Oplev Det Sydfynske Øhav

Sidste chance!

Nyd 5 dage på Sydfyn med udflugter til Ærø, Skarø og Drejø sammen med lokalkendt guide. I skal overnatte på Hotel Christiansminde, der har en fantastisk beliggenhed ved Svendborgsund og masser af udflugtsmål tæt på.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Glæd jer til en rejse, der giver jer 5 dage ved Svendborgsund med udflugter ud i Det Sydfynske Øhav, hvor I med en lokalkendt guide skal opleve Ærø, Drejø og Skarø.

 

I bor på Hotel Christiansminde, der ligger omkranset af træer og få skridt fra vandet, i udkanten af Svendborg og i gåafstand til byens fantastiske havn.

 

Glæd jer til at opleve øerne omkring Svendborg og til at se det smukke øhav fra søsiden, når færgerne tager jer til og fra øerne.

 

Nedenfor kan I finde program, rejsetidspunkter, information om tryghedspakken, udflugtsforslag, priser m.m.


Rejsen inkluderer:

 • 4 overnatninger på Hotel Christiansminde
 • Morgenmad alle dage
 • Middag i Hotel Christiansmindes restaurant
 • 3-retters middag i Hotel Christiansmindes restaurant
 • Oplevelser på Drejø og Skarø med lokal guide inkl. frokost
 • Oplevelser på Ærø med lokal guide inkl. frokost
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport, færgeoverfarter og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

 

Vælg mellem følgende perioder:

 

Den 7. juni til den 11. juni 2021:

SPOTpris 5.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 7.095 kr. pr. person i enkeltværelse

 

Den 5. juli til den 9. juli 2021:

SPOTpris 5.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 7.095 kr. pr. person i enkeltværelse

 

Den 19. juli til den 23. juli 2021:

SPOTpris 5.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 7.095 kr. pr. person i eneværelse

 

Den 10. august til den 14. august 2021:

SPOTpris 5.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 7.095 kr. pr. person i eneværelse


Program

 

Dag 1 – Ankomst til hotellet

I sørger selv for transport til hotellet, hvor I kan parkere gratis, hvis I kommer i bil. Det er muligt at tjekke ind på Hotel Christiansminde fra kl. 15.00.

 

Hotel Christiansminde har en unik placering lige ved Christiansminde Strand, der er Svendborgs bedste badestrand og med skov, træer og grønne områder tæt på. I bliver indlogeret på et værelse med egen balkon eller terrasse, badeværelse kaffe/te-faciliteter, gratis wi-fi og tv. I hotellets restaurant er der panoramaudsigt ud over Svendborgsund med Thurø og Tåsinge liggende på den anden side af vandet. Hotellet har et nordisk inspireret køkken, der anvender lokale produkter og årstidens friske råvarer.

 

Efter indtjekning kan I gå på opdagelse på egen hånd. Se vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede.

 

Det kan på det varmeste anbefales at gå en tur langs Christiansmindestien, hvor I med skoven på den ene side og Svendborgsund og Thurø på den anden går én kilometer ind mod Svendborg i de smukkest tænkelige omgivelser. I kan forsætte endnu en kilometer og komme helt ind til centrum af Svendborg, eller I kan vende om, og enten gå retur langs Christiansmindestien eller følge Øhavsstien retur.

 

Dag 2 – Ø-hop til Skarø og Drejø

Udflugt med forventet afgang kl. 07.30 eller 08.30, og forventet hjemkomst kl. 17.30. Bemærk, at der er to forskellige afgangstidspunkter alt efter dato.

 

Den 8. juni og den 12. august er der afgang kl. 07.30. Den 8. juli og den 20. juli er der afgang kl. 08.30.

 

Program:

Afgang fra færgelejet i Svendborg Havn. I bedes være der senest 10 min. før afgang. Efter en halv times smuk sejlads gennem Det Sydfynske Øhav ankommer I til Skarø, hvor I starter med kaffe og haps på Café Sommersild.

 

Herefter går turen ud til Skarø Kirke, der er beliggende på øens højeste punkt, og hvorfra I har en fin udsigt til Det Sydfynske Øhav. Her skal I se flyvergravene fra anden verdenskrig og høre om øens historie. Næste stop er Apotekerhaven, hvor I får en rundvisning og blandt andet hører om øens spiselige strandurter og får serveret en kryddersnaps.

 

Der er lidt tid på egen hånd før afgang fra Skarø ved middagstid, som enten kan bruges på en tur forbi øens gadekær, hvor det vrimler med frøer og tudser, eller I kan købe en is ved Skarø Is.

