Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Hent tapas fra GRAND fromage i Aarhus

TAKEAWAY: Hent den lækreste tapas med hjem fra GRAND fromage i Aarhus. Du får bl.a. oste, pølse, skinke og meget mere til KUN 79 pr. kuvert. Minimumkøb KUN 2 kuverter.

AARHUS - TAKEAWAY fra GRAND fromage for kun 79 kr. pr. kuvert. Minimumkøb KUN 2 kuverter.

Pris 79

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
812 solgte

Værdi167

Rabat52

Spar88

Læg vejen forbi den fine delikatessebutik GRAND fromage i Aarhus, og forkæl familien med den lækreste tapas.

Her får du en pakke med lækker tapas, som bl.a. indeholder oste, pølse og italiensk skinke og mange andre specialiteter. Tapas, som er lige til at anrette på dit eget service og stille på bordet.

Ikke bare en osteforretning
GRAND fromage er en verden af oste og andre delikatesser fra hele Europa. Kulinariske oplevelser, som man ikke finder i almindelige osteforretninger og supermarkeder.

Forretningen samarbejder med nordiske gårdmejerier om at udvikle nye spændende oste, gerne lavet på recepter og teknikker gravet frem fra historiebøgerne. Disse oste føres under eget varemærke. Og de modner også selv en stor del af deres oste.

De indkøber spændende charcuteri, og de udvikler selv charcuteri af svine- og oksekød. De indkøber desuden en bred vifte af andre delikatesser som olier, balsamico, nødder og tørrede frugter fra nøje udvalgte leverandører i hele Europa.


Tapaspakken indeholder:

Comté de Fruitière
Denne ost produceres af rå komælk og kun om sommeren i Jurabjergene. Efter 3 mdr. modning på mejeriet overflyttes de ca. 40 kg store oste til videre modning i de gamle underjordiske fæstningsanlæg langs den fransk-tyske grænse fra 1. verdenskrig. Her er der den helt rigtige fugtighed og temperatur, som giver osten de perfekte modningsbetingelser. Denne Comté udvælges som 6-7 mdr. Osten smelter i munden og giver en nøddeagtig, sødlig smag.

Tomme Givree
Denne ost er en halvfast komælksost fra Rhónes - Alpes. Osten modner med hvidskimmel og konsistensen er cremet med en mild og frisk smagen.

Fromage de Montagne
Fremstillet af komælk ved et lille privat mejeri i Rhónes - Alpes,hvor osten modner i gamle bjerggrotter i 1200m højde. Den er en halvfast ost med en skorpe, der er dækket af grå skimmel. Smagen er frisk og pikant.

Rosette de Leon
Denne svinekødspølse er fremstillet nær Sainte-Foy-l'Argentière, vest for Lyon hos en lille familiedrevet virksomhed. Det er en klassisk sydfransk pølse marineret i rødvin og lufttørret. Smagen er krydret med tydelige toner af rødvin.

Lyonnais skinke
Regionen Sainte-Foy-l'Argentière. Denne skinke er lavet på franske fritgående tungsvin. Skinken saltet og krydres med områdes lokale krydderier, hvorefter den lufttørres i 8 mdr.

Fransk landpaté
Fremstillet af en lille familievirksomhed, der ligger i det vestlige Frankrig, der selv opfostrer grise til videre forarbejdning af disse fantastiske patéprodukter. Patéen er lavet med et specielt match, fordi der er svinelever, kyllingelever og andelever, og som noget helt særligt, tilsat en lokal aperitif pineau.

Butterdejstwist med Gruyere
Disse twisters bliver lavet hos et familiefirma i Schweiz, som siden 1930’erne har lavet bagværk ud fra de bedste råvarer fra det lokale område. Snacksene er bagt med smør, som giver en helt fantastiske smag.

Hjemmelavet kapersmayo

Karamelliseret rødløg

Mix oliven


Minimumkøb er kun 2 kuverter.

Der skal bestilles senest dagen før inden kl. 12.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra d. 21. marts til den 15. august 2020 – (bemærk der kan være ferielukket i juli måned – tjek hjemmeside for info http://www.grand-fromage.dk)

OBS: Der følger ikke brød med.


Et familieforetagende
Den daglige ledelse i GRAND fromage består af Jens-Einar Lindbjerg Jensen og sønnen Thomas Lindbjerg. Jens-Einar er opvokset med ost og smør på Lindbjerg Mejeri v. Varde i Vestjylland og har gennem hele livet haft en stor interesse for mad og ikke mindst oste.

Thomas Lindbjerg er udlært kok og har bl.a. arbejdet som chef på den 2-stjernede Michelin restaurant Relais de la Poste i Frankrig. Han har desuden læst til mejeriingeniør på Landbohøjskolen. Under studiet var han bl.a. på studieophold i Frankrig, hvor han producerede Comtéoste, og i Sverige, hvor han producerede blåskimmeloste.

Priser og udmærkelser
GRAND fromages passion for oste har givet dem en række priser og udmærkelser. World Cheese Award 2010: Guldmedalje til vores ost Skallingen i kategorien fast ost; Nordens bedste blåskimmelost 2010 til Lindbjerg Blue; Nordens bedste fastost 2009 til Fynbo Extra og Nordens bedste ost 2007 og 2008 til Ho Holme. Og senest til Nordisk Ostefestival 2016 fik de Guld for deres Marsk Brie og Lindbjerg HVID ged med dildkrone og ved World Cheese Awords 2016 vandt Lindbjerg Hvid Ged en guldmedalje.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du bestiller dine tapas på telefon 86 19 82 96 – senest kl. 12 dagen før afhentning og gerne i endnu bedre tid. Husk at oplyse at det er en SPOTdeal, når du bestiller.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Adresse:
Guldsmedegade 27
8000 Aarhus C

Åbningstider:
Mandag 10 – 17:30
Tirsdag 10 – 17:30
onsdag 10 – 17:30
Torsdag 10 – 17:30
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 14:00

Én unik kode gælder for én kuvert. Der skal minimum købes 2 kuverter.

Tapaspakken indeholder:
Comté de Fruitière
Tomme Givree 
Fromage de Montagne 
Rosette de Leon
Lyonnais skinke
Fransk landpaté
Butterdejstwist med Gruyere
Hjemmelavet kapersmayo
Karamelliseret rødløg
Mix oliven 

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra d. 21. marts til den 15. august 2020 – (bemærk der kan være ferielukket i juli måned – tjek hjemmeside for info http://www.grand-fromage.dk)

OBS: Der følger ikke brød med.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til GRAND Fromage.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

GRAND fromage

Guldsmedegade 27 , 8000 Århus C


Sidste chance: 03. april 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst