Zakynthos

Udsolgt

Zakynthos er krystalklart hav og kridhvide sandstrande! En sand perle i det græske øhav. Oplev øen og nyd lidt mere sommer med en uge på Olympia Hotel (kat 3) inkl. morgenmad. Fly på udvalgte afgange i september og oktober fra BLL/CPH.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Den græske ferieperle Zakynthos er indbegrebet af hvide sandstrande og azurblåt hav, men Zakynthos har meget mere at byde på end det: Historiske seværdigheder, et spektakulært dyreliv og betagende natur. Øen besidder desuden en god portion græsk charme og masser af gæstfrihed.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København – Zakynthos t/r.
  • 7 overnatninger på Olympia Hotel (kat 3).
  • Dobbeltværelse med balkon.
  • Morgenmad.
  • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved 2 personer pr. dobbeltværelse.

Billund
Afrejsedato: 07. oktober: SPOTpris 3.298 kr. Normalpris 5.198 kr. Spar 36 %

København

Afrejsedato: 09. september: SPOTpris 3.298 kr. Normalpris 5.198 kr. Spar 36 %
Afrejsedato: 16. september: SPOTpris 3.298 kr. Normalpris 5.198 kr. Spar 36 %
Afrejsedato: 23. september: SPOTpris 3.298 kr. Normalpris 5.198 kr. Spar 36 %

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Sun Tours):

  • Afbestillingsforsikring - 249 kr.
  • Årsrejseforsikring – 279 kr.
  • Mad om bord på flyet – 190 kr.
  • Transport til og fra hotel - 130 kr.
  • Bagage – 190 kr.
  • Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning). 


 
Zakynthos spændende seværdigheder

Har du ikke tænkt dig at bruge hele din ferie på at ligge ved stranden og nyde tilværelsen, så er der masser af ting, du kan opleve på Zakynthos. Et af Zakynthos helt store trækplastre er Navagio Beach. Dette er en af de smukkeste strande i hele verden, og det er samtidig den mest fotograferede strand i Grækenland. Men skønhed er ikke det eneste Navagio Beach har at byde på. Midt i det hvide sand ligger nemlig et smuglerskib, som forliste i 1989 efter at være blevet jagtet af kystvagten, og skibet har siden da tiltrukket et hav af turister. 
Når du holder ferie på Zakynthos, må du endelig ikke snyde dig selv for at opleve den imponerende havskildpadde Caretta Caretta. Den truede havskildpadde har eksisteret i mere end 90 millioner år, og et af dens fortrukne ynglesteder i Middelhavet er altså Zakynthos. Dette er et must-see og en oplevelse, du absolut ikke vil gå glip af. 

Zakynthos byder også på mange naturskabte seværdigheder som b.la. de blå grotter. Grotterne har fået navnet ”Blue Caves” pga. af det meget blå vand inde i dem, der får alt under vandet til at virke blåligt. Turen derud foregår i båd, og du må endelig huske at pakke badetøjet, for der er masser af dejlige steder, hvor du kan tage en afkølende dukkert.

Laganas – masser af liv og fantastisk sandstrand
På den sydlige del af Zakynthos, i den smukke Laganas-bugt, ligger feriebyen Laganas. Her summer det af liv og glade dage både i løbet af dagtimerne, og når mørket er faldet på. I Laganas finder du en fantastisk sandstrand, et væld af aktiviteter, skønne restauranter og et livligt natteliv. Selvom byen vrimler med turister, så oser Laganas stadig af græsk charme med brostensbelagte gader og lokal gæstfrihed.

Fantastisk strand
Laganas-bugten er kendt for sine smukke sandstrande, og stranden i Laganas er ingen undtagelse. Den lavvandede sandstrand og de fantastiske omgivelser tiltrækker hver dag mange turister. Det turkisblå hav er klart og rent, og den dejlige sandbund gør stranden utrolig børnevenlig – her kan I sagtens få mange timer til at gå med leg og afslapning under solens varme stråler.

Olympia Hotel – kategori 3
Olympia Hotel i Laganas er perfekt for dig, der ønsker at nyde din ferie i dejlige og rolige omgivelser uden at være alt for langt væk fra der, hvor der er liv og glade dage. Hotellet ligger i udkanten af Laganas hovedgade, og blot en kort gåtur fra hotellet finder du et udvalg af skønne spisesteder og hyggelige barer, som har åbent til sent. Den populære sandstrand i Laganas ligger kun 1 km fra hotellet, og her er der et stort udvalg af vandsportsaktiviteter, små caféer og hyggelige barer.

Olympia Hotel er et hyggeligt, mindre hotel med 59 værelser, og personalet vil gøre alt for, at du skal føle dig hjemme, fra første skridt du træder ind på hotellet. Olympia Hotel har desuden et skønt og indbydende poolområde, hvor du kan slænge dig på hotellets solsenge og komme helt ned i gear, mens du læser en god bog eller bare lukker øjnene og nyder solens stråler. 

Hotellet har et dejligt spiseområde, hvor du kan nyde morgenmaden. Til at stille den lette sult, har hotellet en snackbar, som serverer snacks i løbet af dagen. Olympia Hotel har desuden en bar, hvor du kan få kolde forfriskninger. Om eftermiddagen kan du tage plads i hotellets lille have, hvor du kan nyde en farverig drink til lyden af den stille musik, som spiller fra barens højtalere.

Opholdet på Olympia Hotel er med morgenmad.

Flyinformation

Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 08.30
Ankomst til Zakynthos kl. 12.40
Afgang fra Zakynthos kl. 13.40
Ankomst til Billund kl. 15.55

Flytider København:
Afgang fra København kl. 09.50
Ankomst til Zakynthos kl. 14.00
Afgang fra Zakynthos kl. 15.05
Ankomst til København kl. 17.20

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Sun Tours på 70 23 07 20. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Sun Tours.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund eller København – Zakynthos t/r.
7 overnatninger på Olympia Hotel (kat 3).
Dobbeltværelse med balkon.
Morgenmad.
Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved 2 personer pr. dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Sun Tours):
Afbestillingsforsikring - 249 kr.
Årsrejseforsikring – 279 kr.
Mad om bord på flyet – 190 kr.
Transport til og fra hotel - 130 kr.
Bagage – 190 kr.
Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer af flytider.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Sun Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Sun Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Sun Tours

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 23 07 20 | CVR: 21 | info@suntours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 17. september 2019 kl. 23:59

Zakynthos - en perle i det græske øhav