Herskabeligt ophold på Helnan Phønix Hotel

Sidste chance!

Glæd jer til at bo på det nyrenoverede Helnan Phønix Hotel - et historisk byhotel midt i Aalborg. Hotellet byder på en herskabelig oplevelse, hvor I bl.a. kan se frem til 2 overnatninger, tapas med vin, morgenmad og fri adgang til sauna og fitness.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Aalborg har i de seneste år gennemgået en spændende udvikling og byder på et helt unikt mix af gamle, smukke bygninger, ny arkitektur og kulturelle indslag. Her kan I nyde et ophold med 2 overnatninger, hvor det skønne Helnan Phønix Hotel dammer den perfekte base for jeres udflugter.

 

Phønix er et historisk byhotel med rødder helt tilbage til 1700-tallet, hvilket også kan spores i den herskabelige, klassiske stil. Med sin beliggenhed i byens hjerte og tæt ved den moderniserede og livlige havnefront, finder du ikke et bedre udgangspunkt for et ophold i vidunderlige Aalborg.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 2 overnatninger i nyrenoveret dobbeltværelse
 • 1 x tapasanretning og 1 fl. rødvin serveret på værelset eller på terrassen (på ankomstdagen)
 • Fri kaffe og the under opholdet
 • Lækker morgenbuffet
 • Fri adgang til sauna og fitness
 • Gratis wi-fi på hotellet

 

SPOTpris 1.595 kr. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 30. november 2021. 

 

Tillæg (betales direkte til hotellet):

 • Weekendtillæg: 200 kr.

 

Tjek ind: Tidligst kl. 16.00

Tjek ud: Senest kl. 11.00


Helnan Phønix Hotel 

Hotellet har de senere år gennemgået en renovering, hvor den oprindelige stil har fået en moderne opdatering. Hotellet har dog stadig stor respekt for sin historie fra 1700-tallet, hvilket også ses i indretningsstilen, hvor interiøret er sofistikeret og rigt samt bidrager til den varme og omfavnende atmosfære.

 

I kan således glæde jer til en herskabelig oplevelse, når I tjekker ind på et af hotellets mange charmerende værelser, som alle er nyindrettede - også her med respekt for stilen fra hotellets oprindelse. Dobbeltværelserne er alle udstyret med badeværelse med badekar eller bruser, 32” TV med internationale kanaler, telefon og værdiboks.

 

Oplev fantastiske Aalborg

Rangeret højere end destinationer som f.eks. Azorerne og New York lå Aalborg på en fornem 8. plads på New York Times' liste over byer, der var værd at besøge i 2019. Her fremhævede de bl.a. de mange kulturelle tiltag, Utzon Center, Musikkens Hus, det populære streetfood market og Nordkraft.

 

Ønsker I at mærke historiens vingesus, kan I også lægge vejen forbi et af Danmarks helt unikke fortidsminder, Lindholm Høje, der har grav- og bopladser fra vikingetiden, eller I kan besøge Aalborgs Domkirke, Budolfi Kirke. 

 

I Aalborg finder I alle bylivets spændende facetter, lige fra det hæsblæsende forlystelsesliv til de fredelige oaser, der indbyder til gåture med en kaffe i hånden. Besøg en af de mange gastronomiske perler eller indtag det spændende caféliv - og skal shoppingtrangen stilles, er der også rig mulighed for det.


Anmeldelser

Gæsterne er glade for at besøge Helnan Phønix Hotel, og dette har udmøntet sig i nogle flotte anmeldelser på Tripadvisor. Du kan se et udpluk her:

 

"Mine to nætter på Phønix Hotel i starten af december 2020 gav et supergodt indtryk. Rummeligt og rent. Hotellet er en ældre dame, men velholdt, og væggene fremstod nymalede. Meget rene værelser med velfungerende bad og toilet. Der er noget jysk over hotellet : høj kvalitet uden at være prangende, inte så ringe endda. Rummelige værelser, tilpas brede gange, trappe, spisesal. Morgenmåltidet var samlet om de centrale elementer og ramte plet. Fin kaffe. Motionsrummet? Tja, ikke som i mit fitnesscenter i Silkeborg, men, hey, ingen hoteller i verden har professionel standard, med mindre de har offentlig adgang. Så af et hotel at være var mationsrummet storartet, måske det bedste, jeg har set. Nye, velholdte maskiner, gode håndvægte, fint udvalg af kettlebells, nye egnede yogamåtter. Et sted, hvor både nybegyndere og meget øvede kan være med og gøre fremskridt. Phønix Hotel har en spændende beliggenhed mellem mainstream / upstream i bymidten og alternativ storby (latinerkvarter, universitet) på bagsiden. Anbefales for gæster i forretningsøjemed, storbyferie, sportsfolk og konferencer."

Anmeldt december 2020.

 

"Fint rent værelse, stille og roligt, og skøn morgenmadsbuffet. Meget nem indtjekning, og dejlig billig parkering. Ligger perfekt centralt i forhold til vores besøg hos familie. Dejligt med gåafstand til hyggelig gågade."

Anmeldt november 2020.

 

"Her er mere end value for money. Beliggenhed i centrum, men roligt værelse. Venlig modtagelse og dejligt nyindrettet værelse. Fin fin morgenmadsbuffet. Gode parkeringsforhold i hotellets gård. Anbefales varmt."

Anmeldt oktober 2020.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Helnan Phønix Hotel på aalborg@helnan.com. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Helnan Phønix Hotel kontaktes på tlf.: 98 12 00 11.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 30. november 2021. 

Én unik kode gælder for 1 ophold for 2 personer på Helnan Phønix Hotel.

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i nyrenoveret dobbeltværelse
 • 1 x tapasanretning og 1 fl. rødvin serveret på værelset eller på terrassen (på ankomstdagen)
 • Fri kaffe og the under opholdet
 • Lækker morgenbuffet
 • Fri adgang til sauna og fitness
 • Gratis wi-fi på hotellet

  

Tillæg (betales direkte til hotellet):

 • Weekendtillæg: 200 kr.

 

Tjek ind: Tidligst kl. 16.00

Tjek ud: Senest kl. 11.00

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Helnan Phønix Hotel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Helnan Phønix Hotel A/S.

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Helnan Phønix Hotel A/S.

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Helnan Phønix Hotel

  Vesterbro 77, 9000 aalborg
  Tlf.: 98 12 00 11 | CVR: 36445572 | aalborg@helnan.com | Hjemmeside |

  Sidste chance: 06. august 2021 kl. 23:59

  Ophold på Helnan Phønix Hotel