Sætter du pris på fransk bistromad, så besøg Le Basilic på Vesterbro. Du og dit selskab kan glæde jer til en perfekt gastronomisk aften inspireret af Lyon, Frankrigs bannerfører inden for madlavning. Sammensæt selv en 3-retters middag og prøv f.eks. den berømte traditionelle ret, La Quenelle Lyonnaise.
På Le Basilic laves de franske klassikere med kærlighed og inspiration fra køkkenchefens hjemby, Lyon. Fokus er på de gode råvarer, og resultatet er smukt komponerede og velsmagende retter. Le Basilic har derudover et stort, omfattende og særdeles lokkende avec-kort.
Vinkortets indhold er nøje udvalgt og kredser ligeledes om det franske. Desuden byder restauranten også på et lille udvalg af øl fra diverse franske mikrobryggerier.
Restauranten er intim og med masser af fransk stemning. Chanson-musik lyder fra højtalerne, og hvert et plateau i restauranten prydes af sjove, fine og flotte loppefund fra parisiske loppemarkeder.
Restauranten er som indehavernes egen stue, og I får en service, som var I familie eller venner.
Det får du:
- 3-retters middag (forret, hovedret og dessert)
SPOTpris 159 kr. pr. person. Normalpris 350 kr. Spar 54 %
Der kan vælges mellem følgende:
Forretter:
-
CRÈME DE MOZZARELLA BURRATA À LA BETTERAVE, NOISETTES
- ELLER -
Burrata mozzarellacreme med marinerede rødbeder, hasselnødder og sprøde, pebrede brødcroutoner - LA QUENELLE LYONNAISE
Byen Lyons berømte fiskedumplings serveret med skaldyrsauce
- ELLER - - SOUPE AUX CHAMPIGNONS
Cremet blandet svampesuppe med ristede croutoner og sauterede svampe på toppen
Hovedretter:
- CULOTTE D’AGNEAU, GNOCCHI À LA PARISIENNE
Lammeculotte serveret med "gnocchi à la parisienne". Fransk oste-butterdej ”gnocchi” med friske krydderurter
- ELLER - - SAUMON À L’OSEILLE
Laks med havesyresauce
- ELLER - - COUSCOUS AUX LÉGUMES.
Vegetarret: Couscous med grøntsager, kikærter, koriander, spidskommen, frisk mynte og rosiner
- ELLER - - FILET DE VEAU AUX TRÛFFES
(Mod tillæg til menuprisen: 60 kr.)
Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs
Desserter:
- ASSIETTE DE FROMAGES
Ostetallerken
- ELLER - - MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE
- ELLER - - GANACHE TOUT CHOCOLAT
Chokoladeganache serveret med kakaosorbet, Chokoladesovs og sprøde chokoladestykker
- ELLER - - CRÈME CAFÉ , CARAMEL À L’ARMAGNAC.
Kaffecrème med hjemmelavet is, drys af sprøde hasselnødkiks, karamel og armagnac
Der tages forbehold for ændring af retterne alt efter sæson.
Få mere at vide om restauranten på Le Basilic's hjemmeside www.le-basilic.dk.
Værdibeviset kan indløses tirsdag-lørdag aften til og med den 15. november 2021.
Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.
Der skal bestilles bord online via www.le-basilic.dk under "book a table", hvor man kan se ledige borde og tider. Husk at oplyse, at der er tale om en SPOTdeal.
Køkkenet lukket kl. 22. Afbud skal ske mindst 24 timer før.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til reservation@le-basilic.dk. Bemærk, at du ikke kan reservere bord via denne mail.
Vær opmærksom på, at der kan forekomme ekstra travlhed i starten og i slutningen af perioden.
Medbring gyldigt Coronapas.
Værdibeviset kan indløses tirsdag-lørdag aften til og med den 15. november 2021.
Én unik kode gælder til en 3-retters middag (forret, hovedret og dessert) for 1 person.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Le Basilic.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.
Restaurant Le Basilic
Gasværksvej 5, 1654 København V.Tlf.: 33 31 83 05 | CVR: 38796070 | reservation@le-basilic.dk | Hjemmeside |
Sidste chance: 15. august 2021 kl. 23:59