Krydstogt Norges fjorde, Baltikum og Skt. Petersborg

Sidste chance!

Nordeuropas kyster byder på masser af seværdigheder - lige fra svimlende klippevægge i de norske fjelde til brostensbelagte stræder i Tallinn og Eremitagen i Skt. Petersborg. Her er en unik chance for at opleve det hele på et 14-nætters krydstogt fra Kbh.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Rejsen starter i København, hvorfra MSC Poesia stævner ud kl. 18 og ankommer næste morgen til Warnemünde i Tyskland. Den berømte badeby Warnemünde var engang en lille fiskerby, og den har bevaret sin gamle charme til i dag. Langs byens strandpromenade ligger der både maritime pubber og hyggelige restauranter. Gå en tur ud på den populære mole, og nyd udsigten både til byen og til det gamle fyrtårn.

Den næste dag på vej til Norge tilbringes ombord på skibet, hvor du kan slappe af ved poolen, nyde udsigten fra dækket (eller balkonen, hvis du vælger en sådan) eller deltage i nogle af skibets mange aktiviteter. Der er masser af faciliteter ombord, så du kommer ikke til at kede dig.

Tirsdag morgen ankommer du til Bergen. Her vil du opleve et storslået landskab og magisk lys i en af Norges smukkest beliggende byer, klemt inde mellem syv fjelde. På højre side af byfjorden, Vågen finder du Bergens hovedattraktioner, den berømte Hansebrygge (Bryggen) med de pittoreske hanseboder, hvor der er rift om pladserne i udendørsrestauranterne på molekanten på de varme sommerdage. Fra Hansebrygge kan du skimte Rosenkrantz-tårnets grå murværk, og på højre side snævrer byen ind til i en lang tange med én af byens gamle bydele, Nordnes.

Beskyttet mod barske omgivelser ligger Molde smukt i et spektakulært fjordlandskab og er det næste stop på turen op langs Norges kyst. Molde er det administrative og kommercielle centrum i Møre og Romsdal Amt. Her er en fantastisk bjerg-panoramaudsigt og et relativt mildt klima. Byen har et udsigtspunkt, der kaldes Varden, hvor man kan nyde synet af byen, fjorde, øgrupper og 222 sneklædte toppe.

Næste anløb er i Geiranger/Hellesylt. Hellesylt ligger ved Geirangerfjorden og er et smukt lille sted. Europas dybeste sø, Hornindalsvannet, ligger i nærheden. Her er også vandfald at bese, og en udflugt mellem Hellesylt og Geiranger giver et glimt af de imponerende norske fjeldscenerier.

I bunden af fjorden ligger den lille by Geiranger med kun 240 fastboende indbyggere. Hvert år kommer tæt på 1 mio. turister til dette smukke sted.

Stå tidligt op om morgenen, og nyd cruiset på fjorden. Det tager ca. 1 til 1½ time fra det åbne hav og ind til bunden af fjorden. På vejen ind opleves et fortryllende landskab med stejle klippesider, der rækker flere hundrede meter op i luften. Kort før ankomsten til Geiranger passeres det berømte vandfald "De syv søstre" på venstre side, og umiddelbart overfor på højre side ses det store vandfald "Frieren". Mange historier om ulykkelig kærlighed fortælles med udgangspunkt i disse to vandfald.

Inden turen går mod Østersøen, gøres der ophold i København, som de senere år har udviklet sig til en af de førende krydstogtshavne i Nordeuropa beliggende i Københavns Nordhavn. Med mere end 300 anløb og over 800.000 krydstogtpassagerer årligt, har den nye havn rigeligt at se til.

Det bliver også til et gensyn med den charmerende tyske kystby, Warnemünde.

