CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70’erne

Glæd dig til en forrygende aften med "CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70’erne" i Hermans i Tivoli Friheden lørdag den 26. februar 2022. Nyd for eksempel et genhør med nogle af de mest ikoniske numre fra Bee Gees, ABBA, Queen og Elton John.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Foråret 2022 står i 70’ernes tegn. Her kaster MusicalDanmark sig ud i en musikalsk tour de force med showet "CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70’erne".

 

Som titlen antyder bliver det en rødglødende hyldest til alle de fedeste numre fra 1970'erne. En hyldest til dengang folk gik i brunt tøj, kassebukser og skjorter med kæmpeflipper, alt imens alle skulle lære at danse disco. Til dengang der jævnligt blev sendt mennesker til månen, hvor vi havde oliekrise og bilfrie søndage, og hvor USA var involveret i en krig i Vietnam.

 

Showet vil indeholde indslag fra både Bee Gees og ABBA samt ikoniske rocknumre som Stairways To Heaven og Highway To Hell i kombination med evergreens fra Queen, Electric Light Orchestra, David Bowie og selvfølgelig Elton John. Og mon ikke der også sniger sig noget Gasolin og Shu-Bi-Dua ind også?

 

Hvis du synes, det lyder spændende, så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen lørdag den 26. februar 2022.

 

På scenen kan du se frem til et sprudlende gensyn med sangere og musikere fra MusicalDanmarks tidligere succeser i Hermans: Time Of My Life og Let It Rock. Sammen vil de medvirkende sætte ild til alle de klassiske 70’er hits, så du kan få en forrygende disco-rock aften i Hermans.


Det får du:

  • 1 billet til "CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70’erne" i Hermans i Tivoli Friheden lørdag d. 26. februar 2022 kl. 20.00

 

SPOTpris 219 kr. pr. person. Normalpris 425 kr. Spar 48 %

 

Dit værdibevis ombyttes til en nummereret plads i salen på forestillingsdagen fra kl. 19.00 - 19.50. Ombytningen foregår i Hermans foyer. Sørg derfor for at komme i god tid og have dine værdibeviser printet ud eller synlige på din mobil. 

 

Har du købt flere billetter i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser ved siden af hinanden.

 

Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.

 

Bemærk, at hvis du ønsker en kørestolsplads, henvises du i stedet til Ticketmaster.dk, hvor der er ledsagerordning. Værdibeviset gælder ikke til kørestolspladser.

 

Hvis Covid-19-retningslinjer får indflydelse på tidspunktet for arrangementet, vil du blive kontaktet direkte af MusicalDanmark. Du behøver derfor ikke selv tage kontakt.

 

Har du spørgsmål til koncerten eller dealen, kontakt da venligst MusicalDanmark og ikke Hermans i Tivoli Friheden. MusicalDanmark kan kontaktes på firserne@live.dk.

 

Dit værdibevis ombyttes til en nummereret plads i salen på forestillingsdagen fra kl. 19.00 - 19.50. Ombytningen foregår i Hermans foyer. Sørg derfor for at komme i god tid og have dine værdibeviser printet ud eller synlige på din mobil.

 

Adresse:

Hermans i Tivoli Friheden

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

 

Har du købt flere billetter i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser ved siden af hinanden.

 

Bemærk, at hvis du ønsker en kørestolsplads, henvises du i stedet til Ticketmaster.dk, hvor der er ledsagerordning.

 

Har du spørgsmål til koncerten eller dealen, kontakt da venligst MusicalDanmark og ikke Hermans i Tivoli Friheden. MusicalDanmark kan kontaktes på firserne@live.dk.

Én unik kode gælder for 1 billet til "CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70’erne" i Hermans i Tivoli Friheden lørdag d. 26. februar 2022 kl. 20.00.

 

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til MusicalDanmark. 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

MusicalDanmark

Bjørnbaksvej 14 , 8260 Viby J. , Kontakt: firserne@live.dk
Hjemmeside |

Sidste chance: 21. januar 2021 kl. 23:59

"CANDLE IN THE WIND" i Hermans