Ophold for 2 på Bisserup Strandkro

Sidste chance!

Oplev Sydsjællands charme med et dejligt ophold for 2 på Bisserup Strandkro ved det idylliske fiskerleje Bisserup ved Smålandshavet. Her forkæles I med en 3-retters middag, dejlig morgenmad og kaffe og te på værelset.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Oplev Sydsjællands charme og skønhed med en tur til hyggelige Bisserup Strandkro, der ligger smukt placeret direkte ud til Smålandsfarvandet. Her er en hyggelig atmosfære, en pragtfuld natur og naturligvis masser af dejlig mad.

Kroen ligger ned til den lille havn i Bisserup, hvor gamle fiskefartøjer og lystbåde holder til. Facaden er hvid med blå markiser, og restauranten har mange maritime indslag i både indretning og menu. Her kan du glæde dig til masser af spændende retter med fisk og skaldyr.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Kaffe og te på værelset
 • 3-retters middag (Ved specialarrangement udskiftes 3-retters middag til buffet)
 • Morgenbuffet inkl. 1 morgenbitter

SPOTpris 899 kr. for 2 personer. Normalpris 2.370 kr. Spar 62%

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage fra den 19. november 2020 til og med den 31. august 2021. Opholdet skal være booket hos hotellet senest d. 1. april 2021.

Tillæg og tilkøb

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med Bisserup Strandkro.

 • Weekendtillæg fredag, lørdag, søndag samt helligdage - 299 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Højsæsonstillæg ved ankomst fra maj-august - 180 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Hund i alm. dobbeltværelse - 350 kr. pr. nat pr. hund (skal oplyses, når opholdet bookes)
 • Hund i den store lejlighed - 550 kr. pr. nat pr. hund (skal oplyses, når opholdet bookes)
 • Rødvin, hvidvin ad libitum 2,5 time - 150 kr. pr. person.

Såfremt, at der er specifikke ønsker til menuen i forhold til m.m. skal dette oplyses ved reservation.

Tjek ind: Tidligst kl. 16.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.

Mod et gebyr på 450 kr. er det muligt at ændre jeres booking hos Bisserup Strandkro. Dette kan dog senest ske 4 uger før den planlagte ankomst og afhænger af ledig kapacitet. I kan kun ændre jeres booking én gang. 

Ønsker I flere overnatninger, kan I sagtens købe flere værdibeviser og bruge dem i forlængelse af hinanden. Gør I det, vil menuen ikke være den samme to aftener.

OBS. Ønsker I flere overnatninger i forlængelse af hinanden eller at booke flere værelser samtidig, er det en god ide at ringe til kroen, inden I køber for at høre om ledighed.

Tag flere afsted sammen
Hvis I er mindst 4 personer, som tager på opholdet sammen og derfor køber 2 eller flere værdibeviser, kan I blive opgraderet til Bisserup Strandkros store lejlighed, hvis det aftales på forhånd med kroen.

Lejligheden er på 125 m2 og har med stor fællesstue og 3 dobbeltværelser plads til, at 8 voksne og 4 børn kan overnatte. Lejligheden ligger på kroens 1. sal og har en fantastisk udsigt til indsejlingen til Bisserup Havn.


Skøn restaurant
I restauranten er stemningen hyggelig og uformel, og betjeningen noget helt særligt. Altid med et smil på læben og masser af engagement. I køkkenet får kendte danske og udenlandske retter nyt liv med et strejf af kreativitet, og her er det Sebastian Nick Viskum Løvensten, der styrer slagets gang. Han blev i 2011 udlært kok med medalje og præmie for ekstraordinær kreativitet.

Havn, strand, skov og seværdigheder 
Direkte ved kroen er en dejlig badestrand og et hyggeligt havnemiljø, og i den naturskønne omegn er der rige muligheder for traveture og fuglekig.

Gå ad stien mod stranden og nyd udsigten over vandet og baggrunden mod Kristiansholm Plantage, som er en blandingsskov med gamle løvtræer. Skoven er et besøg værd, fordi den ligger ud til havet med en god badestrand og en flot udsigt ud over Karrebæksminde Bugt. 

I området er der også flere seværdigheder, bl.a. Holsteinsborg Gods, Borreby Gods, Skælskør By og Glænø.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Bisserup-Strandkro - kontakt@bisserupstrandkro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Mod et gebyr på 450 kr. er det muligt at ændre jeres booking hos Bisserup Strandkro. Dette kan dog senest ske 4 uger før den planlagte ankomst og afhænger af ledig kapacitet. I kan kun ændre jeres booking én gang.

Ønsker I flere overnatninger i forlængelse af hinanden eller at booke flere værelser samtidig, er det en god ide at ringe til kroen, inden I køber for at høre om ledighed.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at I booker jeres ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan I returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det, er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Bisserup Strandkro kontaktes på - kontakt@bisserupstrandkro.dk.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage fra den 19. november 2020 til og med den 31. august 2021. Opholdet skal være booket hos hotellet senest d. 1. april 2021.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Kaffe og te på værelset
 • 3-retters middag
 • Morgenbuffet inkl. 1 bitter


Tillæg og tilkøb

 • Weekendtillæg fre-, lør-, søn- og helligdage: 299 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Højsæsonstillæg ved ankomst fra maj-august: 180 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Hund i dobbeltværelse/lejlighed: 350/550 kr. pr. nat pr. hund.
 • Vin ad libitum 2½ time: 150 kr. pr. person.


Ønsker i forhold til allergi m.m., oplyses ved reservation.

Den oplyste pris er baseret på de officielle listepriser plus eventuelle andre ydelser.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bisserup Strandkro.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bisserup Strandkro*

Bisserup Havnevej 67 , 4243 Rude
Tlf: 55 45 91 91 | CVR: 41337346 | kontakt@bisserupstrandkro.dk |

Sidste chance: 25. december 2020 kl. 23:59

Bisserup Strandkro