Tirsdag morgen er du fremme i den svenske hovedstad, Stockholm. Stå tidligt op, og oplev den flotte sejlads gennem den svenske skærgård indtil den charmerende hovedstad, der er spredt ud på 14 øer. Gå en tur igennem den hyggelige Gamla Stan og se kongeslottet eller besøg et eller flere af de mange interessante museer som f.eks. Vasamuseet, Det Historiske Museum og spiritusmuseet.

Den efterfølgende dag ankommer du til Estlands hovedstad, Tallinn, som samtidigt er Nordeuropas ældste hovedstad. Tallinn betyder ”danskernes by”, og det var her Dannebrog ifølge sagnet faldt ned fra himlen i skødet på konge Valdemar Sejr i juni 1219. Tallinns største seværdighed er den gamle by i sig selv. Det er en stor oplevelse at spadsere rundt i den gamle Hansestad med de smukke huse og bugtende brostensbelagte gader. Middelalderen er lyslevende i den gamle bydel, der regnes for Nordeuropas bedst bevarede og er på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. 

Måske er turens højdepunkt opholdet i Skt. Petersborg. ”Nordens Venedig” er en levende og dynamisk by med lækre restauranter, shopping og et festligt natteliv. Du kan sejle på Skt. Petersborgs kanaler eller tage en gåtur op og ned af det fashionable og spraglede indkøbsstrøg Nevskij Prospekt. Denne fantastiske by byder på kulturskatte udover det sædvanlige. Eremitagen med over 3 millioner kunstgenstande, Opstandelseskirken, Sommerpaladset – seværdighederne står i kø. Vælger du en af rederiets udflugter, skal du heller ikke tænke på visum.

Efter en dag, hvor du bliver bombarderet med visuelle indtryk, får du atter muligheden for afslapning ombord på skibet på vej til København, hvor du ankommer lørdag morgen. Her er der tid til at nyde morgenmaden, inden skibet forlades i løbet af formiddagen.


Rejsen inkluderer:

  • 14 nætter ombord på MSC Poesia i den valgte kahytskategori
  • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
  • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
  • Drikkevarer til morgenmaden
  • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
  • Kahytsservice og daglig rengøring
  • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 23. maj 2020
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 9.849 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 11.149 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 12.439 kr.
Balkonkahyt Bella: SPOTpris 13.879 kr.
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 15.179 kr.

Afrejse d. 6. juni 2020
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 9.849 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 10.499 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 12.439 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 13.739 kr.

Afrejse d. 20. juni 2020
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 10.109 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 10.759 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 12.699 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 13.999 kr.
Balkonkahyt Bella: SPOTpris 16.089 kr.
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 17.379 kr.
Aurea kahyt balkon: SPOTpris 22.779 kr.

Afrejse d. 4. juli 2020
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 10.699 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 11.339 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 13.289 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 14.579 kr.
Balkonkahyt Bella: SPOTpris 16.669 kr.
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 17.969 kr.
Aurea kahyt balkon: SPOTpris 23.369 kr.

Afrejse d. 18. juli 2020
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 11.019 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 11.669 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 13.609 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 14.909 kr.
Balkonkahyt Bella: SPOTpris 16.999 kr.
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 18.289 kr.
Aurea kahyt balkon: SPOTpris 23.689 kr.

* Kan have begrænset udsigt grundet redningsudstyr el.lign.

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
  • Drikkevarer udover de nævnte
  • Udflugter
  • Visum til Rusland (Ikke nødvendigt, hvis du køber udflugt i Skt. Petersborg gennem rederiet)
  • Forsikringer.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.


Kahytskategorier – Bella, Fantastica og Aurea
I alle tre kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Køber du Fantastica eller Aurea, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Fantastica og Aurea de største
  • 24-timers roomservice efter gældende menu, fri servering af morgenmad i kahytten
  • Ønske om spisetid kan fremsættes ved bestilling – muligt at ændre spisetid ombord – flere gange.

