Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev historiske Edinburgh

Skotlands charmerende hovedstad, Edinburgh, emmer af historie, hygge og venlighed. På denne rejse bor I centralt på 4* hotel Hanover, så I har de bedste muligheder for at opleve byen. Inkl. 3-4 overnatninger og fly fra København fra oktober til december.

EDINBURGH - 3 eller 4 overnatninger på 4* hotel centralt i Edinburgh. Fly fra CPH fra okt-dec.

Pris 1.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

SPOTpris!

En rejse til den skotske hovedstad, Edinburgh, er en rejse alle bør foretage mindst én gang i livet. Her er en helt eventyrlig stemning med gamle slotte fra fordums tid, brostensbelagte gader, lyden af sækkepiber og smagen af whisky.

Læg f.eks. vejen forbi The Old Town og gå turen ad The Royal Mile, det knap 2 km lange hovedstrøg, hvor I kan shoppe, spise en dejlig frokost på en klassisk pub og lade jer betage af de historiske omgivelser. Eller hvorfor ikke tage et smut ud af byen og opleve det legendariske og storslåede skotske højland? I Edinburgh og omegn er der oplevelser og muligheder, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne rejsende!

Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly fra København til Edinburgh tur/retur med Ryanair.
  • 10 kg håndbagage
  • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på 4* Hotel Hanover 71 Suites

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

21/10-25/10 - 4 nætter: SPOTpris 2.695 kr.
28/10-31/10 - 3 nætter: SPOTpris 2.295 kr.
03/11-07/11 - 4 nætter: SPOTpris 2.295 kr.
10/11-14/11 - 4 nætter: SPOTpris 2.595 kr.
18/11-21/11 - 3 nætter: SPOTpris 1.995 kr.
25/11-28/11 - 3 nætter: SPOTpris 2.395 kr.
01/12-05/12 - 4 nætter: SPOTpris 2.395 kr.
08/12-12/12 - 4 nætter: SPOTpris 2.395 kr.

Se alle flytider her

Tilkøb (foretages hos Vindrose Rejser)
Opgradering til Deluxe Queen Suite på hotellet - 200 kr. pr. ophold.Edinburgh

I Edingburgh venter masser af oplevelser. For enden er the Royal Mile finder I endda en slukket vulkan, hvorfra I har den mest fantastisk udsigt over byen, da toppen er 250 meter over havets overflade. I må heller ikke snyde jer selv for en tur på slottet, Edinburgh Castle, der troner op i centrum af byen. Det er også oplagt at tage en tur tilbage i tiden og besøge Mary Kings Close. Der bor cirka 500.000 indbyggere i byen og byens størrelse gør også, at langt de fleste turistattraktioner ligger i gåafstand. Der er dog gode billige buslinjer, hvis I ønsker det.

Edinburgh har utrolig mange musser, her er nogle af dem, som Vindrose mener, er et besøg værd:
Royal Museum, Museum of Edinburgh, The Writers’ Museum, Museum of Scotland, National Gallery of Scotland, Scottish National Portrait Gallery, Museum of Childhood, Palace of Holyroodhouse, Scottish National Gallery of Modern Art og Our Dynamic Earth.

Den hyggelige stemning på de mange pubber skal også opleves. Når mørket falder på, så starter øllet med at flyde på Grassmarket. Her er der live musik og liv og glade dage.   

Hotellet
Hotel Hanover 71 Suites ligger i New Town, beliggende centralt i Edinburgh. Området, New Town, er det oplagte sted at være hvis man elsker shopping og gode restauranter. Hotellet ligger tæt på mange af de attraktioner, som man bare må se - f.eks. ligger Edinburgh Castle, Skotlands National Museum og meget mere under 1 km fra hotellet. Så du kan opleve Edinburgh, som det er ment som turist, nemlig til fods!

Hotel Hanover 71 Suites har i alt 27 værelser, som alle er charmerende med et smukt og moderne interiør. Derudover Wifi er gratis på hotellet.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Direkte fly fra København til Edinburgh tur/retur med Ryanair.
10 kg håndbagage
3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på 4* hotel Hanover 71 Suites

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tilkøb (foretages hos Vindrose Rejser)
Opgradering til Deluxe Queen Suite på hotellet - 200 kr. pr. ophold.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 30. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst