Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Piemonte med Michelin-anbefalet middag

Tag på den ultimative livsnyderrejse til Piemonte, bo på 4* hotel i Alessandrias historiske centrum og nyd en 4-retters Michelin-anbefalet middag i smukke omgivelser. Udforsk området til fods eller i bil. Inkl. fly, billeje, middag, morgenmad m.m.

PIEMONTE - 3/4 nt. på 4* hotel, gourmetmiddag, velkomstdrink, morgenmad og billeje. Fly fra CPH/BLL.

Pris 3.595

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Alli Due Buoi Rossi er et elegant 4-stjernet hotel i centrum af den historiske bymidte i Alessandria. Alle værelserne er i et stilfuldt design med en unik indretning. Bygningen fra 1741 har igennem tiderne huset mange kendte personer, lige fra Orson Wells og Gorbatjov til Pelè, og den ligger lige ved siden af kirken.

Ønsker man at indtage en cockail kan dette gøres i Vermouth-baren i stueetagen. De 48 værelser er alle moderne og fremstår smukt renoveret med respekt for historien. De er alle udstyret med gratis wifi, fladskærm, pengeskab, minibar og aircondition.

Hotellets fine restaurant er anbefalet i michelin-guiden, og retterne tager udgangspunkt i det traditionelle cuisine fra Piemonte med et præg af japanske toner. Følgende er nævnt i Michelin-guiden:

”High quality cooking, worth a stop. Using top quality ingredients, dishes with distinct flavors are carefully prepared to a consistently high standard”

“Very good standard, Excellent wine list”


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København til Bergamo t/r med Ryanair
  • 10 kg håndbagage
  • 3 overnatninger på det 4* Hotel Alli Due Buio Rossi
  • 4-retters Michelin-anbefalet middag på hotellets restaurant
  • 1 velkomstdrink inkluderet
  • Morgenmad alle dage
  • Billeje under hele rejsen.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.


Tilkøb (betales til Vindrose Rejser):

  • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
  • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
  • Opgradering til superior-room - 795 kr. pr. værelse.

Området
I det nordlige Italien ligger den kendte vin- og madregion Piemonte. Karakteristisk for området er en smuk, grøn og frodig natur, der er beriget med bløde bakker, store skovområder og næsten endeløse rækker af vinmarker, alt sammen beliggende lige syd for de italienske alper. På grund af dette kaldte romerne Piemonte for “landet ved bjergets fod”. Selvom området ikke er Italiens største vinregion, hvad angår kvantitet, har Piemonte med sine topkvalitetsvine fået et solidt omdømme blandt vin connaisseurs.

For bare at nævne nogle få, er det netop i Piemonte at Barolo og Barbaresco bliver produceret, samt den mousserende vin Asti Spumante. Grunden til dette er det til tider rå og barske klima i området samt beliggenheden ved Alpernes fod, der gør underværker for vinstokkene. Når det kommer til råvarerne i området, er det mest nævneværdige alle de fantastiske trøfler, der findes her. På trods af alle disse fantastiske ting er området ikke overrendt med turister, og italienerne selv kender påskønner til alt evighed den gode mad og de fine vine, som området producerer og frembringer.

Udover fantastiske smagsoplevelser finder man også i Piemonte charmerende byer på de fremtrædende bakker, stærke kulturelle traditioner, gamle slotte, smukke kirker og historiske klostre. En hyggelig tur i de frodige vinmarker giver dig en fantastisk oplevelse i form af den mildest talt imponerende udsigt ud over det bakkede landskab og de snedækkede alper i det fjerne. Regionen har mange herlige middelalderbyer som Alba, Asti og ikke mindst Barolo, som har givet navn til den før nævnte vin.


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal. I årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot og Facebook, og se de flotte billeder på Instagram.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23

Én unik kode gælder for 1 person. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

Fly fra Billund eller København til Bergamo t/r med Ryanair
10 kg håndbagage
3 overnatninger på det 4* Hotel Alli Due Buio Rossi
4-retters Michelin-anbefalet middag på hotellets Michelin-restaurant
1 velkomstdrink inkluderet
Morgenmad alle dage
Billeje under hele rejsen.

Tilkøb (betales til Vindrose Rejser):


Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
Opgradering til superior-room - 795 kr. pr. værelse.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 02. marts 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst