Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Badeferie og oplevelser i Vietnam

Tag med Mondo Travel på to ugers rejse i Vietnam. Rejsen indeholder den perfekte kombination af badeferie, udflugter og storbyoplevelser. Alt sammen er med dansk rejseleder. Rejs 14. april, 2. juni eller 1. sep. 2020. Betal kun depositum nu.

VIETNAM - 15 dages rejse i Vietnam med badeferie, udflugter og storby. Rejs april, juni og sep.

Pris 14.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

SPOTpris!

Glæd dig til et par spændende uger fyldt med gode oplevelser, når du tager med Mondo Travel på denne rejse til Vietnam. Rejsen er krydret med spændende seværdigheder, gode historier og masser af tid til afslapning.

Du rejser fra København den 14. april, 2. juni eller 1. september 2020, og der er mulighed for at tilkøbe indenrigstilslutning med fly fra både Aalborg, Aarhus og Billund.


Rejsen inkluderer:

 • Flybillet fra København til Danang via Doha med Qatar Airways
 • Flybillet fra Danang til Hanoi med Vietnam Airlines
 • Flybillet fra Hanoi til København via Doha med Qatar Airways
 • 1 stk indtjekket bagage max. 30 kg (kun på Qatar Airways)
 • 1 stk indtjekket bagage max. 20 kg (kun Vietnam Airlines)
 • 1 stk ikke omfangsrigt håndbagage max. 8 kg
 • Mad på flyet
 • Alle transfers
 • 10 nætter i Hoi An på hotel Little Beach ***+
 • 3 nætter i Hanoi på La belle Vie Hotel ***
 • 13 x morgenmad (dag 3-15)
 • 2 x frokost (dag 8 & 13)
 • 3 x middag (dag 2, 12 & 14)
 • 1 x Dinner-Cruise i Hoi An
 • Spændende program med udflugter og oplevelser ifølge nedenstående program
 • Engelsktalende vietnamesisk lokalguide
 • Dansktalende rejseleder.

København:
Afrejse d. 14. april - 28. april 2020:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 14.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 18.995 kr.

Afrejse d. 02. juni - 16. juni 2020:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 14.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 18.995 kr.

Afrejse d. 01. september - 15. september 2020:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 14.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 18.995 kr.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Mondo Travel senest 70 dage før afrejse.

Begrænset antal pladser til salg.

Tilkøb (Bestilles direkte hos Mondo Travel):

 • Indenrigstilslutning fra Aalborg, Aarhus eller Billund - 1.500 kr.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Drikkepenge til guide og Chauffør
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt
 • Udgifter af privat karakter.

Der tages forbehold for ændringer af flytider.


Rejsebeskrivelse
Rejsen starter i den hyggelige by, Hoi An, hvor vi bor på et hyggeligt hotel ved stranden. Her slapper vi af, nyder det gode vejr, stranden og området. Du oplever Hoi An’s hyggelige, historiske centrum, som viser sig fra sin bedste side både dag og nat. Byens historiske centrum er med på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, og den har formået at bevare en helt unik og idyllisk stemning, som mange bliver betaget af. Glæd dig til at vandre gennem byens små gader om aftenen, hvor de de mange kulørte lanterner lyser op og giver byen en hyggelig og romantisk stemning. 

Vi tager på cykeltur i området omkring Hoi An og oplever et helt andet Vietnam. Vi cykler af små veje, gennem marker hvor vandbøflerne går og græsser til vi kommer til små landsbyer, hvor børnene løber os i møde. Vi kommer helt tæt på lokalbefolkningen, som venligt tager imod os.

I Hue besøger vi Citadellet, som var kejserens palads, og hvorfra han styrede sit rige. Undervejs besøger vi også Thien Mu pagoden, og vi sejler på parfumefloden.

Rejsen slutter af med nogle spændende dage i Hanoi, hvor vi bor centralt og i kort gåafstand til byens seværdigheder. Vi oplever byen på tæt hold, når vi kører gennem de små gader i cykeltaxi. Vi skal naturligvis også opleve Ho Chi Minhs hus, se hans mausoleum udefra, besøge litteraturtemplet og meget mere.

Glæd dig til at opleve det skønne Hoi An og vidunderlige Hanoi på en rejse, som foregår i et behageligt tempo, så alle kan følge med. Der bliver også god tid undervejs til at nyde de steder vi besøger samt gå på egne opdagelser.

På rejsen følger der en vietnamesisk lokalguide og en dansktalende rejseleder med, som sammen sørger for at underholde med fakta og gode historier om det vi ser.

Program:

Dag 1: Afrejse fra Danmark              
Fra Københavns lufthavn skal vi med morgenflyet fra Qatar Airways til Doha. Efter et ophold i Doha forsætter vi mod Da Nang, som vi ankommer til næste dag. 

Måltider: mad på flyet

Dag 2: Ankomst til Hoi An og middag
Vi ankommer tidligt til Da Nang lufthavn og efter vi har fået vores bagage, sætter vi kursen mod den lille by Hoi An. Køreturen tager ca. 1 time alt afhængig af trafikken.

Mens vi venter på at værelserne bliver klar, kan man benytte poolen eller spise frokost i hotellets restaurant.

Efter du har fået dit værelse, bliver der tid til at slappe af, inden du mødes med rejselederen, som tager dig med til en hyggelig restaurant, hvor vi sammen nyder en god middag.

Måltider: middag

Dag 3: Hoi An byrundtur til fods og med cykel
Glæd dig til en spændende dag, hvor vi både besøger Hoi An by og tager på cykeltur udenfor byen. 

Hoi An er tidligere kendt som en travl handelshavn. Historien går helt tilbage til 1700-tallet, hvor havnen modtog handelsskibe fra lande som Portugal, Holland, Kina og Japan. Her blev der handlet med te, sukker, peber, papir og silke for bare at nævne nogle af de mange varer. I takt med at skibene blev større forsvandt handel fra Hoi An, og rykkede til den større by Da Nang. I midten af 1800-tallet forsvandt handlen helt og Hoi An forsatte som en lille fiskerby, indtil turismen kom i midten af 1990’erne.

Mange turister har Hoi An, som deres Vietnamesiske favoritby, og det er ikke uden grund. Byen er malerisk, charmerende og med floden som omdrejningspunkt, så er der en historisk og god stemning. Byen er med på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, og den har formået at bevare en helt unik og idyllisk stemning, som mange bliver betaget af.

På den hyggelige spadseretur oplever vi Hoi An’s hyggelige, centrale bykerne, det farvestrålende lokale marked og den 400 år gamle japanske bro. Undervejs fortæller rejselederen levende om byens historie, mens vi går rundt i de hyggelige gader.

Frokosten nyder vi på egen hånd, inden vi om eftermiddagen tager på en spændende cykeltur i området.

Vi cykler uden for Hoi An, væk fra trafikken og byens larm. Sammen med rejselederen cykler vi gennem rismarker, hvor vi ser vandbøflerne gå i marken sammen med bonden. Vi oplever frodige marker og de lokaler, som står i vejsiden og vinker til os. Undervejs vil vi opleve det ene betagende syn afløse det andet. Vi nyder en kop kaffe på en lokal cafe, inden turen går tilbage til Hoi An.

Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr. Tag eventuelt ind til det centrale Hoi An og find en restaurant, hvor du kan nyde en god middag. Efter middagen kan du med fordel gå en spadseretur i de hyggelige gader, som er oplyst af et utal af kulørte lanterner og som giver byen et romantisk og idyllisk skær.

Måltider: Morgenmad

Dag 4-5: Fridag
Dagene kan bruges, som man vil. Pak strandtasken og nyd en dag på stranden med en kølig drink i hånden, eller hvad med at leje en cykel og tag på egne eventyr i lokalområdet?

Måltider: morgenmad

Dag 6: Fridag og dinner-cruise om aftenen
Brug dagen ved poolen eller på stranden, inden vi om aftenen mødes til med rejselederen for at tage på et dinner-cruise.

Glæd dig til en aften, hvor vi nyder en dejlig sejlads på floden ind mod Hoi An by. Undervejs nyder vi en god middag, mens vi langsomt ser landskabet flyde forbi. Turen slutter i Hoi An centrum, hvor resten af aftenen er på egen hånd til at opleve den hyggelige by.

Måltider: morgenmad & middag(dinner-cruise)

Dag 7: Fridag
I dag er der ikke planlagt nogen aktiviteter, så dagen kan bruges som man selv vil. Spørg rejselederen om forslag til gode oplevelser. 

