Sønderjysk gourmetophold på Christie's

Sidste chance!

I Sønderjylland ligger den charmerende kro, Christie's, som er kendt for sit gourmetkøkken baseret på sønderjyske traditioner, naturen og de historiske rammer. Dette ophold er med appetizer, 4-retters gourmetmiddag, vinmenu, kaffe og morgenmad.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Der er ikke noget at sige til, at Sønderjylland er et yndet rejsemål. Beliggende mellem fjorde og grønne kystlinjer til den ene side, og Vadehavets fascinerende natur til den anden, er Sønderjylland et område fyldt med historie, oplevelser, natur og ikke mindst en stolt og stærk krotradition.

 

Krotraditionen lever i bedste velgående på Christie's Sdr. Hostrup Kro, der med sin naturskønne beliggenhed og de charmerende historiske rammer byder indenfor til et ophold, hvor gourmetmaden og den gode smag i den grad er med til bords.


Vælg mellem disse ophold:

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse (hotelhytte)
 • Velkomstdrink (kl. 18)
 • Appetizer - En lille hilsen fra køkkenet
 • 4-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave
 • 4-retters vinmenu eller saftmenu
 • Kaffe/te med sødt (serveres ved bordet)
 • Morgenmad med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden)

 

For 2 personer på dobbeltværelse - SPOTpris 1.598 kr. Normalpris 3.196 kr. Spar 50 %

 

For 1 person på enkeltværelse - SPOTpris 1.198 kr. Normalpris 1.898 kr. Spar 36 %

 

- ELLER -

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (hotelhytte)
 • 2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - dag 1 (kl. 19)
 • Velkomstdrink - dag 2 (kl. 18)
 • Appetizer - En lille hilsen fra køkkenet - dag 2
 • 4-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave  - dag 2 
 • 4-retters vinmenu eller saftmenu - dag 2
 • Kaffe/te med sødt (serveres ved bordet) - dag 2
 • Morgenmad med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden)

 

For 2 personer på dobbeltværelse - SPOTpris 2.598 kr. Normalpris 4.996 kr. Spar 47 %

 

For 1 person på enkeltværelse - SPOTpris 2.099 kr. Normalpris 3.298 kr. Spar 36 %

 

Bemærk, at der ikke er rengøring på værelserne mellem 1. og 2. dag.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage til og med den 1. maj 2022.

 

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte opholdet fra den 22.-25. december 2021 og fra den 30. december 2021 - 1. januar 2022.

 

Opholdet skal være booket hos Christie's Sdr Hostrup Kro senest d. 31. marts 2022. 


Tilkøb (tilkøbes på SPOTdeal under købsprocessen):

 • 1 ekstra overnatning inkl. morgenmad - SPOTpris 900 kr. for 2 personer 

 

Tilkøbet tilføjes, når du har klikket på KØB NU-knappen. Her vælger du først det ønskede ophold, hvorefter du klikker på det grå plus og vælger varianten "Ekstra overnatning".

 

Tillæg (betales direkte til Christie's Sdr. Hostrup Kro):

 • Tillæg ved højsæson i perioden fra og med den 28. juni 2021 til og med den 28. august 2021 - 200 kr. pr. person pr. nat 
 • Tillæg ved ophold fredag eller dage før helligdage - 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdag eller helligdage - 500 kr. pr. værelse pr. nat (almindelige søndage betragtes ikke som helligdage, og der er hermed ikke noget tillæg)
 • Ønsker man at tjekke ind tidligt (fra kl. 12.00) er der et tillæg på 150 kr. (oplyses inden ordinær indtjek)
 • Ønsker man at tjekke ud sent (senest kl. 13.00) er der et tillæg på 150 kr (oplyses inden ordinær udtjek)

 

Tilkøb (tilkøbes og betales direkte til Christie's Sdr. Hostrup Kro):

 • Opgradering til Comfortværelse - 100 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Juniorsuite - 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Terrasseværelse - 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Suite med spa eller dampbad - 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Mulighed for at medbringe hund - 200 kr. pr. nat pr. hund. (Kun muligt i hotelhytter, Comfortværelse 101, terrasseværelse 307 og suite 507 - kun lille hund i suiten)

 

Vær opmærksom på, at nogle suiter har begrænset udsyn.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00

Tjek ud: Senest kl. 10.30

 

OBS: Hver dag laves der en ny menu i køkkenet. Har du fødevareallergi, råvarer du ikke spiser/tåler etc. kan Christie's tage højde for dette. Dette skal dog oplyses pr. mail senest 24 timer før ankomst. Oplyses dette senere eller først ved ankomst, betales 50 kr. pr. ændret ret.