Køber du Aurea, får du ekstra:

  • Easy drikkepakke
  • “Free dining” – du bestemmer tidspunktet (indenfor åbningstid)
  • Middag i speciel Aurea-afdeling i restauranten
  • Fri adgang til specielt soldæk
  • Badekåbe og tøfler i kahytten til fri afbenyttelse
  • Fri adgang til wellnessafdeling
  • 1 x fri balinesisk massage og lille velkomstkit i kabinen.

Rejserute

Dag 1: Ombordstigning i København. Afgang kl. 18.00
Dag 2: Kl. 08.00-19.00 Warnemünde, Tyskland
Dag 3: På havet
Dag 4: Kl. 09.00-16.00 Bergen, Norge
Dag 5: Kl. 09.00-18.00 Molde, Norge
Dag 6: Kl. 07.00-17.00 Hellesylt/Geiranger, Norge
Dag 7: På havet
Dag 8: Kl. 09.00-18.00 København
Dag 9: Kl. 07.00-19.00 Warnemünde, Tyskland
Dag 10: På havet
Dag 11: Kl. 09.00-16.00 Stockholm, Sverige
Dag 12: Kl. 09.00-16.00 Tallinn, Estland
Dag 13: Kl. 07.00-19.00 Skt. Petersborg, Rusland
Dag 14: På havet
Dag 15: Kl. 09.00 ankomst til København


Skibet
Livet ombord på MSC Poesia er et kapitel for sig – MSC Poesia byder på flotte og indbydende omgivelser i de mange lounger ombord, ligesom dagene kan nydes på det dejlige soldæk, hvor der er pool, jacuzzier og bar.  Skibet byder på høj service, god atmosfære og ikke at forglemme lækker gastronomi.

Hører du til de aktive, kan du tage en løbetur på den udendørs løbebane eller tilbringe noget tid i det flotte fitnesscenter, som byder på et af skibets bedste panoramaudsigter. På MSC Poesia findes også et lækkert spaområde, hvor du mod betaling kan tilbringe tiden i de forskellige saunaer og bade eller få en balinesisk massage.

Du kan også lade dig underholde ved at deltage i skibets animationsprogrammer, og selvfølgelig må du ikke gå glip af de imponerende shows og arrangementer, der hver aften bydes på i det store teater, ligesom lykken naturligvis kan prøves i skibets kasino. Man har virkelig kræset om indretningen af dette skib.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes forskellige ”all inclusive” drikkepakker på denne tur. Drikkepakke skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift.

Easy pakken dækker et ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 6 €. Det gælder fadøl, husets vin pr. glas, udvalg af spiritus, cocktails og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Børn u/18 år: 1400 kr. (100 kr. pr. dag)
Voksne: 3.080 kr. (220 kr. pr. dag)

Premium pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 10 €. Det gælder alt flaskeøl og fadøl fra barlisten, alle cocktails indenfor prisgrænsen, alt vin pr. glas indenfor prisgrænsen, samtlige standard og premium spiritusvarianter, samtlige aperitifs, bitter og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 4.060 kr. (290 kr. pr. dag)

Visum
Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade, og kan være tidskrævende.
Vælger du at følge med på en af rederiets udflugter, er det IKKE nødvendigt at søge visum, da dette er inkluderet i udflugten.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

  • Fulde navn som i pas
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
  • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
  • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

  • 14 nætter ombord på MSC Poesia i den valgte kahytskategori
  • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
  • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
  • Drikkevarer til morgenmaden
  • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
  • Kahytsservice og daglig rengøring
  • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
  • Drikkevarer udover de nævnte
  • Udflugter
  • Visum til Rusland (Ikke nødvendigt, hvis du køber udflugt i Skt. Petersborg gennem rederiet)
  • Forsikringer.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade, og kan være tidskrævende.
Vælger du at følge med på en af rederiets udflugter, er det IKKE nødvendigt at søge visum, da dette er inkluderet i udflugten.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. september 2019 kl. 23:59

Krydstogt Norges fjorde, Baltikum og Skt. Petersborg