Gourmetophold på sønderjyske Christie's

Sidste chance!

I Sønderjylland ligger den charmerende kro, Christie's, som er kendt for sit gourmetkøkken baseret på sønderjyske traditioner, naturen og de historiske rammer. Dette ophold er med appetizer, gourmetmiddag, vinmenu, kaffe med sødt og morgenbord.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I det naturskønne grænseland er der ikke langt imellem kroerne, og variationen er stor. Både hvad angår arkitektur, natur og ikke mindst maden. Derfor er Sønderjylland et fantastisk rejsemål.

Når du skal vælge et sted at bo, så lad det være Christie's Sdr. Hostrup Kro. Foruden den idylliske beliggenhed og de charmerende historiske rammer får du her store sønderjyske madoplevelser.

Her får I et ophold, der kan indløses helt frem til 1. februar 2022. Det er den oplagte julegave til én, du vil dele en unik og forkælende oplevelse med.


Vælg mellem ophold med 1 eller 2 overnatninger for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse (hotelhytte)
 • Appetizer
 • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.00)
 • 5-retters vinmenu
 • Kaffe/te med sødt (serveres ved bordet)
 • Morgenbord med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekend/helligdage).

SPOTpris 1.598 kr. for 2 personer i dobbeltværelse. Normalpris 3.196 kr. Spar 50 %

SPOTpris 1.198 kr. for 1 person i enkeltværelse. Normalpris 1.998 kr. Spar 40 %

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (hotelhytte)
 • 2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.30) - dag 1
 • Appetizer
 • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.00) - dag 2
 • 5-retters vinmenu - dag 2
 • Kaffe/te med sødt (serveres ved bordet) - dag 2
 • Morgenbord med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekend/helligdage).

SPOTpris 2.498 kr. for 2 personer i dobbeltværelse. Normalpris 4.996kr. Spar 50 %

SPOTpris 1.898 kr. for 1 person i enkeltværelse. Normalpris 3.298 kr. Spar 42 %

Bemærk, at der ikke er rengøring på værelserne mellem 1. og 2. dag.

 

Tilkøb (tilkøbes på SPOTdeal under købsprocessen):

1 ekstra overnatning inkl. morgenmad - 900 kr. for 2 personer


Når I har valgt jeres ophold blandt varianterne, trykker I blot på plusset midt på skærmen og tilkøber den variant, der hedder "Ekstra overnatning for 2 personer". 


Tillæg (betales direkte til Christie's Sdr Hostrup Kro):

Tillæg ved ophold fredag/før helligdage - 300 kr. pr. værelse pr. nat.
Tillæg ved ophold lørdag og helligdage - 500 kr. pr. værelse pr. nat (almindelige søndage betragtes ikke som helligdage, og der er hermed ikke noget tillæg).


Tilkøb (tilkøbes og betales direkte til Christie's Sdr Hostrup Kro):

Opgradering til Comfortværelse - 100 kr. pr. værelse pr. nat.
Opgradering til Terrasseværelse - 200 kr. pr. værelse pr. nat.
Opgradering til Juniorsuite - 200 kr. pr. værelse pr. nat.
Opgradering til Suite med spa eller dampbad - 400 kr. pr. værelse pr. nat.
Mulighed for medbringelse af hund - 200 kr. pr. nat pr. hund. Kun muligt i hotelhytter og suite 507 (kun små hunde i suiten).
Ønsker man at ændre i menuen (skifter dagligt) vil der evt. være et tillæg på 50 - 150 kr.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.30.

OBS! Hver dag laves der en ny menu i køkkenet. Har man fødevareallergi, råvarer man ikke spiser/tåler etc. kan Christie's tage højde for dette. Dette skal dog oplyses pr. mail senest 24 timer før ankomst. Oplyses dette senere eller først ved ankomst, betales 50 kr. pr. ændret ret.


Sønderjysk gourmet
I kroens restaurant serveres der usædvanlig høj gastronomi af lokale sønderjyske råvarer. Alt efter sæson er de fleste af råvarerne fra kroens køkkenhave, der ligger på bagsiden af hovedbygningen. En køkkenhave, der overrasker i omfang og variation. Her kan du gå rundt på grusstier og dufte til blandt andet lavendel og plukke et hindbær (hvis ingen ser dig). Derudover tilbereder kroen fisk, skaldyr og ost i egen røgeovn.

Når du sætter dig i kroens restaurant om aftenen, vil du blive imponeret over, hvor lækre og godt tilberedt råvarerne er, og ikke mindst hvor meget smag retterne har. Stilen er både traditionel og moderne dansk. Du kan om sommeren blandt andet få serveret bagt torsk med brunet smør og kalvefilet med sennespsglace, blomkålspuré og nye kartofler.

Kroen er ikke bare formidadel til det med mad. Vin har de også ualmindeligt godt styr på. Vinkælderen er med et bredt udvalg af vine fra hele verden. Blandt andet kan du få skøn Chardonnay fra Chile, klassisk Bourgogne fra Frankrig og fantastisk Pinot Noir fra Californien.

Intim og stemningsfuld restaurant
Mad og vin bliver serveret i et stemningsfuldt og intimt miljø. Restauranten er i den gamle charmerende krobygning og består af flere mindre lyse rum med udsigt til en stille landevej.

Der er kræset for borddækningen. Her er farvede glas, friske blomster og funklende stearinlys. Bemærkelsesværdigt er baren i funklende bronze, der med den store bowle med champagne tilføjer et snert af eksklusivitet.

Tjenerstaben er ekstraordinært årvågen og effektiv, sød og vidende. Og det gælder i lige så høj grad resten af personalet på kroen.   

Lækkert morgenbord
Madindtrykkene fortsætter ved morgenbordet. Her kan du finde et mindre og nøje udvalg af delikatesser. Foruden klassikere som brød, blødkogte æg og yoghurt er der hjemmelavet æble/ingefærshot, hjemmelavet nutella og friskskåret frugt.  

Vil du have noget af oplevelsen med hjem, kan du købe vin fra vinkælderen. Kun en kort køretur fra kroen ligger Krusmølle - en stor livsstilsbutik. Her kan du blandt andet få lokale delikatesser. Snup en frokost eller kage og kaffe i deres café, Fru Loff’s Café. Her hersker nostalagi og hygge.

I forbindelse med jeres ophold kan det også anbefales at besøge Gråsten Slot, Ribe eller Rømø, hvor I alle steder vil kunne opleve de levende købstæder med hyggelige handelsstrøg og gamle velbevarede huse.

Spil golf
Placeringen er ideel, hvis du er golfentusiast. Området har mange gode golfmuligheder, og der er billige greenfee-vouchers til bl.a.: Haderslev Golfklub, Aabenraa Golfklub, Nordborg Golfklub, Sønderjyllands Golfklub og Royal Oak i Jels til 200 kr. pr. greenfee. Bookes på golfbox. Greenfees købes og afhentes på Christie’s Sdr. Hostrup Kro.


Hotelhytter
Christie's har 10 fritliggende Hotelhytter på ca. 22 kvm, alle af hotelværelses-standard og udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv. Værelserne ligger uforstyrret i et grønt og frodigt område tæt på kroen og ved den skønne park og har egen lille overdækket terrasse med havemøbler.


Flotte anbefalinger
På det brugerdrevne anmedlersite Tripadvisor har Christie’s fået et ‘udmærkelsescertifikat’ og nogle af de begejstrede gæster siger:

"Fantastisk
Endnu engang var besøget hos jer helt i top. Vi kom en time før tid men blev mødt af den sødeste elev i receptionen der kunne fortælle at vores hytter allerede var klar så vi kunne bare flytte ind og senere komme til kaffe. En 5 retters menu smagte bare dejligt ligeså vinene. Serveringen i top. Vi er pjattede med hytterne og der var varmet dejligt op til vi kom. Morgenbordet dejligt, ikke en finger at sætte på noget"
- Anmeldt marts 2020.

"Fremragende betjening, mad og vin
Fremragende mad, vin og betjening Vi har været på et ophold (SPOT deal) med 1 overnatning og 5 retters gourmetmiddag med tilhørende vine. Vi blev budt velkommen med kage og sønderjysk brødkage samt æbleskiver. Middagen med tilhørende vine (som blev genopfyldt) var fremragende - nok den bedste mad, vi nogensinde har fået. Og vinene var flot afstemte efter maden. Betjeningen var helt i top. Vi fik fin præsentation af mad og vin ved hver enkelt servering. Det er ikke sidste gang, vi kommer til Sdr. Hostrup Kro."
- Anmeldt december 2019.

"2. besøg - dobbelt fantastisk
1. besøg var også fantastisk. Denne gang boede vi i hovedbygningen. Værelserne er gammeldags, men sengene er gode og alt fungerer upåklageligt. Jeg synes indretningen er charmerende. Vi fik 4 retter inkl. vin og det var
F A N T A S T I S K!! Maden var mere end fantastisk og tjenerne engagerede og humoristiske. Vi grinte hele aftenen.
Vi ønskede:
- god mad
- venlige mennesker
- hygge
Og vi fik alt det og meget mere. Book det og nyd det!"
- Anmeldt november 2019.

Læs alle anmeldelserne herDu køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Sådan booker du dit ophold:
1. Ring til Christies Sdr. Hostrup Kro og forhør om ledige datoer på tlf.: 74 61 34 46 alle hverdage mellem kl. 10.30 og 16.00. (Der er dog nedsat telefontid under coronakrisen. Her modtager vi jeres opkald fra kl. 11.00 - 15.00 på alle hverdage).
2. Videresend dit værdibevis til info@christies.dk med påført aftalt dato.
3. Du modtager inden 24 timer en mailbekræftelse fra Christie's Sdr. Hostrup Kro. (Der er dog nedsat kontortid under coronakrisen. Her besvares mails ca. hver anden hverdag)
4. Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal kun har et begrænset antal ledige værelser til salg pr. dag pr. kampagne, derfor book inden de 14 dages fortrydelsesret, så hvis I ikke kan få jeres ønskede dato, har I mulighed for at annullere købet.
5. Booking er bindende 7 dage før ankomst.
6. Booking skal ske senest den 1. november 2021.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført. Når opholdet er booket er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres desuden opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Ved spørgsmål kan Christie's Sdr. Hostrup Kro kontaktes på tlf.: 74 61 34 46 alle hverdage mellem kl. 11.00 og 15.00.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage HELT FREM til og med d. 1. februar 2022.


Én unik kode gælder for det valgte ophold til 2 personer på Christie's Sdr. Hostrup Kro.

Ophold med 1 overnatning:
1 overnatning i dobbeltværelse (hotelhytte)
Appetizer
5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.00)
5-retters vinmenu - kan byttes til saft- eller ølmenu
Kaffe/te med sødt (serveres ved bordet)
Morgenbord med gratis bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekend/helligdage)

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger:
2 overnatninger i dobbeltværelse (Hotelhytte)
2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.30) - dag 1
Appetizer - dag 2
5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.00) - dag 2
5-retters vinmenu - dag 2 - kan byttes til saft- eller ølmenu
Kaffe/te med sødt (serveres ved bordet) - dag 2
Morgenbord med gratis bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekend/helligdage)

Bemærk, at der ikke er rengøring på værelserne mellem 1. og 2. dag.

Tillæg (betales direkte til Christie's Sdr Hostrup Kro):
Tillæg ved ophold fredag/før helligdage - 300 kr. pr. værelse pr. nat.
Tillæg ved ophold lørdag og helligdage - 500 kr. pr. værelse pr. nat (almindelige søndage betragtes ikke som helligdage, og der er hermed ikke noget tillæg).

Tilkøb (tilkøbes på SPOTdeal under købsprocessen):
En ekstra overnatning inkl. morgenmad - 900 kr. for 2 personer

Tilkøb (tilkøbes og betales direkte til Christie's Sdr Hostrup Kro):
Opgradering til Comfortværelse - 100 kr. pr. værelse pr. nat.
Opgradering til Terrasseværelse - 200 kr. pr. værelse pr. nat.
Opgradering til Juniorsuite - 200 kr. pr. værelse pr. nat.
Opgradering til Suite med spa eller dampbad - 400 kr. pr. værelse pr. nat.
Mulighed for medbringelse af hund - 200 kr. pr. nat pr. hund. Kun muligt i hotelhytter og suite 507 (kun små hunde i suiten).
Ønsker man at ændre i menuen (skifter dagligt) vil der evt. være et tillæg på 50 - 150 kr.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.30.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Christie's Sdr. Hostrup Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Christie's Sdr. Hostrup Kro

Sdr. Hostrup Østergade 21, 6200 Aabenraa
Tlf: 74 61 34 46 | CVR: 35480072 | info@christies.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. december 2020 kl. 23:59

Ophold på Christie’s i Sønderjylland