Måltider: morgenmad

Dag 8: Hue den gamle kejserby i Hue
Efter morgenmaden tager vi sammen med rejselederen på en spændende tur til den gamle kejserby i Hue. Turen går via kysten over Hai Van passet og undervejs oplever vi små landsbyer, frodige frugtplantager og det smukke landskab.

Efter ankomst til Hue går vi ombord på en dragebåd, og turen forsætter med en afslappende sejltur på parfumefloden til Thien Mu Pagoden, hvor vi går i land. Pagoden regnes for et af de ældste religiøse bygningsværker i Vietnam, og mens rejselederen levende fortæller om pagodens historie, lader vi os fortrylle af stedets skønhed. Frokosten nyder vi på en lokal restaurant, inden vi forsætter med bus til Tu Ducs grav.

Dagens højdepunkt er citadellet, som blev bygget i 1804. Citadellet rummede både administrationsbygninger og bolig for den siddende kejser. Citadellets opbygning minder meget om den forbudte by i Kina.

Efter en spændende dag kører vi retur til Hoi An, som vi ankommer til sidst på eftermiddagen. Herefter er resten af dagen og aftenen på egen hånd.

Måltider: morgenmad & frokost

Dag 9 - 11: Fridag
Nyd dagene med at tage på egne eventyr. Du har nok allerede fundet dit favoritsted at spise frokost. Om aftenen kan du nyde gaderne i Hoi An, som hver aften er oplyst af de mange lanterner. 

Måltider: Morgenmad

Dag 12: Afrejse fra Hoi An og kurs mod Hanoi
Efter morgenmaden er det tiden at sige farvel til Hoi An. Du kan nå at tage den sidste dukkert i poolen eller på stranden, inden vi tjekker ud for at køre til lufthavnen i Danang. Vi skal med formiddagsflyet fra Vietnam Airlines til Hanoi, og efter vi har fået vores bagage, sætter vi kursen ind mod vores centralt beliggende hotel.

Hanoi, som er Vietnams hovedstad, er en charmerende by med boulevarder, små søer og parker. Mange kalder Hanoi for Østens Paris og det er ikke uden grund. Byens centrale del med det gamle kvarter som består af gamle, flotte bygninger fra kolonitiden, og som mest af alt minder om en fransk provinsby i 1930'erne.  Selvom det er en storby, så er liv her mere langsomt og behageligt i forhold til Ho Chi Minh City.

Efter ankomst til Hanoi starter vi med en byrundtur. Turen foregår i en cykeltaxa, hvor vi sidder på første parket, når vi kører gennem de små gader i den gamle del af Hanoi, som også kaldes for de 36 gader. Her findes en masse små butikker, som sælger alt mellem himmel og jord.

Biler tuder i deres horn, motorcyklerne drøner omkring os på hver side, men det er en stor del af charmen ved at besøge Hanois gamle kvarter. Overalt opleves den charmerede storby, med de gamle bygninger, som er et levn fra kolonitiden.

Turen med cykeltaxa slutter ved den store sø – Hoan Kiem, som ligger midt i Hanoi.

Efter turen i cykeltaxi tjekker vi ind på vores hotel, og der bliver tid til at slappe af på værelset, inden vi mødes til aftenens middag, som vi nyder på en hyggelig restaurant i kort gåafstand fra hotellet. Her får du mulighed for at smage nogle af de spændende retter fra det gode vietnamesiske køkken.

Måltider: morgenmad og middag

Dag 13: Hanoi byrundtur
Sammen med rejselederen, indtager vi Hanoi. Dagen starter med et besøg ved Ho Chi Minhs Mausoleum, som vi betragter udefra. (Mausoleet er lukket mandag og fredag samt hele oktober/november grundet renovering). Ho Chi Minh, eller onkel Ho, som han hedder blandt Vietnameserne, var en vietnamesisk politiker, der stod i spidsen for kampen for uafhængighed. Han døde inden Vietnamkrigen sluttede, men hans balsamerede legeme ligger i en glaskiste i det pompøse mausoleum. Bag mausoleet ligger hans hus, som du besøger og det ses tydeligt at Ho Chi Minh levede meget beskedent, som var helt efter hans ånd.

Inden vi forlader Ho Chi Minh Komplekset, besøger vi den etbenede pagode, som regnes for et af de mest ikoniske templer i Vietnam. Templet står majestætisk midt i et lille bassin fyldt med lotusblomster. Templet er godt 1.000 år gammelt, men er blevet restaureret, da det blev delvist ødelagt i 1954 efter franskmændene, blev drevet ud af Vietnam.

Turen forsætter til det gamle litteraturtempel, som er viet til confucius. Med sine knap 1.000 år på bagen er det et af de få tilbageværende eksempler på vietnamesisk arkitektur. Templet er en lille oase midt i byen, med sine grønne træer og buske. Mens rejselederen levende fortæller om stedet, lader vi os fortrylle af stedets skønhed.

Inden frokost besøger vi det spændende etnologiske Museum, som er dedikeret til de 54 etniske minoriteter, som lever i Vietnam.

Frokosten nyder vi på en lokal restaurant, inden vi fortsætter til Hoan Kiem søen, som ligger i hjertet af byen. Her oplever vi en fredfyldt oase med den rødmalede Solstrålebro, som spejler sig i søens vand. Mens vi betragter søen, fortæller rejselederen legenden om kejseren, det magiske sværd og kæmpeskildpadden, og hvordan søen fik sit navn.

Udflugten slutter med en spændende forestilling i Hanois vanddukketeater. Efter forestillingen er resten af dagen og aftenen til egne eventyr.

Måltider: morgenmad & frokost

Dag 14: Fridag
Nyd en dejlig dag i den spændende storby med at besøge nogle af de mange museer eller spadsere dig en tur i den gamle bydel. Vi bor centralt, så vi har alle de spændende oplevelser lige udenfor døren. Så gå ud i gaderne, mæng jer med de lokale og smag på en skøn nuddelsuppe(Pho) eller et par forårsruller ved et gadekøkken.

Vi mødes igen til afskedsmiddag, som vi hygger os med på en restaurant i kort gåafstand fra hotellet.

Måltider: morgenmad & middag

Dag 15: Hjemrejse
Alle gode ting får en ende. Efter en tidlig morgenmad kører vi til lufthavnen, hvor vi skal med morgenflyet fra Qatar Airways. Efter et ophold i Doha forsætter vi mod København, hvor vi ankommer sidst på aftenen. 

Måltider: Morgenmad & mad på flyet.


Flytider:

Flytider fra København (flyvninger med Qatar Airways):
Afgang fra København kl. 08.20 - Ankomst Doha kl. 15.35
Afgang fra Doha kl. 20.25 - Ankomst Da Nang kl. 07.25 +1
Afgang fra Hanoi kl. 08.55 - Ankomst Doha kl. 12.55
Afgang fra Doha kl. 15.35  - Ankomst København kl. 21.05

Der tages forbehold for ændringer af flytider.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Mondo Travel på mail bo@mondotravel.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Mondo Travel senest 70 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Mondo Travel på tlf.: 51 20 82 56.

En unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:

 • Flybillet fra København til Danang via Doha med Qatar Airways
 • Flybillet fra Danang til Hanoi med Vietnam Airlines
 • Flybillet fra Hanoi til København via Doha med Qatar Airways
 • 1 stk indtjekket bagage max. 30 kg (kun på Qatar Airways)
 • 1 stk indtjekket bagage max. 20 kg (kun Vietnam Airlines)
 • 1 stk ikke omfangsrigt håndbagage max. 8 kg.
 • Mad på flyet
 • Alle transfers
 • 10 nætter i Hoi An på hotel Little Beach ***+
 • 3 nætter i Hanoi på La belle Vie Hotel ***
 • 13 x morgenmad (dag 3-15)
 • 2 x frokost (dag 8 & 13)
 • 3 x middag (dag 2, 12 & 14)
 • 1 x Dinner-Cruise i Hoi An
 • Spændende program med udflugter og oplevelser ifølge nedenstående program
 • Engelsktalende vietnamesisk lokalguide
 • Dansktalende rejseleder.

Begrænset antal pladser til salg.

Tilkøb (Bestilles direkte hos Mondo Travel):

 • Indenrigstilslutning fra Aalborg, Aarhus eller Billund - 1.500 kr.


Ikke inkluderet i rejsen:

 • Drikkepenge til guide og Chauffør
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt
 • Udgifter af privat karakter.
 • Der tages forbehold for ændringer af flytider.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Mondo Travels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Mondo Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Mondo Travel er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2960.

Mondo Travel

Højdevej 36, 1th, 2300 København S


Sidste chance: 08. november 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst