værelse, justeringer på menu eller hjælp til at navigere i lokalområdet. Alle personaler uden undtagelse, fra receptionist til tjenere og rengøring var super smilelende og venlige."

Anmeldt maj 2021

 

"Fætter-kusiner på pensionistophold. Alt var yderst tilfredsstillende. Værelser som ønsket, venlig og rigtig god behandling, lækker mad, sød betjening, coronavenlig morgenmad i små skåle. De gamle bygninger er meget hyggelige. Der er meget at opleve i området."

Anmeldt maj 2021

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Rødvig Kro & Badehotel via dette link: https://picassoonline.techotel.dk/da/rodvig-kro-badehotel/rodvig-kro-badehotel/booking/ophold/? - i feltet 'kampagnekode' skrives SPOTdeal

 

Eventuelle tillæg bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses. 

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Rødvig Kro & Badehotel kontaktes på tlf.: 56 50 60 98.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra søndag-torsdag fra den 15. november 2021 til og med den 31. marts 2022. Kan dog ikke benyttes i perioden fra den 20. december 2021 til og med den 10. januar 2022.

Én unik kode gælder for 2 personer.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Bobler og snacks
 • 3-retters middag
 • Morgenbuffet
 • Fri parkering

 

Tillæg (aftales og afregnes direkte på hotellet):

 • Tillæg for værelse med havudsigt: 250 kr. pr. person
 • Ekstra overnatning inkl. morgenbuffet: 1.048 kr. pr. værelse pr. nat ( ikke muligt fredag og lørdag)

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Rødvig Kro & Badehotel.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Rødvig Kro & Badehotel

Østersøvej 8, 4673 Rødvig Stevns
Tlf.: 56 50 60 98 | CVR: 37830690 | info@roedvigkro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2021 kl. 23:59

Rødvig Kro & Badehotel