UNIKT KRYDSTOGT TIL MAGISKE ISLAND

Sidste chance!

Tag med på dette fantastiske krydstogt, hvor Costa Fortuna tager dig med til det magiske Island, hvor betagende naturfænomener venter. Rejs 12. juli på 12-nætters krydstogt med helpension ombord. Betal kun depositum NU!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Her er en unik mulighed for at opleve Island. Bad i Den Blå Lagune, se gletsjere og geysere på denne fascinerende rejse, der har fokus på den smukke, barske natur.

Costa Fortuna stævner ud fra Amsterdam Ljmuiden og sætter kursen mod nordvest. Efter et par dage på havet, hvor du kan blive fortrolig med det imponerende krydstogtskib og benytte nogle af de mange faciliteter og aktiviteter ombord, bliver første stop Seyðisfjörður.

Byen ligger i bunden af en smal fjord med høje, stejle fjeldsider. Seyðisfjörður betragtes af mange som Islands smukkeste by - ikke kun på grund af de fantastiske omgivelser, men også på grund af dens bemærkelsesværdige samling af gamle træbygninger. Byens oprindelse skyldes - som mange andre islandske byers - udenlandske købmænd, primært danskere, der begyndte at handle i området i midten af det 19. århundrede. 

Næste stop bliver Akureyri på nordkysten. Akureyri er Islands fjerde største by med 17.481 indbyggere. Byen er både en universitetsby og en vigtig fiskeindustri for Island, men lokker især mange mennesker til området med sine billedskønne omgivelser, smukke fjorde, frodige græsmarker og gamle byggestil. 

Isafjordur i nordvest er beliggende på en smal tange i fjorden Skutulsfjordur. Byen byder på mere uspoleret og dramatisk natur med smukke fjorde, floder, bjerge og dale. Islands ældste hus står også her, og der er rig mulighed for at lære mere om ”gamle dage” og Islands mange sagn og sagaer.

Om aftenen sætter vi kursen videre mod Grundafjord. I hjertet af vikingelandet opdager du det maleriske Kirkjufell (Kirkebjerget). Byen er blevet berømt takket være dens særlige form og det berømte bjerg Kirkjufell, som står stolt mod himlen. Husk at beundre den søpapegøjekoloni, som øen er hjemsted for, og besøg vikingelandsbyen, bygget af en af byens organisationer.

Hovedstaden Reykjavik i sydvest er næste stop. Byen har flere bemærkelsesværdige bygninger, og du kan slappe af i det varme vand i Den Blå Lagune, som nok er den mest kendte seværdighed i Reykjavik. Der er dog utallige andre muligheder i og omkring byen. Sæt dig f.eks. på ryggen af en islandsk hest eller i en jeep og oplev én af Islands 30 vulkaner, månelandskaber og geysere.

På sejlturen tilbage mod Ljmuiden Amsterdam, besøger vi Lerwich på Shetlandsøerne. Lerwick er hovedstaden på Shetlandsøerne, som ligger ca. 160 km nord for kysten til Skotland.  Her bor 7.500 indbyggere, ca. en tredjedel af øernes samlede befolkning på 23.000.  Trods en isoleret beliggenhed, er Lerwick en livlig by med både shopping, restaurationer, cafeer og historiske seværdigheder.

Mens du dag efter dag betages af den enestående natur og historie, sørger besætningen ombord på Costa Fortuna for at servicere og forkæle dig. Du skal bare slappe af og nyde livet!

Sidste stop bliver i Bremerhaven, som med sine ca. 110.000 indbyggere ligger ved mundingen af Weser floden i den tyske delstat Bremen, i det nordlige Tyskland. Byen er relativt ny, men har en lang historie som handelshavn og er idag en af de vigtigste tyske havne, med stor indflydelse på Tysklands handel.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Amsterdam t/r
  • Bagage 20 kg samt 8 kg håndbagage
  • Transfer fra Lufthavn til skib og retur
  • 12 nætter ombord på Costa Fortuna i den valgte kahytskategori
  • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
  • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
  • Kahytsservice og daglig rengøring
  • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
  • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
  • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
  • Obligatorisk service charge, som udgør 1.080 kr.
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer i delt kahyt:

Afrejse fra Ijmuiden den 12 juli – 24 juli 2020

Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 11.990 kr.
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 13.490 kr.
Udvendig kahyt Classic*: SPOTpris 13.990 kr. 
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 14.990 kr. 
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 16.990 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 17.490 kr.

*Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Udflugter
  • Drikkevarer der ikke er nævnt
  • Personlige forsikringer.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
  • 24-timers roomservice efter gældende menu
  • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.
  • Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.

Rejserute:



Søndag: Fly til Amsterdam og transfer til skibet for indtjekning. Afgang Ijmuiden kl. 17.00
Mandag: På havet
Tirsdag: På havet
Onsdag: Kl. 08.00-19.00 Seyðisfjörður, Island
Torsdag: Kl. 09.00-19.00 Akureyri, Island
Fredag:  Kl. 09.00-21.00 Isafjord, Island
Lørdag:  Kl. 08.00-20.00 Grundafjord, Island
Søndag: Kl. 07.00-19.00 Reykjavik, Island
Mandag: På havet
Tirsdag: Kl. 13.00-20.00 Lerwick, Shetlandsøerne
Onsdag: På havet
Torsdag: Kl. 08.00-17.00 Bremerhaven
Fredag:  kl. 08.00 Amsterdam Ljmuiden, Hjemrejse til Danmark


Transport
Rejsen er inklusive flytransport fra København.

Udrejse: Kl. 06.00 – 07.25 København – Amsterdam
Hjemrejse: Kl. 17.00 – 18.20 Amsterdam – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Mod tillæg 300 kr. pr. person kan du flyve fra Billund:
06.00 – 07.10 Billund – Amsterdam
16.45 – 17.50 Amsterdam – Billund 

Mod tillæg 650 kr. pr. person kan du flyve fra Aalborg:
06.30 – 07.50 Aalborg – Amsterdam
16.30 – 17.50 Amsterdam - Aalborg

Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret menu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 1.560 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 2.700 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 3.990 kr.
Voksne: 9.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 5.600 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 6.400 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 7.200 kr.

Udflugter 

Skibet 
I sejler med Costa Fortuna - et flydende resort, der byder på et krydstogt i stilfulde og hyggelige omgivelser. Med sine mere end 1.350 kahytter er der indkvartering for enhver smag til de små 3.000 passagerer.

Ombord kan man rigtig hygge sig, hvad enten det er i et roligt hjørne eller ved skibets ”omdrejningspunkt” - det store poolområde. Om aftenen er der liv både inde og ude. Det store teater er et besøg værd – her sker der noget hver aften, ligesom i de mange barer og lounger, hvor der er musik i forskellige genrer.

Du kan naturligvis også prøve lykken i det store kasino eller mod betaling nyde nogle lækre behandlinger i skibets spa- og wellness afdeling. Dagene på havet er afslappende, og der vil være forskellige former for aktiviteter. Ombord er der ikke tid til at kede sig, der sker noget hele tiden.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

  • Fulde navn som i pas
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
  • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
  • Navn og telefonnummer på en pårørende
  • Evt. tilkøb.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 8.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer i delt kahyt.

Rejsen inkluderer
Fly fra København til Amsterdam t/r
Bagage 20 kg samt 8 kg håndbagage
Transfer fra Lufthavn til skib og retur
12 nætter ombord på Costa Fortuna i den valgte kahytskategori
Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
Kahytsservice og daglig rengøring
Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
Obligatorisk service charge, som udgør 1.080 kr.
Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.
*Drikkepakketype afhænger af kahytskategori.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

Udflugter
Drikkevarer der ikke er nævnt
Personlige forsikringer.
Vigtig information

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier og ændringer i flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. september 2019 kl. 23:59

Unikt 12 nætters krydstogt til Island