 

Efter tre kvarters færgesejlads ankommer I til Drejø, hvor programmet starter med strandsafari-frokost i øens forsamlingshus inkl. en øl, vand eller et glas vin. Guiderne fortæller om øens befolkning, og I besøger efter frokost øens kirke, Drejø Gammel Havn og klinten. Fra klinten er der en fantastisk udsigt til Ærø og Avernakø.

 

Før færgeafgang har I lidt tid til at gå rundt på egen hånd. I samles ved Drejø Forsamlingshus, hvor der også serveres kaffe og kage.

 

Forventet ankomst til Svendborg kl. 17.20.

 

Dag 3 – Ærø

Udflugt med forventet afgang kl. 8:25 og forventet hjemkomst kl. 18.00.

 

Glæd jer til at nyde turen gennem Svendborgsund fra Ærøfærgens dæk, hvorfra der er udsigt til de mange øer og det rige fugleliv, der er i øhavet.

 

I ankommer til færgelejet i Ærøskøbing midt på formiddagen, hvor I mødes med jeres lokale guide, der er født og opvokset på Ærø. Fra Ærøskøbing tager i den naturskønne rute til Marstal, hvor I kommer omkring byens kirke og den hyggelige havn.

Fra Marstal køres der via Ommel og Risemark til Ærø Bryggeri, hvor I får en rundvisning og smagsprøver på bryggeriets øl. Der afsluttes med en frokostplatte inkl. 1 genstand.

 

Turen går nu til Søby, hvor I skal se herregården Søbygaard, Vodderup Klint og Søby Volde samt høre om byggeriet af verdens kraftigste el-færge, der er bygget på Søby Værft og i dag sejler mellem Søby og Als.

 

Dagen afsluttes med en byvandring i Ærøskøbing, der mange steder er en smuk tidslomme med brostensbelagte gader og en smuk kirke beliggende ved byens torv. Der vil være lidt tid på egen hånd, før færgen sejler retur til Svendborg.

 

Der serveres middag i Hotel Christiansmindes restaurant kl. 19.00.

 

Dag 4 – Uden program  

Dagen er afsat til, at I kan gå på opdagelse på egen hånd. Se vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede.

 

Dag 5 – Morgenmad på hotellet og tjek-ud, senest kl. 10.00.     

Farvel til Svendborg, Det Sydfynske Øhav og Hotel Christiansminde efter nogle gode dage.


Oplevelser på egen hånd

 

I får her en række forslag til oplevelser på egen hånd, så I kan få mest muligt ud af jeres tid i Svendborg.

 

Svendborg Havn har igennem de senere år gennemgået en storslået modernisering. Gå en tur langs havnekanten, nyd de mange lystbåde, der lægger til, se færgerne lægge fra eller gå på opdagelse på Frederiksø, der ligger midt i havnen og I mange år var hjemsted for Svendborg værft. I dag er øen en blanding af industri og caféer, hvor det er muligt at nyde en kold øl og få lidt mad. Her finder I også Danmarks Museum for Lystsejlads. Overvej en tur med Helge, den gamle turfærge, der sejler rundt i Svendborgsund. Havnen er det perfekte sted at få pulsen ned.

 

Svendborg by byder på hyggelige handelsgader, smalle stræder, små butikker og hyggelige caféer. Nyd synes af kirkerne i centrum. Gør holdt ved Vor Frue Kirke og nyd synes af livet på byens torv. Find Havnetrappen på toppen af Møllergade, der fører jer ned mod havnen og giver en fantastisk udsigt over havnen.

 

Der er ikke længere til Thurø Dæmningen fra Hotel Christiansminde end at I kan gå, men vi anbefaler alligevel at tage bilen med. Kør igennem Thurø By og gør evt. holdt ved det lokale bryggeri og køb nogle øl eller delikatesser i bryggeriets butik. Forsæt turen ud til Thurøbund, hvor der er fantastiske omgivelser med skov og vand. Er lysten der til en strandtur, så gør holdt ved Smørmosen, hvor der gemmer sig en virkelig god strand bag træerne.

 

Tåsinge ligger på den anden side af Svendborgsundbroen, der hæver sig over vandet. Her anbefaler vi, at I sætter kursen mod Troense. Troense er en lille idyllisk by med talrige fredede bindingsværkshuse. Her er det oplagt at gå en tur langs vandet og nyde synet af Thurø på den anden side. Kør videre til Valdemar Slot og nyd de herskabelige omgivelser. Lad turen gå videre til Bregninge Kirke, hvor det er muligt at komme op i kirketårnet og få den mest betagende udsigt over Det Sydfynske Øhav, der findes.

 

Ved Landet Kirke kan I genopleve den tragiske kærlighedshistorie om Elvira Madigan og Sixteen Sparre, der ligger begravet her, efter for egen hånd, at være kommet af dage, da de ikke kunne få hinanden.

 

Også her kan det anbefales en tur forbi det lokale Bryggeri, der ligger ikke langt fra Svendborgsundbroen.

 

Øen er i sommermånederne en smuk blanding af grønt og blåt, som det kun kan anbefales at besøge.

 

Hjortø er bilfri og har hverken købmand, kro eller kirke. Til gengæld er her ro og fred og et meget rigt dyre- og planteliv. Med kun 4 beboere er Hjortø knap nok befolket, men er til gengæld et oplagt besøgsmål for naturelskere, da man kan opleve over 100 forskellige fuglearter i øens mangfoldige natur. Man kommer til Hjortø med en lille færge fra Svendborg, men den har kun plads til én bil og 12 passagerer, så det er en god idé at reservere plads på forhånd.

 

Faaborg. Med Det Sydfynske Øhav i forhaven og Svanninge Bakker i baghaven ligger Faaborg, én af Danmarks ældste og smukkeste købstæder. Faaborg er indbegrebet af sydfynsk stokroseidyl. Byen emmer af historie med sine brostensbelagte smalle gader, velbevarede gamle købmandsgårde og Klokketårnet, som er byens vartegn.

 

Naturama er Svendborgs moderne naturhistoriske museum, der har en bjergtagende samling af udstoppede dyr, med fokus på nordiske dyr og formidlingen af deres historie. Et uundværligt stop, når man gæster Svendborg.

 

Egeskov Slot. Fyns mest kendte slot, der ikke bare har en uforligneligt smuk slotshave, men også rummer en fantastisk samling af veteranbiler, -motorcykler og -fly i Veteranmuseet, samt et Falckmuseum og det nye Camping Outdoor Museum, der åbner i foråret 2021.

 

Tag turen til Egeskov Slot ad de små fynske bagveje, og nyd undervejs det fynske landskab med herregårde, marker og skov.

 

Danmarks Forsorgsmuseum finder i I Svendborgs gamle fattiggård, hvor I kan få fortællingen om fattiglemmer gennem tiderne og de grumme historier om samfundets udstødte.


Tryghedspakke:

 

Glæd dig til gode rejseoplevelser i trygge rammer.

 

Tryghedsgaranti

Hos Ans Rejser er det meget vigtigt, at du som gæst kan føle dig tryg, når du bestiller din rejse!  Derfor har de indført Tryghedsgaranti på alle rejser i tilfælde af, at restriktionerne forlænges. Det betyder i al sin enkelthed, at hvis du har booket en rejse, som aflyses grundet Covid-19, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Tryg busrejse

Ans Rejser følger til enhver tid myndighedernes vejledning, og chaufføren og rejselederen er altid helt opdateret herpå. På udflugterne benytter de 4-stjernede busser samt sikrer god ventilation i bussen, og alle gæster har naturligvis adgang til håndsprit. Bussen rengøres dagligt.

 

Lokal tryghed

Alle rejseledere ved Ans Rejser er lokalkendte og kan besvare jeres spørgsmål og komme med tips og forslag til udflugter på egen hånd.


Om Ans Rejser

 

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Der sendes afrejseinformation fra Ans Rejser 14 dage før rejsen.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49.

 

Der er et begrænset antal til salg.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • 4 overnatninger på Hotel Christiansminde
 • Morgenmad alle dage
 • Middag i Hotel Christiansmindes restaurant
 • 3-retters middag i Hotel Christiansmindes restaurant
 • Oplevelser på Drejø og Skarø med lokal guide inkl. frokost
 • Oplevelser på Ærø med lokal guide inkl. frokost
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport, færgeoverfarter og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

 

Der ydes ikke børnerabat på rejsen.

 

De angivne tider er vejledende og der tages forbehold for ændringer.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ans Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ans Rejser.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ans Rejser

Engdahlsvej 14, 7400 Herning
Tlf.: 70 26 00 49 | CVR: 41719265 | rejs@ansrejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. juni 2021 kl. 23:59

Det Sydfynske Øhav