Sønderjysk gourmet

Køkkenet på Christie’s Sdr. Hostrup Kro leverer gastronomi i høj, høj klasse. Der bruges flittigt af de lokale sønderjyske råvarer, nogle af dem så lokale, at de kommer fra kroens egen køkkenhave, som det er muligt at gå en tur i. Maden laves fra bunden, eksempelvis tilberedes fisk, skaldyr og ost i egen røgeovn.

 

Maden indtages i kroens stemningsfulde restaurant, der består af flere mindre rum, der giver en intim og fortrolig stemning. Kombineret med en borddækning, hvor der er kræset for detaljerne og en tjenerstab, der er imødekommende, venlige og vidende, får I en madoplevelse af de helt store.

 

Og der er ingen tvivl om, at det er en madoplevelse af de helt store, når I oplever, hvordan der er blevet tryllet med råvarerne i køkkenet, og hvordan råvarerne er blevet tilberedt til retter, der både favner det traditionelle og det moderne danske køkken. Menuen skifter fra dag til dag, men om sommeren kunne et bud på en servering være bagt torsk med brunet smør og kalvefilet med sennepsglace, blomkålspuré og nye kartofler.

 

I kan også være sikre på, at tjenerne finder vin frem, der passer formidabelt til maden. Kroen har en imponerende vinkælder, der forener vine fra hele verden for at kunne give jer den bedst mulige oplevelse.

 

De gastronomiske oplevelser forsætter ved morgenbordet, hvor I får serveret et udvalg af delikatesser. Foruden brød, blødkogte æg og yoghurt, serveres der blandt andet hjemmelavet æble-/ingefærshot, hjemmelavet Nutella og friskskåret frugt.  


Om området

Området rummer et væld af oplevelser og muligheder. Kun få kilometer nord for kroen finder i Aabenraa fjord, der er en oplagt mulighed for at komme ud til vandet og gå eller køre en tur. Aabenraa er heller ikke langt væk, hvis I ønsker lidt bystemning.

 

Og vil I på tur, er I i køreafstand fra Gråsten Slot, Ribe, Rømø, Møgeltønder, Dybbøl Mølle og alt det andet, der forbindes med Sønderjylland.

 

Spil golf

Christie's Sdr. Hostrup Kro har en ideel placering, hvis I er golfentusiaster. Området omkring kroen har mange gode golfmuligheder, og der er billige greenfee-vouchers til blandt andet Haderslev Golfklub, Aabenraa Golfklub, Nordborg Golfklub og Sønderjyllands Golfklub til 200 kr. pr. greenfee. Bookes på golfbox. Greenfees købes og afhentes på kroen.


Gode anmeldelser

Brugerne på Tripadvisor er også glade for Christie's Sdr Hostrup Kro. Læs et uddrag af anmeldelserne her.

 

"Meget fint besøg

Vi har været her mange gange, men denne gang i november 20 opleves et løft. Fremragende 6-retters, meget lækre vine i ønskede mængder. Nu fortsætter vi Spotdeal besøgene hertil.
Madkvalitet og generøs udskænkning tæller."

Anmeldt november 2020

 

"Kroophold

Hyggeligt ophold med 2 overnatninger. Sødt og venligt personale. Overnattede i hytte 1 fint placeret i hytteby overfor kroen. Fint indrettet og velopvarmet ved ankomst. Dejlige og veltillavede menuer begge aftener med fint afpassede tallerken størrelser. Spændende vine til menuerne der passede så fint til maden. Vi kan give stedet og personalet vores bedste anbefalinger."

Anmeldt oktober 2020

 

"Hyggelig kro med lækker mad

Vi havde købt en deal til 2 overnatninger og boede i comfortværelse. Pænt, rent og stort værelse. Lyst og venligt. Mad og drikke var super. Selvom det var en deal manglede der bestemt ingenting. Vi kommer helt sikkert igen.

Anmeldt i juli 2020

 


Uforstyrrede hotelhytter

I bliver ved ankomst indlogeret i en af kroens hotelhytter. Christie's Sdr. Hostrup Kro har 10 fritliggende hotelhytter på 22 m2, der naturligvis alle holder hotelværelses-standard og er udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv. Hytterne ligger uforstyrret i et grønt og frodigt område tæt på kroen og ved den skønne park og har deres egen lille overdækkede terrasse med havemøbler.

 

Comfortværelser

Christie's har 12 stemningsfyldte Comfortværelser, som ligger i værelsesfløjen i direkte forbindelse med kroen. Værelserne er lyse, rummelige og med al tænkelig komfort. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv.

 

Juniorsuite

Christie's har to store og luksuriøse Juniorsuiter, der ligger på første sal i hovedbygningen. Værelserne er med lækre badeværelser, skrivebord samt bløde stole, og er alle meget stemningsfyldte med lækre faciliteter, gratis trådløst internet og kabel-tv.

 

Terrasseværelser

Christie's har 7 nybyggede terrasseværelser med egen overdækket terrasse. De ligger alle i stueplan, og det ene er handikapvenligt. Værelserne er lyse og moderne og har alle 2 gode stole og et lille bord, kabel-tv, internet, brusebad og toilet.

 

Suite

På selve kroens 1. sal finder I fem pragtfulde Suiter. Alle er smagfuldt indrettet med bl.a. sofagruppe, skrivebord, stor dobbeltseng, kabel-tv samt gratis trådløst internet. Suiterne har ligeledes et dejligt stort badeværelse, med 1-pers. spabad eller dampbad. Her er der rig mulighed for at nette sig og slappe af inden middagen. Alle suiter er mellem 32–48 kvm.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Sådan booker du dit ophold:

1. Ring til Christies Sdr. Hostrup Kro på tlf.: 74 61 34 46 og forhør om ledige datoer. Telefontid hverdage kl. 10.30-16.00. 

 

2. Videresend dit værdibevis til info@christies.dk med påført aftalt dato.

 

3. Du modtager inden for 1 hverdag en mailbekræftelse fra Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 

4. Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal kun har et begrænset antal ledige værelser til salg pr. dag pr. kampagne. Book derfor inden for jeres 14 dages fortrydelsesret, så I har mulighed for at annullere købet, hvis I ikke kan få jeres ønskede dato.

 

5. Booking er bindende fra 7 dage før ankomst.

 

6. BOOKING SKAL SKE SENEST D. 31. MARTS 2022. Når opholdet er booket, er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Ved spørgsmål kan Christie's Sdr. Hostrup Kro kontaktes på tlf.: 74 61 34 46.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage til og med den 1. maj 2022.

 

Vær opmærksom på, at det ikke muligt at benytte opholdet fra den 22.-25. december 2021 og fra den 30. december 2021 - 1. januar 2022.

 

OBS! Christie's kræver, at man har værdibeviset i elektronisk form. Derfor, hvis du giver opholdet som gave, er det vigtigt, at du også sender en mail med værdibeviset til den heldige modtager.

Én unik kode gælder for det valgte ophold på Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse (hotelhytte)
 • Velkomstdrink (kl. 18)
 • Appetizer - En lille hilsen fra køkkenet
 • 4-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave
 • 4-retters vinmenu eller saftmenu
 • Kaffe/te med sødt (serveres ved bordet)
 • Morgenmad med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden)

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (hotelhytte)
 • 2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - dag 1 (kl. 19)
 • Velkomstdrink - dag 2 (kl. 18)
 • Appetizer - En lille hilsen fra køkkenet - dag 2
 • 4-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave  - dag 2
 • 4-retters vinmenu eller saftmenu - dag 2
 • Kaffe/te med sødt (serveres ved bordet) - dag 2
 • Morgenmad med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden)

 

Bemærk, at der ikke er rengøring på værelserne mellem 1. og 2. dag.

 

Tillæg (betales direkte til Christie's Sdr. Hostrup Kro):

 • Tillæg ved højsæson i perioden fra og med den 28. juni 2021 til og med den 28. august 2021 - 200 kr. pr. person pr. nat 
 • Tillæg ved ophold fredag eller dage før helligdage - 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdag eller helligdage - 500 kr. pr. værelse pr. nat (almindelige søndage betragtes ikke som helligdage, og der er hermed ikke noget tillæg)
 • Ønsker man at tjekke ind tidligt (fra kl. 12.00) er der et tillæg på 150 kr. (oplyses inden ordinær indtjek)
 • Ønsker man at tjekke ud sent (senest kl. 13.00) er der et tillæg på 150 kr (oplyses inden ordinær udtjek)

 

Tilkøb (tilkøbes og betales direkte til Christie's Sdr. Hostrup Kro):

 • Opgradering til Comfortværelse - 100 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Juniorsuite - 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Suite med spa eller dampbad - 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til terrasseværelse - 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Mulighed for at medbringe hund - 200 kr. pr. nat pr. hund. (Kun muligt i hotelhytter, Comfortværelse 101, terrasseværelse 307 og suite 507 (kun lille hund i suiten)

 

OBS: Hver dag laves der en ny menu i køkkenet. Har du fødevareallergi, råvarer du ikke spiser/tåler etc. kan Christie's tage højde for dette. Dette skal dog oplyses pr. mail senest 24 timer før ankomst. Oplyses dette senere eller først ved ankomst, betales 50 kr. pr. ændret ret.

 

Vær opmærksom på, at nogle suiter har begrænset udsyn.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00

Tjek ud: Senest kl. 10.30

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Christie's Sdr. Hostrup Kro

  Sdr. Hostrup Østergade 21, 6200 Aabenraa
  Tlf.: 74 61 34 46 | CVR: 35480072 | info@christies.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 02. juli 2021 kl. 23:59

  Ophold på Christie’s i Sønderjylland