Kør-selv ferie til Gardasøen

Sidste chance!

Kør-selv ferie til Italiens største sø, Gardasøen, hvor I kan glæde jer til 4 eller 7 overnatninger inkl. halvpension. Denne kør-selv ferie er for jer som vil kombinere kultur, aktiviteter og afslapning. Ankomst i juli-oktober 2021.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Gardasøen byder på gamle hyggelige byer, historie og charme, men også på mere moderne bydele med alle tænkelige faciliteter. Med denne alsidighed kan man finde ro og afslapning samt et moderat natteliv, og samtidig mere udfordrende oplevelser, som f.eks. kunne være at besøge det kendte tivoli Gardaland. Der er et væld af muligheder for gode udflugter herfra, f.eks. en tur op i Dolomitterne eller en tur op til de mindre søer som Tenno, Ledro og Iseo. Herfra er der heller ikke langt til historiske kulturhøjborge som Verona og Venedig med masser af oplevelser og seværdigheder. En tur langs den skønne Mincio-flod ned til Mantova, hvor man kan besøge den smukke blomsterpark "Parco Sigurta" og det ukendte vinområde Colline Moreniche på vejen er absolut også noget man burde gøre.

 

Mod nord og vest rejser bjergene sig lodret op fra søen, og der venter en imponerende køretur fra Gardone op til Riva gennem tunneller. Søen er kun 4-5 km bred i den nordligste del, hvor den til gengæld er op til 370 m dyb. Mod syd er den 12 km bred på det bredeste stykke, og her er dybden mere beskeden. Gardasøen er 50 km lang, og det er kun på klare dage, at man kan se søen i sin fulde længde.

 

Nogle har en opfattelse af, at Gardasøen kun er en feriedestination for det ældre publikum - men dette er ikke korrekt. Søen er i dag et af de hotteste steder for de unge, når det gælder hanggliding, paragliding, windsurfing og mountainbike.

 

Det milde klima, den rige vegetation, de mange spor fra antikken og den gæstfri befolkning gør Gardasøen til et internationalt besøgt og højtagtet rejsemål.


Opholdet inkluderer:

 • 4 eller 7 overnatninger på Hotel La Rotonda i dobbeltværelse
 • Halvpension

 

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Det betyder, at du skal købe 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

  

Vælg mellem ankomst i følgende perioder:

 

4 overnatninger:

 • Den 1. juli til og med den 27. august 2021: SPOTpris 2.195 kr. pr. person
 • Den 28. august til og med den 10. september 2021: SPOTpris 1.995 kr. pr. person
 • Den 11. september til og med den 30. oktober 2021: SPOTpris 1.495 kr. pr. person

 

7 overnatninger:

 • Den 1. juli til og med den 27. august 2021: SPOTpris 3.895 kr. pr. person
 • Den 28. august til og med den 10. september 2021: SPOTpris 3.495 kr. pr. person
 • Den 11. september til og med den 30. oktober 2021: SPOTpris 2.795 kr. pr. person

Bemærk: Der betales turistskat på 1,70 EURO pr. person pr. dag.


Hotel La Rotonda

Hotellet ligger på den vestlige side af søen. Et ophold på Hotel La Rotonda er perfekt til jer, der vil slappe af i sydens sol og varme, alt imens I nyder den fantastiske udsigt over den smukke Gardasø.

 

Hotellet har to swimmingpools, den ene udendørs med udsigt over søen, og den anden indendørs. Alle værelser på Hotel La Rotonda er udstyret med alt, hvad I skal bruge, såsom hårtørrer, TV, telefon samt eget bad og toilet. Værelserne er enkle i deres design og med balkon og udsigt over søen. I har gratis parkering på hotellet under hele opholdet. 

 

Hotel La Rotondas restaurant byder på lokale italienske retter med kokkens kreative ideer. Mellem måltiderne kan I købe snacks og drikkevarer i hotellets bar. Det er oplagt at nyde maden på terrassen, og vi tør næsten tør love, at I ikke har set en bedre udsigt end her.


Om Vindrose Rejser

Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med SPOTdeal. I årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, og derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

 

Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail. 

 

Du vælger periode i købsprocessen og booker nøjagtig ankomstdato hos Vindrose Rejser på tlf. 33 13 52 23. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses. 

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. 

 

Ved spørgsmål kan Vindrose Rejser kontaktes på tlf. 33 13 52 23. 

En unik kode gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse i den valgte ankomstperiode.

 

Opholdet inkluderer:

 • 4 eller 7 overnatninger på Hotel La Rotonda i dobbeltværelse
 • Halvpension

 

Bemærk: Der betales turistskat på 1,70 EURO pr. person pr. dag.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 03. maj 2021 kl. 23:59

Kør-selv ferie til Gardasøen