12 flasker La Calade Rouge 2018

Sidste chance!

Gå efteråret i møde med liflige dråber, der går godt til al slags kød. Du får 12 flasker La Calade Rouge 2018 - en virkelig god 'value for moneyvin'. Prisen er inkl. levering.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Dejlig blend fra Saint Saturnin som er anerkedt som en af de bedste vingårde i området, Languedoc. Vinen indeholder druerne Grenanche, Syrah, Cinsault, Carignan, Merlot og Mourvédre. En fin og elegant vin karakteriseret ved en dyb rød farve, frugtig næse og værende behagelig at drikke.

La Calade er en 'value for money-vin', der går godt til al slags kød.

Type: Rødvin, IGP Pays D’OC
Producent: Les Vins de Saint Saturnin
Land: Franking
Område: Languedoc
Årgang: 2018
Drikkemoden: Nu og 5 år frem

Du får: 

  • 12 flasker 2018 La Calade Rouge

SPOTpris 599 kr. Normalpris 999 kr. Spar 40 %

Prisen er inkl. levering til den angivne adresse.

Vinisimo leverer vinen med Danske Fragtmænd eller med GLS til den angivne adresse inden for 7 hverdage efter dit køb på spotdeal.dk.

VIGTIGT: I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar. Skriver du ikke en note til fragtmanden, og er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, kan du hente pakken på Danske Fragtmænds eller GLS lager inden 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt.

Levering i hele Danmark (Dog ikke til ikke-brofaste øer)



Pays d'Oc er IGP-titlen for vine, der fremstilles i et stort område på den sydlige franske kyst, karakteriseret ved middelhavsklima med varme, tørre somre og milde vintre. Saint Saturnin vingård er beliggende ved foden af Larzac og dens vinmarker dækker 760 hektarer. Terrænet varierer i højden fra 100 meter til 300 meter og tilbyder en enestående række mikroterroirs. Bruno Raymond er teknisk direktør ved Saint Saturnin og er kendt for at kombinere de mest moderne teknikker med tradition for at skabe vin fra bunden igennem godt håndværk, som over årene har udviklet sig til en filosofi om respekt for frugten og terroiret.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Prisen er inkl. fragt.

Vinisimo leverer vinen med Danske Fragtmænd eller med GLS til den angivne adresse inden for 7 hverdage efter dit køb på spotdeal.dk.

Har du ikke (i forbindelse med dit køb på spotdeal.dk) skrevet en note til fragtmand om, at vinen kan stilles, og du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kan du hente pakken på Danske Fragtmænds eller GLS lager inden 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.
(Dog ikke til ikke-brofaste øer)

Én unik kode gælder for 12 fl. 2018 La Calade Rouge.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Vinisimo.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vinisimo

Baldershøj 25 , 2635 Ishøj
Tlf.: 24 44 80 88 | CVR: 39899825 | info@vinisimo.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 23. september 2019 kl. 23:59

La Calade Rouge 2018 inkl. levering.