Julemarked i Tønder og Flensborg. Kom i julestemning med julemarkeder, grænsehandel og ophold på Hotel Landhaus Smaga i Süderlügum tæt ved den dansktyske grænse. I får overnatning for 2 personer i dobbeltværelse og morgenmad fra kun 540. kr. Spar 40%.

Sidste chance!

Julemarkederne er en tradition, som vi danskere - ligesom juletræet - har taget til os fra tyskerne. Nu kan du opleve Danmarks første og smukkeste julemarked i Tønder, julemarkedet i Flensborg og nyde en overnatning på hyggelige Hotel Landhaus Smaga.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner
Mange af de juletraditioner, som gør, at vi alle ser frem til julen, stammer fra Tyskland. Juletræet og julemarkedet har vi således taget til os for at skabe hjerternes fest. Nu kan du opleve det bedste af tysk og dansk julestemning, når SPOTdeal tilbyder ophold på det hyggelige Hotel Landhaus Smaga. Du planlægger selv dit ophold, men for at få mest ud af dit ophold anbefaler vi følgende program.

Ankomstdag: Kør selv til julemarkedet i Tønder. Når i er færdige kører i til hotellet i Süderlügum, hvor i tjekker ind på hotellet og nyder jeres overnatning. Prøv gerne husets 3-retters middag for kun 125 kr. pr. person.

Afrejsedag: Nyd morgenmaden på hotellet inden i tjekker ud og kører til julemarkedet i Flensborg. På vejen derfra handler i toldfrit i de mange grænsehandelsbutikker inden i sætter kursen hjemad igen.

Hotel Landhaus Smaga, Süderlügum
Opholdet inkluderer overnatning for 2 i dobbeltværelse på Hotel Landhaus Smaga, Süderlügum inklusiv morgenmad. Ankomst skal ske i perioden 10. november til 14. december 2012.

3 retters aftensmad på hotellet kan købes for 125 kr. pr. person. I køber middagen direkte på hotellet. Kokken skifter jævnligt menuen men den kunne bestå af:

Forret: Dagens Suppe
Hovedret: Wienerschnitzel med kartofler
Dessert: Kaffe og dessert.

Hotellet tilbyder gratis parkering og du kan medbringe din hund for kun 5 euro pr. dag.

Hotel Landhaus Smaga er et godt 3-stjernet familiedrevet landhotel med anneks, beliggende midt i grænse indkøbs byen Süderlügum ca. 6 km fra grænsen ved Tønder. Hotellet er godt som basehotel til mange udflugter. Der er god atmosfære på hotellet og en god restaurant. Du parkerer gratis. Alle værelser har privat bad og toilet, men hotellet har ingen elevator.

Inkluderet i Dagens SPOTdeal er 1 overnatning inklusiv morgenmad for 2 personer. Ved ankomst mandag-torsdag er prisen 540 kr. Ved ankomst fredage eller lørdage er prisen 600 kr.

Julemarkedet i Tønder
Julemarkedet i den gamle købstad Tønder med de krogede gader og spændende gavlhuse afholdes i perioden 10. november til 16. december 2012. Torvet er julepyntet og hyggen understreges af vel nok Danmarks smukkeste julebelysning. Besøg de små julehytter på torvet eller Det Gamle Apotek. Som noget nyt kan du også opleve en ”ægte flyvende julemand” med rensdyr spændt for kanen. Tønders julemand flyver dagligt i kane fra Tønder kirketårn til torvet i hverdage kl. 15.30 og i weekender (lørdage og søndage) kl. 15.30 og igen kl. 16.30. Julemarkederne er en tradition, som vi danskere - ligesom juletræet - har taget til os fra tyskerne. Tønder julemarked er Danmarks første og smukkeste.

Tønder er en 760 år gammel købstad med 10.000 indbyggere (i dag stor kommune). Engang var Tønder en havneby ved Vidåen. Det var handlen mellem Flandern og Tønder, der gav rigdom til byen. Man handlede med Tønder Kniplinger, sølv og hollandske køkkenkakler. Vandtårnskuppel med Wegners stole.

Julemarkedet i Flensborg
Julemarkedet i Flensborg afvikles fra 26. november til 31. december 2012. Tyskland har med sin katolske baggrund en mangeårig tradition, og er verdensmestre i spændende jule- og adventsmarkeder. Når tyskerne laver julemarked gør de det med manér, med kæmpe juletræ, julegløgg og masser af boder med julerier. Den længste og smukkeste shopping gade i Nordtyskland ligger i Flensborg lige syd for grænsen, meget spændende gågade, der summer af julestemning, og har mange spændende boder og specialforretninger. Den gamle bykerne i Flensborg med skønne husfacader og købmandsgårde stråler i juleglans og er den perfekte ramme om julemarkedet. Centrum på julemarkedet er den store julepyramide på Südermarkt, omkranset af de omkring 60 boder med kunsthåndværk, juleknas og julepynt fra Tyskland og Danmark. Prøv den berømte Flensborg punch, grog, Glühwein, kakao og varme pølser.

Flensborg er en gammel dansk by med ca. 100.000 indbyggere. Byen har en nyrestaureret havn med havne-cafeer og en helt speciel atmosfære. Meget lang gågade med flotte husfacader og mange butikker. Desuden findes op til strøget en del karakteristiske handels-baggårde som i dag er restauranter og små butikker. Særlige områder er Rødegade/Rote Strasse og gadens baggårde.

Lauritzen Rejser
Lauritzen rejser er udbyder et stort udvalg i kør-selv-ferie og er eksperter i Nordtyskland.


Du reserverer dit ophold hos Lauritzen Rejser på telefon 7472 1520 – husk at oplyse, at det er en SPOTdeal og den unikke kode på værdibeviset.

Ring og hør Lauritzen Rejser om mulighederne for børn på opredning.


Værdibeviset gælder for 1 overnatning inklusiv morgenmad for 2 personer på Hotel Landhaus Smaga i perioden 10. november til 14. december 2012. Du finder hotellet på adressen Hauptstraße 20, 25923 Süderlügum, Tyskland

Aftensmad er ikke inkluderet i prisen men kan tilkøbes på hotellet.

VIGTIG INFORMATION
Der er som udgangspunkt 25 værelser tilgængelig på samtlige datoer. Der tages dog forbehold for udsolgte datoer (7. + 8. december er allerede udsolgt). Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber, så du kan returnere din SPOTdeal, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Lauritzen Rejser*

Torps Have 2, 6270 Tønder
Tlf.: 74 72 15 20 | CVR: 40450785 | lr@lauritzen-rejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. oktober 2012 kl. 23:59

Julemarked i Tønder og Flensborg. Kom i julestemning med julemarkeder, grænsehandel og ophold på Hotel Landhaus Smaga i Süderlügum tæt ved den dansktyske grænse. I får overnatning for 2 personer i dobbeltværelse og morgenmad fra kun 540. kr. Spar 40%.