Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Gourmet og vinteridyl på Fakkelgaarden i Sønderjylland

Skynd dig!

Kun 3 tilbage

Store gourmetoplevelser, fantastisk beliggenhed og en ganske særlig stemning får folk til at vende tilbage til Fakkelgaarden igen og igen. Glæd dig til værelse med fjordudsigt, hjemmebag og 4-retters gourmetmiddag. Den oplagte julegave til livsnyderen.

FAKKELGAARDEN ved Flensborg Fjord - Ophold med 4-retters gourmetmiddag for 2 pers. Begrænset antal.

Pris 1.890

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
197 solgte

Værdi2.994

Rabat36

Spar1.104

I det sønderjyske grænseland med en storslået udsigt over Flensborg Fjord ligger Hotel & Restaurant Fakkelgaarden. Fakkelgaarden er et fantastisk sted med en internationalt anerkendt restaurant og en enestående service. Et sted, hvor absolut intet er overladt til tilfældighederne.

Nu kan du opleve vinteridyllen sænke sig over Fakkelgaarden med dette ophold, der indbyder til gåture i naturen, hygge ved pejsen og ikke mindst en udsøgt gourmetoplevelse. 


Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • Stempelkaffe & hjemmebag ved ankomst
  • 4-retters gourmet aftenmenu
  • 1 overnatning i delt dobbeltværelse med fjordudsigt
  • Fakkelgaardens morgenkomplet

SPOTpris kr. 1.890 for 2 personer. Normalpris kr. 2994. Spar 35%.

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til lørdag fra d. 07. januar til og med d. 30. april 2020.

Der er et begrænset antal ophold til salg.

Tillæg (afregnes direkte på Hotel & Restaurant Fakkelgaarden ved afrejse):

  • Tillæg ved ankomst fredage og lørdage - 299 kr. pr. person

En ganske særlig stemning
Lige siden Fakkelgaarden åbnede en sommerdag i 1992, har det været et unikt sted med en ganske særlig stemning og stil. Personalet står klar til at byde velkommen til et gourmetsted, hvor maden er en stor oplevelse i sig selv og altid en rejse værd.

Derfor er både anmeldere, livsnydere, feinschmeckere og gæster med hang til luksus og selvforkælelse i flere årtier strømmet til Fakkelgaarden. Alle er de blevet budt på skønne oplevelser langt ud over det sædvanlige. Her er en ganske særlig stemning og mange lækre detaljer – nøjagtig som man kan forvente det på et sted som Fakkelgaarden.

Derfor er SPOTdeal også stolte over igen at kunne tilbyde et fantastiske ophold på Fakkelgaarden. Sætter du pris på gourmetmad, unikke oplevelser og forkælelse, er Fakkelgaarden stedet at tage hen.

Enestående gastronomi og service
Fakkelgaardens gourmetrestaurant ligger i to etager i det karakteristiske runde tårn. Herfra kan du under gourmetmiddagen nyde udsigten over Flensborg Fjord.

På Fakkelgaarden tages du med på en gastronomisk rejse. Køkkenet arbejder ud fra en klar kulinarisk filosofi, hvor det gang på gang lykkes at overgå gæsternes forventninger. Gourmetmenuen er et bombardement af store smagsoplevelser og sanseindtryk.

I køkkenet styrer Esben Krogh, der i 1992 startede som kokkeelev på Fakkelgaarden. Efter endt læretid, gik turen bl.a videre til kendte Michelin-restauranter som: Kommandanten, Kong Hans Kælder og ikke mindst den 3-stjernede Auberges de L’ill i Frankrig.

Køkkenet er fransk inspireret tilsat en nøje afmålt dosis sønderjysk kvalitet i form af råvarer fra små lokale producenter. Der er lam fra Tønder Marsken, hjortekød fra Sønderhav, asparges fra Als, og laksen, ja, den ryges naturligvis i egen røgeovn. Det hele serveres med den rette timing og elegance.

Samtidig byder Fakkelgaardens vinkælder på en sandt overflod af fantastiske vine. Vinkortet spænder fra traditionelle europæiske vine til spændende oversøiske vine.

Luksuriøse rammer
Når du bevæger dig rundt på hotellet, bliver du draget af den smukke udsigt over Flensborg Fjord. Nyd udsigten fra Tårnrestauranten eller Fakkelgaardens terrasse.

Før middagen kan I sætte jer i den stemningsfulde 'Den Blå Gendarm' - Fakkelgaardens bar og pejsestue, hvis navn refererer til, at bygningen er opført på Gendarmstien. Baren er indrettet med billeder og antikviteter fra en svunden tid, hvorfor det er som at træde ind i en historiebog, hvor der løftes en flig af den sønderjyske fædrelandshistorie. Læn dig tilbage i de bløde lænestole og nyd en cognac og pejsens knitren i stearinlysets skær.

I overnatter på særdeles flotte og lyse værelser, der er indrettet i nordisk, maritim stil. Her vil I ikke blot falde hurtigt i søvn på grund af den friske fjordluft og gode mad, men også på grund af den ufattelige ro, der hersker både ude og inde.

Flotte anmeldelser
Det siger nogle af SPOTdeals medlemmer om Fakkelgaarden:

"Rigtig dejligt ophold i fantastiske rammer og et utrolig venligt personale.
Maden var en oplevelse i sig selv. Lækre råvarer og meget fine smagsnuancer. Vi kan kun anbefale stedet."

"Det er 5. gang vi er på Fakkelgaarden - det siger alt.

"Forventningerne blev så absolut indfriet. Stedet kan helt sikkert anbefales. Ligger skønt, dejlige værelser, god betjening, rigtig god restaurant. Man føler sig godt tilpas. Kommer der sikkert igen."

"Allerede i mail- og telefonkontakt leverede Hotel Fakkelgaarden rigtig god service og fleksibilitet. Dealens tilhørende aftenmenu var super."

"Venlighed, professionalisme, service, kvalitet - HELT igennem et SUPER ophold. Hvis der igen udbydes en Spotdeal på Fakkelgaarden - ja så regn med os :-))"

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Hotel & Restaurant Fakkelgaarden på http://fakkelgaarden.dk/da/online-booking?state=voucher, hvor du vælger dato og bruger din unikke kode fra værdibeviset til at booke. Bemærk at koden starter med ”FG19”.

Opholdet kan KUN reserveres online.

Har du øvrige spørgsmål eller ønsker, er du naturligvis velkommen til at kontakte Fakkelgaarden på tlf. 73 67 83 00 – oplys venligst at der er tale om en SPOTdeal.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til lørdag fra d. 07. januar til og med d. 30. april 2020.

En unik kode gælder for et ophold til 2 personer på Hotel & Restaurant Fakkelgaarden.

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • Stempelkaffe & hjemmebag ved ankomst
  • 4-retters gourmet aftenmenu
  • 1 overnatning i delt dobbeltværelse med fjordudsigt
  • Fakkelgaardens morgenkomplet

Der er et begrænset antal ophold til salg.

Tillæg (afregnes direkte på Hotel & Restaurant Fakkelgaarden ved afrejse):

  • Tillæg ved ankomst fredage og lørdage - 299 kr. pr. person

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel & Restaurant Fakkelgaardens officielle listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel & Restaurant Fakkelgaarden. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Hotel & Restaurant Fakkelgaarden

Fjordvejen 44, Kollund, 6340 Krusaa


Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst