Drinkspakker - vælg mellem 3 forskellige

Sidste chance!

Drinkspakke med kvalitetsspiritus og økologiske sirupper og sodavand - vælg mellem Gin Hass med jordbær- eller mangosirup og Tom Collins.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Gode drinks kræver gode ingredienser, og det er lige netop, hvad denne deal bringer dig. Her kan du vælge mellem 3 drinkspakker, der indeholder kvalitetsspiritus, økologiske kvalitetssirupper og økologiske sodavand.

 

Uanset, hvilken drink der er din yndlingsdrink, er denne deal perfekt til både hjemmehyggen og de mere festlige begivenheder, hvor der skal drinks på bordet.

 

Se her, hvilke pakker du kan vælge mellem, og læs mere om de enkelte pakker længere nede.


Vælg mellem følgende pakker:

 • Tom Collins:
  1 fl. Kimerud Navy Strength Gin á 50 cl
  1 fl. Macarn økologisk sukkersirup á 25 cl
  4 fl. Ørbæk Bryggeri Danskvand á 25 cl
  SPOTpris 349 kr. Normalpris 492 kr. Spar 29 %

 • Jordbær Gin Hass:
  1 fl. Kimerud Pink Gin á 75 cl
  1 fl. Macarn økologisk jordbærsirup á 25 cl
  1 fl. Macarn økologisk sukkersirup á 25 cl
  4 fl. Ørbæk Naturfrisk økologisk lemon-sodavand á 25 cl
  SPOTpris 379 kr. Normalpris 542 kr. Spar 30 %

 • Mango Gin Hass:
  1 fl. Kimerud Gin á 70 cl
  1 fl. Macarn økologisk mangosirup á 25 cl
  4 fl. Ørbæk Naturfrisk økologisk lemon-sodavand á 25 cl
  SPOTpris 349 kr. Normalpris 500 kr. Spar 30 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 18. juni 2021.


TOM COLLINS:

 

KIMERUD Navy Strength Gin, 57 %

Denne gin er den mest magtfulde i Kimeruds Gin-familie. Master Distiller Ståle Håvaldsen Johnsen destillerer en omhyggelig balance mellem 22 fine botanikker med rent bjergvand. Det kolde norske klima øger kvaliteten, da det forsinker væksten af urterne, der er altafgørende for den endelige smag. Destilleret på samme måde som en "London Dry Gin".

 

I vikingetiden (800-050) blev Golden Root betragtet som en delikatesse med magiske egenskaber. Urten fortsætter med at vokse vildt i det nordlige Norge, hvor den håndplukkes langs havet og på Kimerud gård 1785. Det arktiske hav giver ginen sin smag og bidrager til en rå smag og duft.

 

Macarn økologisk sukkersirup

Økologisk sukkersirup kan anvendes til at forsøde te, desserter og drinks. Macarn Sukkersirup kan desuden fungere som basis for en række andre varianter af sirup, for eksempel ved at tilføre lakridspulver, karamelessens eller vanilje.

 

Macarn startede i 2015 i den lille sønderjyske by Skærbæk, hvor ægteparret Jan og Camilla Kruse Hansen begyndte at lave økologiske sodavand hjemme ved køkkenbordet. I august 2019 blev brandet solgt til Naturfrisk Group, og dermed blev Macarn en del af en større dansk økologisk familie.

 

Navnet Macarn stammer fra Skotland, selvom brandet er 100 % dansk og er et navn, som betyder meget for Jan og Camilla. Macarn betyder "Søn af Arne", hvilket henviser til Jans far, som hed Arne.

 

Ørbæk Bryggeri Danskvand

Fremstillet af det gode vand, som pumpes op få meter fra Ørbækkildens udspring.


JORDBÆR GIN HASS:

 

KIMERUD Pink Gin, 38 %

Denne gin har sin subtile tørre gane fra de håndplukkede bær, der er plukket på Kimeruds gård fra juli til august, og den indeholder ikke mindre end 23 planter/bær. Et strejf af sukker tilsættes for at give spiritussen en sød og mild balance.

 

Macarn økologisk jordbærsirup

Ingredienser: Rørsukker sirup, vand, 26 % koncentreret frugtjuice (bestående af 16 % jordbær, æble og gulerod), jordbæraroma og citronsyre.

 

Macarn økologisk sukkersirup

Se under Tom Collins.

 

Ørbæk Naturfrisk økologisk lemon-sodavand

Der findes ikke noget bedre end friskheden fra citrusfrugter, og det er denne lemonbrus heldigvis fuld af. Det er en frisk og let bitter tørstslukker med grapefrugt, citron og lime. Den fungerer helt perfekt som mixer.


MANGO GIN HASS:

 

KIMERUD Gin, 40 %

Ginen er både kraftfuld og velafbalanceret på grund af den omhyggelige blanding af 22 fine planteekstrakter, herunder Juniper, koriander, citronskal, valnød, Angelica, ingefærrod, mynte, rosenrod og appelsinskal. Den mest unikke af disse er Rosenrod. Denne urt vokser i naturen, og blev betragtet som en delikatesse af vikingerne. Efter 5 gange destillation af spiritussen tilføjes kun ren bjergvand.

 

Ginen er flot anmeldt, og du kan læse et udpluk af anmeldelserne her:

 

Macarn økologisk mangosirup

Ingredienser: Rørsukkersirup, 26 % koncentreret frugtjuice (bestående af 16 % mango, æble og gulerod), vand, mangoaroma og citronsyre.

 

Ørbæk Naturfrisk økologisk lemon-sodavand

Se under jordbær gin hass. 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 18. juni 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

En unik kode gælder for 1 drinkspakke.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øldåsen.dk.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øldåsen.dk

Klostervej 1, 9550 Mariager
Tlf.: 88 77 57 76 | CVR: 28105290 | info@oeldaasen.dk | Hjemmeside | Facebook |

Sidste chance: 13. juni 2021 kl. 23:59

Drinkspakker - vælg mellem 3 forskellige